Lobo Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 aha aha zdaj ko pa boš zastojn pir dobil pa prideš, a, prej te pa mesec dni ni blo. :devil: :fredy: (Saj prav tak, jaz bi isto naredil. :) ) Ti nonštop pišeš o zastonj kosilih, večerjah, pijači, ... . Pa sem se nalezel tvojih navad :devil: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Ti nonštop pišeš o zastonj kosilih, večerjah, pijači, ... . Pa sem se nalezel tvojih navad :devil: . Eh to niso moje navade krive, da mi papico pa pijačo častijo. To je šarm. :grim :rolleyes: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Eh to niso moje navade krive, da mi papico pa pijačo častijo. To je šarm. :grim :rolleyes: :devil: Al pa so prisiljeni :P :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Eh to niso moje navade krive, da mi papico pa pijačo častijo. To je šarm. :grim :rolleyes: :devil: Šarm? A zarad mantla? :grrr to ni šarm- to je vsiljena oprava (si tak trdil v petek)- če smo iskreni se za pir (al pa celo vino) pa šnicl v bistvu "prodajaš", ccccccccccccc :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Šarm? A zarad mantla? :grrr to ni šarm- to je vsiljena oprava (si tak trdil v petek)- če smo iskreni se za pir (al pa celo vino) pa šnicl v bistvu "prodajaš", ccccccccccccc :lol1: Šur da se. Če je dobra baba, se prodam tudi zastonj. :P :devil: Mantl pa te pizdarije so pa nujno zlo, ki ga je treba prenašat, če naj bo finančni tok v tošl neprekinjen. Jebiga, no mantl no glory. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Šur da se. Če je dobra baba, se prodam tudi zastonj. :P :devil: Nebi joj ni marke uzeo, jel? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Nebi joj ni marke uzeo, jel? :lol1: Đentlmen, kaj češ. :grim :rolleyes: :whistle: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Ob kolkih pa nameravate prit? ker bom jaz verjetno šla prej s šihta ju3 pa da nem glih sama tam sedela? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Ok, da se tukaj objavim: danes slavi (kdor se ne ve, seveda) PIRRULZ. Star si, jebiga. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Pridem med pol deveto in deveto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Ko vas j***, kot ponavadi pridem enkrat do 21h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Ko vas j***, kot ponavadi pridem enkrat do 21h Mene nihče. Občasno jaz druge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 20, 2006 PIRRULEZ Kaj naj ti rečem? VSE NAJ NAJ NAJ :yea1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :drunk: Lupčka pa zvečer dobiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dip Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 (popravljeno) Vse najboljše za rojstni dan Pirrulz!!!!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :beer2: Popravljeno Januar 20, 2006. Popravil Dip Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 All together now... Dip@upam da si dobil pošiljko! Hvala VSEM za družbo in še kaj ;)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 (popravljeno) Mau sm za**** ker zgoraj nisem slik obrnila- nisem gledala, sorry.(pa popravit tud več ne gre, ko je šlo je -kot ponavadi, računalnik zaribal Popravljeno Januar 21, 2006. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 (popravljeno) Stigmata a nisi mogla malo popravit slik? Zgledam ko Marija sedem žalosti. Je pa blo super. Aja, pa dans ti še nisem voščil: Vse najboljše za tvoj rojstni dan! Popravljeno Januar 21, 2006. Popravil Lobo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dip Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Stigmata vse najboljše za rojstni dan!!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: Pošiljko prve pomoči - pecivo- sem dobil! Bilo :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Evo se tukaj: STIGMATA, vse naj!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Vse najboljše za rojstni dan Pirrulz!!!!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :beer2: Se strinjam. :lol: :OK: :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: najboljtanajtanajboljhvala. :grim Stigmatahepibrzdeišeenkrattu. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 Stigmata a nisi mogla malo popravit slik? Zgledam ko Marija sedem žalosti. Je pa blo super. Aja, pa dans ti še nisem voščil: Vse najboljše za tvoj rojstni dan! Lobo a tak nekak?;) Hvala vsem za čestitke :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 Lobo a tak nekak?;) Tebi pa res ni kaj za v roke dat. Še tako lepoto kot sem jaz, uničiš. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 22, 2006 Stigmata sorry za zamudo, zato pa tolko bolj od srca: vse NAJ NAJ NAJ :OK: :blush: :yea1: :yea1: Lupčka pa si itak že dobla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Nič nisi zamudla- HVALA! "čestitke" sprejemam še kak dan ali 2 darile pa do konc mesca- še maš cajt ;) Tebi pa res ni kaj za v roke dat. Še tako lepoto kot sem jaz, uničiš. :cry: Saj si htel met nasmešek! Ti pa tud z ničim nisi zadovoljen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Saj si htel met nasmešek! Ti pa tud z ničim nisi zadovoljen Sem bil zadovoljen s keksi :drunk: in pijačo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se