pirrulz Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Najemnino še ne. Tistega imam sedaj v pacu, Močna prijaznost in trepljanje po glavi odpira vsa vrata. = :fight1: :grim :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Nope. Bil včeraj v Laibachu. Nadvse uspešno. B) Bil si tukaj, pa nisi poklical za na pir .... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 In kako kaže za ta petek? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 In kako kaže za ta petek? :hmm: Ne kaže. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Brez mene. Vozilo je na drugem koncu SLO. Se priporočam za drugič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Uf, jaz pa sem mislila, da bi ta petek otvorila sezono in priüla z motorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 (popravljeno) Mačka, ju3 bo sneg, ali pa vsaj dež... :cry: Drugace bi tudi prisel z motorjem, ampak je povrh vsega se v remontu :closedeyes: Popravljeno Februar 23, 2006. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Mačka, ju3 bo sneg, ali pa vsaj dež... :cry: sneg je že danes, windo. :) (aja ti si gastarbajter v MB pa ne vidiš, kaj se tu dogaja B) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 sneg je že danes, windo. :) (aja ti si gastarbajter v MB pa ne vidiš, kaj se tu dogaja B) ) Zimska f**** idila... :angry2: Vidim, da so kurenti opravili svoje delo... :devil: Zdaj sem skozi okno pogledal, pa vidim, da tudi tukaj pada belo govno... Ql, obisk gradbišča in tečnega delovodje odpade.. Vse slabo je za nekaj dobro... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Zimska f**** idila... :angry2: Vidim, da so kurenti opravili svoje delo... :devil: Saj še ni konec pusta, majo kurenti še nekaj cajta da to zrihtajo, ne pizdi tolko škodi lepoti B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Ja, v MBju je tudi snezilo, ampak je ze nehalo. Temperature sicer ne vem kaksne so vuni, ker imam v pisarni lepo toplo, ampak sneg ni naredil zaenkrat se nobene skode (beri: ni ostal), tako, da je se vedno upanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Ja, v MBju je tudi snezilo, ampak je ze nehalo. Temperature sicer ne vem kaksne so vuni, ker imam v pisarni lepo toplo..... hehe. Another day, another job, a, Matschitza? Goodbye Laibach, hello MB? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Mačka, spremeni si lokacijo v profilu!! Razn če si dnevni migrant v Laibach.. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Brez mene. Vozilo je na drugem koncu SLO. Se priporočam za drugič. Motor zakurblaj pa GAAAASSSSSAAAA :D :devil: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Motor zakurblaj pa GAAAASSSSSAAAA :D :devil: LP Serbus, zgodnjejutranji sotrpin. :eek: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Motor zakurblaj pa GAAAASSSSSAAAA :D :devil: LP Bi, pa nimam ne verig, ne zimskih gum. Zunaj pa sipa beli drek kot da je po centimetrih plačan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2006 hehe. Another day, another job, a, Matschitza? Goodbye Laibach, hello MB? :D Ja, pa se cist prav si napisal. Hello MB, goodbye LJ. Ampak tole belo sranje pa mi je res vse plane prekrizalo :(( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 In? Bil kdo pri Karolinci? Enkrat jo moramo pelat malo na izlet z mopiji. Kaj mislite? Jaz mam kar udoben zadni zic :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 (popravljeno) In? Bil kdo pri Karolinci? Enkrat jo moramo pelat malo na izlet z mopiji. Kaj mislite? Jaz mam kar udoben zadni zic :whistle: . Sem mnenja, da tale citat iz zalizalnice zadovoljivo odgovori na tvoje vprašanje, vsaj kar se mene tiče :doze: :glare: : Spet zasoliram in ga pripopam sebi, kajti namesto na pivo moram it delat biznis. :fredy: Šokiran sem. :closedeyes: :fredy: Evo ga: :004 O hvala. :OK: Katarina pa lahko gre z nami, itaq. cesar je milostljiv. B) pa tudi ti jo lahko pelješ. pa tudi zaostaneta lahko malo pa ti slučajno narobe zaviješ v kakšen gozdiček ali na senik. :grim :devil: Popravljeno Februar 25, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 In? Bil kdo pri Karolinci? Enkrat jo moramo pelat malo na izlet z mopiji. Kaj mislite? Jaz mam kar udoben zadni zic :whistle: . Karolina equals kelnarca? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Karolina equals kelnarca? :hmm: Sram te bodi. :nono: V kot na koruzo klečat. :fredy: Ja. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Sram te bodi. :nono: V kot na koruzo klečat. :fredy: Ja. :P ti se kr pametnega delaj, ja, če karolina, katarina... ne bi bila zdresirana na vse moćne imenske variante bi ti kr dolgo pir čakal :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 ti se kr pametnega delaj, ja, če karolina, katarina... ne bi bila zdresirana na vse moćne imenske variante bi ti kr dolgo pir čakal :doze: ne pa ne bi. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 26, 2006 Deli Objavljeno Februar 26, 2006 ti se kr pametnega delaj, ja, če karolina, katarina... ne bi bila zdresirana na vse moćne imenske variante bi ti kr dolgo pir čakal :doze: Če še nisi opazila, že par mesecev ne komunicirata med sabo, razen tista besedica ob koncu šihta iz Pirrulzovih ust: Plačam! Kakor hitro se pojavi Pirrulz na vratih, Karolina začne iskat mrzli pir in polliterski krigl. On se vsede, ona pa postavi standardno opremo pred njega. Ko Karolina opazi, da je zdravilo pošlo, prinese drugo flaško. In tako naprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Tak, tudi v sluzbi koncno dobila racunalo. Bom lahko malo bolj redno spremljala kaj dogaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se