pupa Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 ob kateri uri se navadno zbirate ob petkih? Se zna zgoditi, da prletim na Ptuj v bližnji prihodnosti, pa vas bom malo presenetila......... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 ob kateri uri se navadno zbirate ob petkih? Se zna zgoditi, da prletim na Ptuj v bližnji prihodnosti, pa vas bom malo presenetila......... .) ← 20.00 at Mirko's place (beri Maraton) :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 ob kateri uri se navadno zbirate ob petkih? Se zna zgoditi, da prletim na Ptuj v bližnji prihodnosti, pa vas bom malo presenetila......... .) ← Bolje, da prideš ob pol devetih. Te naše ure malo zaostajajo glede na uradni čas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dip Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Ptuj! Z mislimi sem pri vas! :P Lep pozdrav vsem skupaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 Ptuj! Z mislimi sem pri vas! :P Lep pozdrav vsem skupaj! ← Ja, saj pa bi lahko prišel sam,če že Lobo ni mogel. Ampak, če te kaj tolaži, smo se tudi mi nate spomnili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 Ja, saj pa bi lahko prišel sam,če že Lobo ni mogel. Ampak, če te kaj tolaži, smo se tudi mi nate spomnili. ← Verjetno ga je bilo strah teme. Zakaj ste se spomnili nanj? Ali je bilo pretiho? Kako pa kaj hrana? A je bilo kaj za v klun dat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 Kako pa kaj hrana? A je bilo kaj za v klun dat? ← Prestice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2005 Dragi moji, ta teden pa jaz pasiram. In Poln presenečnj tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 3, 2005 Deli Objavljeno November 3, 2005 Dragi moji, ta teden pa jaz pasiram. In Poln presenečnj tudi. Opravičilo od zdravnika al pa že danes k Mirkotu za eno rundo deponirat. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 A pride kdo dans k Maratonu? Kot pravi Adi, ni sem ivozit tako daleč zato, da gledam kelnarco, ki ima sovražen izraz in v špeglu lasten fris. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 A pride kdo dans k Maratonu? Kot pravi Adi, ni sem ivozit tako daleč zato, da gledam kelnarco, ki ima sovražen izraz in v špeglu lasten fris. sicer ne vem, kateri Adi ti je to povedal, ampak jaz pridem. Če ne bo nobenega, spijem pir pa grem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 4, 2005 sicer ne vem, kateri Adi ti je to povedal, ampak jaz pridem. Če ne bo nobenega, spijem pir pa grem. Smolarjev Adi. To pa maš k sam žaganje poslušaš. Tisto rundo pa bi kvečjemu v ponedeljek ali torek lahko deponirala. Samo je bilo vsaj v torek zaprto. Opravičilo od zdravnika al pa že danes k Mirkotu za eno rundo deponirat. :devil: Aja, pa opravičilo od zdravnika bi verjetno zlahka dobila. Sem vsa šmrkava in kihava. Ne bom se več ob jezeru sprehajala, ko taki mrzli veter brije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 Smolarjev Adi. To pa maš k sam žaganje poslušaš. Tisto rundo pa bi kvečjemu v ponedeljek ali torek lahko deponirala. Samo je bilo vsaj v torek zaprto. Aja, pa opravičilo od zdravnika bi verjetno zlahka dobila. Sem vsa šmrkava in kihava. Ne bom se več ob jezeru sprehajala, ko taki mrzli veter brije. Ja to pride od močvirniške megle in žabjega reglanja. Se boš morala preselit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 Kot ponavadi pridem okrog 21h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 vabljeni v soboto v Unterhund, zato ker mate najbliže :P UNTERHUND-dogodki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 Bilo super. Škoda, da vedno tako hitro mine. Vsa pohvala Stigmati senior za pločevinasti boben :P :OK: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2005 Bilo super. Škoda, da vedno tako hitro mine. Vsa pohvala Stigmati senior za pločevinasti boben :P :OK: . Kaj sem spet zamudila? Ja to pride od močvirniške megle in žabjega reglanja. Se boš morala preselit. Sem se na Ptuju, ob ptujskem jezeru prehladila. Ampak je že OK. Sem imela cel vikend en velik termofor pri sebi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 7, 2005 Deli Objavljeno November 7, 2005 Kaj sem spet zamudila? Nekaj sladkega :P in dobrega :OK: . Če plačaš rundo pri Maratonu, ti povem za kaj se gre. :devil: Sem se na Ptuju, ob ptujskem jezeru prehladila. Ampak je že OK. Sem imela cel vikend en velik termofor pri sebi :D Ja za termofor smo ženskam moški dobri. Upam, da tvoj ne bo prebral, kar si napisala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 7, 2005 Deli Objavljeno November 7, 2005 Kaj sem spet zamudila? Mama je šla na nekega abrahama in je šenkala nekaj peciva ki je blo tja namenjeno in je vse dobrote spravla v eno "pleh" škatlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Mama je šla na nekega abrahama in je šenkala nekaj peciva ki je blo tja namenjeno in je vse dobrote spravla v eno "pleh" škatlo. In da ne bi splesnelo, ga je Stigmata prinesla nam, da smo se mastili. :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 In da ne bi splesnelo, ga je Stigmata prinesla nam, da smo se mastili. :P :OK: ja ja in še enkrat se je moj postulat, da pivo paše k vsemu, izkazal za povsem pravilnega. :P :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 ja ja in še enkrat se je moj postulat, da pivo paše k vsemu, izkazal za povsem pravilnega. :P :grim Še najbolj pa k pirru... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2005 Damn. Ta najboljše zadeve pa zamudim :( Stigmata, a tvoja mama ni mogla iti naslednji vikend na abrahama? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Damn. Ta najboljše zadeve pa zamudim :( Stigmata, a tvoja mama ni mogla iti naslednji vikend na abrahama? Ne ne naslednji petek naj gre čez dan na kako gasilsko veselico pa nam pol zvečer pečenega prasca prinese. :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Ne vem kako lepega mišlenja si o Ptujčanih ostali bralci ne bodo ustvarili. Si bodo mislili, da smo neka zastradana raja (ala Etiopijci), ko se samo o žretju pogovarjamo. Bo začel RK ob petkih nosit k Maratonu pakete z hrano za nas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se