greenninja Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 No, midva grema na furo in se bova ustavila na Ptuju. Če bo kdo tam ok, če ne spijeva drink in grema proti Mariboru..... Upam, da pride še kdo! No jaz bom od ene 11-ih na Hajdošah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2006 No jaz bom od ene 11-ih na Hajdošah. Midva verjetno prideva. Kot ponavadi med 20 in 21 uro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 (popravljeno) Folk,vi se nekak ne štekate. Jutri je karting in pol se vas dila za takrat, pol pa za danes. :fredy: Popravljeno Junij 16, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Jaz tokrat izjemoma :D ne pridem.. Grem malo noge namakat v morje... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Pozdravljeni Ptujčani z okolico. Zanimalo bi me, če mi lahko kdo potrdi, ali je jutri v Hajdošah dirka s kartingi ali se bo to dogajalo v nedeljo pa so malo v datumu falili? No, vglavnem, pridem gledat, lepo bi bilo koga srečat. Prijeten petek in lp s prekmurja. GREENNINJA Karting je jutri, 17.6.2006, kdaj pa se začne ne bi vedel. Tak natančno pa spet nisem plakatov bral....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Midva pa pridema danes v Maratona med osmo in deveto!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 če ne bo scalo pridem, z bajkom, med 20 in 21. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 ... pridem, z bajkom, med 20 in 21. :P Prava bajkerka :D :D : :grim :wub: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 (popravljeno) Prav fino smo se imeli........ Zbrali smo se Mačica, Stigmata, Poln presenečenj moj dragi in jaz in smo debatirali..... prav fajn vas je bilo videti po dolgem času - upam, da še kdaj!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Jaša in Stigmata - naj vam bo pot danes ugodna in prijetna :OK: aja :slap: , še Pirrulz je bil na piru :slap: samo je spil pivo in je šel....... Popravljeno Junij 17, 2006. Popravil pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 danes med 21 in 22 zbor v Ribičiji Maribor Meljski hrib, ples do jutra, dokler noge zdrže, vabljeni vsi zainteresirani, in ki ne potujete kamorkoli, in vam bi blo doma dolgčas... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 We are back! Živa in zdrava s še nekoliko bolj ploščato ritjo :BUA: in 3x dozo peg :angry2:. Za popotnico sva dobila še čisto tapravo domačo hvarsko travarico :yea2: Na žalost sva danes šla v orfeja na kufe in tam srečala enega od kurentov in slišala da je v prometni ki se je zgodila v podlehniku umrl Jakec :( :cry: se kaj vidimo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Ej pacienti v nedeljo je supermoto al nekaj takega v Hajdošah. Menda ob dveh. Jaz grem tja na pir. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Ej pacienti v nedeljo je supermoto al nekaj takega v Hajdošah. Menda ob dveh. Jaz grem tja na pir. B) jaz pa ti bom prinesel pirdekle, da ne boš mize zapocal z mokrim kriglom..... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Ob kolkih je danes apel pri Maratonu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Glede na to, da je moj dragi v službi bi se mogoče tudi jaz oglasila....... no, sam z avtom seveda :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Mogoce se tudi jaz oglasim na dveh kolesih... Ce ne bo dez, seveda... :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 OK. Če ne bo scalo ob 20.00? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 OK. Če ne bo scalo ob 20.00? velja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Tako je... Po in pred zogobrcom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ris Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 :devil: OK. Če ne bo scalo ob 20.00? Mačica je nekoč zapisala: same place same time, jaz pa dodajam +1 ura kot je v realnosti. :naughty: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 ja no , tak nekak med 20 in 21? ;) se mogoče vidimo, odvisno od mojega "šefa" :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Kdor ima takšno vreme kot jaz, ne rabi sovražnikov. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Vsaka petkotna meji na 5 šestkotnih in vsaka šestkotna meji na 3 šestkotne in 3 petkotne. Kak se to gre skozi ne znam dokazat matematično, ampak tak je. Dokaz nabira prah na moji omari. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Vsaka petkotna meji na 5 šestkotnih in vsaka šestkotna meji na 3 šestkotne in 3 petkotne. Kak se to gre skozi ne znam dokazat matematično, ampak tak je. Dokaz nabira prah na moji omari. :eek: Kaj ti je dans všopala Karolina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 (popravljeno) Vsaka petkotna meji na 5 šestkotnih in vsaka šestkotna meji na 3 šestkotne in 3 petkotne. Kak se to gre skozi ne znam dokazat matematično, ampak tak je. Dokaz nabira prah na moji omari. Wikipedia D. PS: Ups, spet je Gody ostal prijavljen... :whistle: Popravljeno Junij 30, 2006. Popravil gody01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se