pirrulz Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Moj obisk bo posvečen slavljencema. Mislim, da je že to darilo samo po sebi, ali ne? :grim :naughty: Če boš prišel oblečen samo v pancarje, tangice in smučarske špegle, potem bo to vsekakor a memorable experience (še posebej, ko te bodo lokalmartadorji za šankom zagledali). :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Če boš prišel oblečen samo v pancarje, tangice in smučarske špegle, potem bo to vsekakor a memorable experience (še posebej, ko te bodo lokalmartadorji za šankom zagledali). :D Govoris iz izkusenj? :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Govoris iz izkusenj? :whistle: :lol1: aha. :grim sem slučajno bil na piru tam, ko je en tak not prišel, pa je blo par lokalmatadorjev tudi tam. It.was.not.pretty. :fredy: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 aha. :grim sem slučajno bil na piru tam, ko je en tak not prišel, pa je blo par lokalmatadorjev tudi tam. It.was.not.pretty. :fredy: :P Haloška ikebana?? :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Haloška ikebana?? :ninja: Sort of. ptujski podtaknjenci. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 (popravljeno) Najavljam svojo odsotnost za prihajajoč petek in se prijavljam za naslednji petek. Lep pozdrav Popravljeno Januar 12, 2006. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Najavljam svojo odsotnost za prihajajoč petek in se prijavljam za naslednji petek. Lep pozdrav Enaka udeležba tudi z najine strani. Lep pozdrav vsem skupaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 (popravljeno) Jaz mam neki biznis še za zrihtat, tak da mene tudi ni spljoh jutri zvečer. (poštemplat se pa vsekakor grem k Mirkotu popoldne :beer1: ) Popravljeno Januar 12, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Ja fino! :angry2: Jaz pa sem drugi teden mentor pri neki diplomi, pa mocno dvomim da mi bo uspelo do Pt prit... :beer2: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2006 A to pol pomeni, da meni tudi ni treba tja sami hodit? Al bomo spet meli kako nenapovedano sečanje v Orfeju? Pir, če ti bo pa juti popoldan dolgčas pri Mirkotu me pa rufni. Mogoče pa prletim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Pir, če ti bo pa juti popoldan dolgčas pri Mirkotu me pa rufni. Mogoče pa prletim. Olrajt. Čeprav meni za šankom nikoli ni dolgčas (še posebej, če je kelnarca okej :grim ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Popravljam izjavo, mogoče grema ju3 zvečer oba k Maratonu na kufe preden odrinema bogu za hrbet. Nenapovedanega snidenja pr Orfeju ne bo ker sem 120km predaleč za take izlete;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 16, 2006 Deli Objavljeno Januar 16, 2006 Vem da je šele pondeljek ampak a ta petek pride kdo??????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Vem da je šele pondeljek ampak a ta petek pride kdo??????????????????? Zakaj bi ta petek bil izjema? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 (popravljeno) Zakaj bi ta petek bil izjema? :hmm: A prideš z mantlčkom ;) pa srajco? ta komplet... ko to vidim lahko umrem ;) :010 ;) :010 No, se vidimo Popravljeno Januar 17, 2006. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 A prideš z mantlčkom ;) pa srajco? ta komplet... ko to vidim lahko umrem ;) :010 ;) :010 No, se vidimo Ne kliči vraga. :krneki: Čimmanjkrat mam to sranje oblečeno, bolje se počutim. Tak šiht, ko moraš tu in tam v tem okoli skakat, je nasilje nad človekom, če mene vprašaš. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Ne kliči vraga. :krneki: Čimmanjkrat mam to sranje oblečeno, bolje se počutim. Tak šiht, ko moraš tu in tam v tem okoli skakat, je nasilje nad človekom, če mene vprašaš. :fredy: Te nihče nič ni vprašal!:B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Te nihče nič ni vprašal!:B) Tale stavčna formulacija: A prideš z mantlčkom ;) pa srajco? ima formo vprašanja. Pa tudi semantično je nekam hudo podobna vprašanju. B) :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Ne kliči vraga. :krneki: Čimmanjkrat mam to sranje oblečeno, bolje se počutim. Tak šiht, ko moraš tu in tam v tem okoli skakat, je nasilje nad človekom, če mene vprašaš. :fredy: Pa prav fleten si v taki opravi. BTW Kdaj bo žurka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Pa prav fleten si v taki opravi. BTW Kdaj bo žurka? Ne ga srat. :fredy: V petek dam za pir pri Mirkotu. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 V petek dam za pir pri Mirkotu. :grim OK. Bom pač namesto cocaradenske pil pir. Če že častiš :devil: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 OK. Bom pač namesto cocaradenske pil pir. Če že častiš :devil: . aha aha zdaj ko pa boš zastojn pir dobil pa prideš, a, prej te pa mesec dni ni blo. :devil: :fredy: (Saj prav tak, jaz bi isto naredil. :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 ...je nasilje nad človekom, če mene vprašaš. :fredy: To je bilo mišljeno :rolleyes BTW Kdaj bo žurka? Žurka bo 21. samo mi nismo vabljeni ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2006 To je bilo mišljeno :rolleyes Žurka bo 21. samo mi nismo vabljeni ;) Kdo pa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Pa prav fleten si v taki opravi. Se podpišem pod to :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se