_THUNDER_ Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 aja..... no jaz vam kot prišlek rundo častim, vi pa lahko meni za dobrodošlico novi ketnset, pa gume....bom zelo hvaležen.... če ste v dilemi kera firma pa dimenzija...(DiD, Dunlop 208rr--120/60/17, 160/60/17) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 aja..... no jaz vam kot prišlek rundo častim, vi pa lahko meni za dobrodošlico novi ketnset, pa gume....bom zelo hvaležen.... če ste v dilemi kera firma pa dimenzija...(DiD, Dunlop 208rr--120/60/17, 160/60/17) .) Ma ni blema. Bomo začeli šparat na hranilni knjižici. Dobiš vse željeno za stoti rojstni dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno December 11, 2005 Deli Objavljeno December 11, 2005 (popravljeno) Da do petka ne pozabim, sem v petek ponoči ili ti ga v soboto zjutraj ob ene 3h srečala pirrulza z dvema piroma v rokah- kot se za njega spodobi in nestabilnim stanjem in fixno idejo: mi moramo na moto boomu imet zastopnika- takoj je povdaril da on ne bo pelal ampak mora pa bit nekdo tam kot "reklama" za ptujski krožek! Prostovoljci javljajte se- vam bomo priskrbeli majce! Popravljeno December 11, 2005. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 12, 2005 Deli Objavljeno December 12, 2005 Da do petka ne pozabim, sem v petek ponoči ili ti ga v soboto zjutraj ob ene 3h srečala pirrulza z dvema piroma v rokah- kot se za njega spodobi in nestabilnim stanjem in fixno idejo: mi moramo na moto boomu imet zastopnika- takoj je povdaril da on ne bo pelal ampak mora pa bit nekdo tam kot "reklama" za ptujski krožek! Prostovoljci javljajte se- vam bomo priskrbeli majce! :whistle: :grim :grrr eee... ideja je, da gremo dol zadevo pogledat. Samo jaz ne bom peljal. :grrr drugač pa smo se včeraj čisto slučajno srečali z Mačico in Poln Presenečenj-em. rezultat: Poln presenečenj ni bil zadovoljen s kuhanim vinom, Mačica zadovoljna s kakavom. Pir je bil pa standardno dober. B) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno December 12, 2005 Deli Objavljeno December 12, 2005 Samo jaz ne bom peljal. :grrr Ja saj že vemo!!!!!! A BOMO V PETEK MELI RES ČISTO PRAVI ZAKLJUČEK???????????????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 13, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2005 Ja saj že vemo!!!!!! A BOMO V PETEK MELI RES ČISTO PRAVI ZAKLJUČEK???????????????????????????? Jaz se ta petek po dolgem času spet oglasim. predlagam, da spodobno označimo veseli december, v vsakem primeru pa upam, da se ne vidimo zadnjič letos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 :whistle: :grim :grrr Poln presenečenj ni bil zadovoljen s kuhanim vinom, Mačica zadovoljna s kakavom. Pir je bil pa standardno dober. B) :grim Ja, vino je bilo res žalostno. Bi za Ptuj pričakoval kaj boljšega, glede na to, da so tukaj že stari Rimljani pridelovali vino....... Mi bo pa danes kuhan Kvinton bolj teknil. Pozna trgatev, letnik 2005..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 Jaz se ta petek po dolgem času spet oglasim. predlagam, da spodobno označimo veseli december, v vsakem primeru pa upam, da se ne vidimo zadnjič letos. Se strinjam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 (popravljeno) Ja saj že vemo!!!!!! A BOMO V PETEK MELI RES ČISTO PRAVI ZAKLJUČEK???????????????????????????? Se strinjam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ej stara reči ti meni, ti maš to na tipkovnici na tipkah za klicaj pa vprašaj isti tuning narejen, kot ga ma Nežmah v Mladini? :hmm: (pritisneš enkrat, pa ti že po defaultu naštepa ene deset klicajev ali vprašajev :rolleyes: ) :grim :P Popravljeno December 13, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slow man Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 pozdravljeni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 pozdravljeni :) Lep pozdrav tudi tebi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 pozdravljeni :) HAAAAAAALO!!!!!!!!!!!!! Ke Ormož tuji prije v petek?????????????? Lepo bi blo!!! Ej stara reči ti meni, ti maš to na tipkovnici na tipkah za klicaj pa vprašaj isti tuning narejen, kot ga ma Nežmah v Mladini? :hmm: (pritisneš enkrat, pa ti že po defaultu naštepa ene deset klicajev ali vprašajev :rolleyes: ) :grim :P Ne, čustveno sem navezana na te palčke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A maš kaj proti???????????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Ne, čustveno sem navezana na te palčke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A maš kaj proti???????????????????????? Niti ne. Pravzaprav mi je bolj ali manj vseeno. :) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2005 pozdravljeni :) OO, lej lej lej. Pa ne, da je Ormož še živ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 OO, lej lej lej. Pa ne, da je Ormož še živ? hehe kaj ne vidiš da je en mesec od martinovega zdaj minil. Tam rabijo točno mesec dni, da k sebi pridejo. :grim :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2005 (popravljeno) hehe kaj ne vidiš da je en mesec od martinovega zdaj minil. Tam rabijo točno mesec dni, da k sebi pridejo. :grim :devil: Aha, pa priprave na Martinovo so trajale 3 mesece? Popravljeno December 14, 2005. Popravil Mačica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 Aha, pa priprave na Martinovo so trajale 3 mesece? Šur. :grim Je treba grozdje donegovat. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 Kakšen je plan za petek? Kje, kdaj, s kom ali s čim? Ali bo kdo v soboto v Rollbaru? Ajde, ne bit tiho, saj vem, da veste odgovore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 Jaz pridem po šihtu- kot ponavadi delam do 21h. Se vidjamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 Izboril sem si predčasni enourni odhod z dela (ob 21.00). Prideva okoli desete ure. Držite plac. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 Khmm... Ob kolkih danes? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 jaz pridem danes samo na pet pirov. :fredy: grem jutri zjutraj v Laibach. Pred deveto me pa ne bo. mam še nek biznis za zrihtat. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 16, 2005 Jaz prletim okrog pol devetih. Kot ponavadi. Komaj čakam. Pa upam, da se dobimo v čimvečjem številu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2005 aja..... no jaz vam kot prišlek rundo častim.... No, in kje hodiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 (popravljeno) No, in kje hodiš? Pizdek je stisnil pizdo. :) :grrr Popravljeno December 20, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se