pirrulz Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Bo začel RK ob petkih nosit k Maratonu pakete z hrano za nas. Če bodo v njih dunajski pa pivo komot. Še Caritas lahko pride, če le ne bodo preveč z moleki okoli mahali. :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Mater bi mi po sendviču z mortadelo pasal pir, nato pa dve tri ure dremanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Nekaj sladkega :P in dobrega :OK: . Če plačaš rundo pri Maratonu, ti povem za kaj se gre. :devil: Ja za termofor smo ženskam moški dobri. Upam, da tvoj ne bo prebral, kar si napisala. je pravkar prebral...... Pir, a ti prideš v petek??? Bi rad skoval eno zaroto, pa rabim pomočnika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Pir, a ti prideš v petek??? Bi rad skoval eno zaroto, pa rabim pomočnika. Zaenkrat ne vidim nobenega razloga, da ne. :rolleyes: Se pa zna zgodit, da bo v petek pri Mirkotu (kot tudi drugje) povečana gužva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Se pa zna zgodit, da bo v petek pri Mirkotu (kot tudi drugje) povečana gužva. MARTINOVO!Jaz čeprav goda nimam, sem si ga kr prisvojila za martinovo, jeeeee! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 (popravljeno) Osebno mi sicer Martinovo ne pomeni kaj dosti, ker nisem pretiran navijač vina, ampak je pa zanimivo gledat butaste izraze na facah, ko si med vsemi vinopivci pri štantih naročiš pir. :beer1: :grim Popravljeno November 9, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dip Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Osebno mi sicer Martinovo ne pomeni kaj dosti, ker nisem pretiran navijač vina, ampak je pa zanimivo gledat butaste izraze na facah, ko si med vsemi vinopivci pri štantih naročiš pir. :beer1: :grim Bravo Pirrulz :lol1: Užitek ob pitju "prave" pijače in še zabavno je :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Osebno mi sicer Martinovo ne pomeni kaj dosti, ker nisem pretiran navijač vina, ampak je pa zanimivo gledat butaste izraze na facah, ko si med vsemi vinopivci pri štantih naročiš pir. :beer1: :grim Ja. Kot če bi v Saudski Arabiji v restavraciji naročil pohan svinski šnicl, bomfri in pir. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 (popravljeno) Ja. Kot če bi v Saudski Arabiji v restavraciji naročil pohan svinski šnicl, bomfri in pir. :lol1: to bi blo pa kul. Pol bi si pa še en joint zrolal pa ga za mizo pihnil. B) Popravljeno November 9, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 to bi blo pa kul. Pol bi si pa še en joint zrolal pa ga za mizo pihnil. B) Mislim, da ne bi imel časa, ker bi prej tebe domorodci pihnili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dip Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Ali pa kamenjali. In to s šnicli. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Ali pa kamenjali. In to s šnicli. :lol1: Bring it on! Najprej naj me kamenjajo s šnicli, pol pa probajo v piru vtopit :grim :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dip Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Najprej naj me kamenjajo s šnicli, pol pa probajo v piru vtopit :grim :devil: Mislim da bi bil efekt isti kot če bi hoteli krta živega zakopat, ribo utopit in vrabca vreči iz stolpnice. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Spoštovana dekleta in fantje, danes se verjetno ne bomo videli. Ugotovil sem, da je Martinovo. Glede na to, da je ob takšnih dnevih na cesti polno natrupanih norcev, nesposobnih za vožnjo in podobnih meni, se nekako bojim bližnjega srečanja pijane vrste. Pa tudi čvešpli bodo verjetno izkoristili gužvo in ropali alkoholno prizadete. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 11, 2005 Hm, pa Martinovanje na Ptuju boš izpustil? Tridnevno žurko? Ti si pa upaš. No, jaz sem danes spet prisotna. Same time, same place. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Spoštovana dekleta in fantje, danes se verjetno ne bomo videli. Ugotovil sem, da je Martinovo. Glede na to, da je ob takšnih dnevih na cesti polno natrupanih norcev, nesposobnih za vožnjo in podobnih meni, se nekako bojim bližnjega srečanja pijane vrste. Pa tudi čvešpli bodo verjetno izkoristili gužvo in ropali alkoholno prizadete. eh Lobo saj veš da okoli Martinovega vsi tu okoli počasi in previdno pa po omejitvah vozimo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Žal ni neke razlike... Martinovo ali ne, folk priblizno enako pijano in noro vozi... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 Kaj je zaj :hmm: ? A li še kar martinujete :blink: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 13, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2005 Kaj je zaj :hmm: ? A li še kar martinujete :blink: ? Hm, mogoče pa še en mal. Samo ne več dolgo. Jutri je ponedeljek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 Preživel. In pri tem popil natanko 0,0 vina. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 Preživel. In pri tem popil natanko 0,0 vina. :OK: Ma vsaj na tak dan bi lahko naredil izjemo in ruknil en kozarček rujne kapljice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 Ma vsaj na tak dan bi lahko naredil izjemo in ruknil en kozarček rujne kapljice. saj sem ga. in ne samo enega. :whistle: aja ti pod rujno kapljico misliš vino. :D :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 saj sem ga. in ne samo enega. :whistle: aja ti pod rujno kapljico misliš vino. :D :slap: Sigurno da ne mislim nekaj tednov star hmeljev čaj zaslajen z žitnim sladom, ki se je že pokvaril in celo fermentiral. To je tekoči Persen, ki se vzame pred spanjem za umiritev živcev, da lažje zaspiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dip Objavljeno November 15, 2005 Deli Objavljeno November 15, 2005 Mislim, da je pirrulz že odporen. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 (popravljeno) Kak kaj kaže za ju3? Aja, a ve kdo, je Ris še živ? No, mogoče pa ma prepoved druženja z nami odkar nas je njegova vidla! Popravljeno November 17, 2005. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se