_THUNDER_ Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 a če si pa pivoholik pa je vse lepo in prav :P to je tak ko ona izjava... saj klobasa ni meso... :D lahko prinesem enkrat malo te kačje sline na pokušino... but.. be afraid, very afraid....60% :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 a če si pa pivoholik pa je vse lepo in prav :P to je tak ko ona izjava... saj klobasa ni meso... :D lahko prinesem enkrat malo te kačje sline na pokušino... but.. be afraid, very afraid....60% :whistle: :whistle: pivoholik? to ne obstaja :nono: pivofil, to pa ja. :grim aja glede te tvoje vodice - bom jaz iz shrambe malo zelenega zlata prinesel, pa bomo vidli, kako pa kaj :naughty: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 zeleno praviš..... no deda dela tudi odmači pelinkovec.....grrrr v kačjo slino namoči pelin..... aamm tega se napit ni priporočljivo, ker se stvari pričnejo odvijati v smer norosti in ne pijanosti..... bi llahko rekli da je stvar spominja na absint.... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 zeleno praviš..... no deda dela tudi odmači pelinkovec.....grrrr v kačjo slino namoči pelin..... aamm tega se napit ni priporočljivo, ker se stvari pričnejo odvijati v smer norosti in ne pijanosti..... bi llahko rekli da je stvar spominja na absint.... :wacko: Kul. to pa mi moraš zrihtat kako flaško :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 (popravljeno) velja... dobiš takoj naslednjo rundo.... Minister za domačežganice sporoča, da za morebitne stranske učinke ne ogovarjamo in vam svetujemo, da se pred uporabo posvetujete s svojim želodcem in možganskimi celicami. Popravljeno Marec 25, 2006. Popravil pizdek 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 31, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Same time, same place Je treba uskladit aktivnosti glede odhoda na Moto boom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Same time, same place Je treba uskladit aktivnosti glede odhoda na Moto boom Pošljite mi, prosim, sklepe kolegija na PM. Mularija me je zapustila in sem zdaj pešak. Za mopi pa baje ne bo vremena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 cantdo. Moram za dva dni nazaj porihtat biznis. :fredy: P.s.: Jaz ne vozim. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Mi2 sma mela namen it ampak ker eni delajo oz. dežurajo, sma v pizdovcih za vikend :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Mi2 sma mela namen it ampak ker eni delajo oz. dežurajo, sma v pizdovcih za vikend :( In kateri dan mislite iti? In ob kolkih približno pridivjat v CE? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2006 Nic se nismo zmenili, ker sva bila edina prisotna na "sestanku" midva s PPjem. Sicer pa imam v planu ta teden registrirat mofo in ce bo vse po sreci, pridirkava s Tigrom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 ... ce bo vse po sreci, pridirkava s Tigrom. Če bo vse po sreči (vreme, dopoldanski šiht), se prikotam tudi jaz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 Če bo vse po sreči (vreme, dopoldanski šiht), se prikotam tudi jaz. Kam pa? :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 Nic se nismo zmenili, ker sva bila edina prisotna na "sestanku" midva s PPjem. Sicer pa imam v planu ta teden registrirat mofo in ce bo vse po sreci, pridirkava s Tigrom. Kaj Triumpha si kupla?? :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2006 Kaj Triumpha si kupla?? :D B) He he he. To smo imeli ze pred tremi leti. malo po forumu pobrskaj. Ali pa moj avatar poglej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 OOOOOO mačica, ti greš v soboto?? Kaj pa če bom jaz slučajno šel fuzbala sodit?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ris Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 OOOOOO mačica, ti greš v soboto?? Kaj pa če bom jaz slučajno šel fuzbala sodit?? Te bova pa midva v nedeljo motore( hostese ) občudovala. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 5, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 5, 2006 OOOOOO mačica, ti greš v soboto?? Kaj pa če bom jaz slučajno šel fuzbala sodit?? Ja, kje si pa ti zdaj soboto nasel? Jaz nisem nobene sobote omenjala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno April 5, 2006 Deli Objavljeno April 5, 2006 Ja, kje si pa ti zdaj soboto nasel? Jaz nisem nobene sobote omenjala. :? :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2006 Ja kam pa ste zdaj vsi zginili? Vsi registrirali mofe in se samo se okoli furate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 10, 2006 Deli Objavljeno April 10, 2006 Ja kam pa ste zdaj vsi zginili? Vsi registrirali mofe in se samo se okoli furate? Qrac. <_< Dela tolko, da se ven ne vidim. No v četrtek sem vseeno bil pri Mirkotu na ene par pirih. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 10, 2006 Deli Objavljeno April 10, 2006 Ja kam pa ste zdaj vsi zginili? Vsi registrirali mofe in se samo se okoli furate? Nekaj takšnega. Trenutno imam v letošnjem letu 1.600 km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno April 10, 2006 Deli Objavljeno April 10, 2006 Jaz pa samo 400 :S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 14, 2006 Kaj se bomo se kaj videli in kaksno rekli, al ja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Če ne bo treba novih stanovalcev privajat na novi dom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se