Skoči na vsebino

Motosvet sekcija Ptuj

Mačica

Priporočene objave

Čuj Danči, a se tebi zdi normalno, da Mačica ob 23.10 razmišlja o žogi in njenih ploskvah?

Toti fuzbal bo še motosvetovke uničil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čuj Danči, a se tebi zdi normalno, da Mačica ob 23.10 razmišlja o žogi in njenih ploskvah?

Kaj pa naj dela drugega, ko name čaka???

:grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe, debata pri Maratonu je preko laserskih rezalnikov nekako prilezla do konstrukcije nogometne žoge... :)

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa naj dela drugega, ko name čaka???

:grim

Kupi ji vibrator kot vsak normalen človek, ne pa fuzbal žoge.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V igri je več kot si lahko predstavljaš. :whistle:

Čestitke Mačica :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V igri je več kot si lahko predstavljaš. :whistle:

Čestitke Mačica :worship:

Jaz pa čestitam Jaši, ki je edini imel jajca, da je sprejel stavo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lobo, če ti smem razložit... v petek je nanesla tema na fuzbalsko žogo in mačica nas je razsvetlila, da je fuzbalka sestavljena iz sestkotnih in petkotnih delčkov, za kar smo jo seveda vsi na debelo gledali :eek: a si noben za ziher ni upal trditi da temu ni tako ( ker smo bli na kupu namreč "anti fuzbal talenti"), razen mojega dragega :slap: , ki sem mu kar takoj povedla da ga je posral! B) stavila sta namreč za pico ki jo je oz. jo bo dobila mačica :D

Vsekakor noben od naju do danes ni bil na internetu pa vendar sva v soboto za sigurno vedela da ga je jasa posral ko sva v mercatorju v ravnah videla neko čist brezvezno otrroško fuzbalko ki je bla glih tak iz 5 in 6- kotnikov sestavljena. mačica svaka čast, če ne druga da si vztrajala čeprav tud ti nisi bla več čist ziher ;)

aja, PIRR... a že maš "karlovačko" pirdekl?

Jaz pa čestitam Jaši, ki je edini imel jajca, da je sprejel stavo.

Ti pa se prosim brigaj za pico in pusti Jaševa jajca pri miru! :angry2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja, PIRR... a že maš "karlovačko" pirdekl?

eee ... odvisno katero serijo. :) moram videt najprej, katerega maš. B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala ti Stigmata za razlago. Je pa vas Mačica dobro navlekla. A ste pozabili kaj njen dragi počne ob sobotah in nedeljah? Nekaj znanja je sigurno prenesel tudi nanjo.

Btw, a prideta Mogoče v soboto na motozbor nad Mežico?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala ti Stigmata za razlago. Je pa vas Mačica dobro navlekla. A ste pozabili kaj njen dragi počne ob sobotah in nedeljah? Nekaj znanja je sigurno prenesel tudi nanjo.

No naj razsvetlim tiste, ki mislite, da ima moj dragi kakšne zasluge pri mojem 'znanju' o likih, ki sestavljajo fuzbalsko žogo. Doker nisem tega tistega večera po Maratonu omenila debate, ki je tam tekla, tudi on ni vedel kako je sestavljena žoga. Tako, da moram priznati, da je to povsem moje znanje oz. opažanje.

Zato pa je on odkril fiziko oz. matematiko, ki stoji za to zgradbo. Torej, kako je mogoče, da so petkotniki in šestkotniki. Vam bo ob naslednji priliki razložil.

Pir, kje pa si ti bil v nedeljo? A nisi mislil biti v Hajdošah?

p.s.

šit, je ostal on prijavljen

Popravljeno . Popravil poln presenečenj
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mačica svaka čast, če ne druga da si vztrajala čeprav tud ti nisi bla več čist ziher ;)

Niti za trenutek nisem podvomila v svojo trditev :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe, tatovi teles... :fredy:

Hm, btw: kdaj ste se pa ostali pridevali? Jaz bil tam do 9:10, pol pa me je zal klicala tekma :photo:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pir, kje pa si ti bil v nedeljo? A nisi mislil biti v Hajdošah?

Biznis. :fredy:

Drugač pa baje tale nova žoga nima teh ploskev, ker je kao najbolj okrogla žoga do zdaj pa brez šivov pa ful pametna pa tak dalje. :wacko:

[attachmentid=74462]

post-4528-1151988304.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja za tole novo žogo sva z jaso tako ali tako ugotovila, da je sestavljena iz babskih vložkov brez krilc. :lol1: :lol1: :lol1:

Ostali so prišli okoli 21.30 s to noviteto, da če spucaš motor, prideš z piciklom. :devil: (da nisi prevelik pozer z čistim motorjem) :devil: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ostali so prišli okoli 21.30 s to noviteto, da če spucaš motor, prideš z piciklom. :devil: (da nisi prevelik pozer z čistim motorjem) :devil: :lol1:

Boljše s piciklom, ko pa z drekpumpo. :devil: :P B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Btw, a prideta Mogoče v soboto na motozbor nad Mežico?

To da ma njen dragi posla s fuzbalom sem jaz tud kr hitro na glas povedla pa sem bla kregana da to pa nima nič z njim da ona to pač ve!

Nič ne verjamem da pridema na motozbor oz. sem skoraj 100% da ne in naj te pozdravim da zbor ni nad Mežico ampak nad Prevaljami, natančneje v Šentanelu- pje madona sem pametna :D B)

PIRR, dekl sem vkradla v kr nobl restavraciji ti pa si boš serijo zmišljeval, nema ništa ga bom jaz že za kaj ponucala :nono: in pa prosim za razlago kaj je to drekpumpa? :hmm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej! ... Eeeej .... EEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ! ! ! :cry:

Če pa provocira. :fredy:

Stigmata nobl al ne nobl restavracija, to načeloma ne vpliva na pirpodstavek. Lepe danke, da sta se spomnila; če pa ga ponucaš za kaj drugega, tudi prav, ampak se v tem primeru ne pogovarjam več s tabo. :nono:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pir, jaz sem v nedeljo imel zate pirdekle.

Same male privatne pivovarne iz okolice Stuttgarta. Ker te ni bilo v Hajdose, sem jih vrgel v Dravo. Zdaj imam samo se UNION pirdekle.

Kazen mora biti vzgojna in poucna...... :grim :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Same male privatne pivovarne iz okolice Stuttgarta. Ker te ni bilo v Hajdose, sem jih vrgel v Dravo. Zdaj imam samo se UNION pirdekle.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeee :cry: :cry: :cry: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :OK: Trpi!!!!!!!! :grim

aja, naj dodam, da vem da nobl al ne nobl rastavracija ne vpliva na dekle ampak je pa - vsaj za mene- razlika če kradeš v obični oštariji al pa restavraciji :B

dekl je taklele:

post-1328-1152281705_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako zgleda za jutri (vreme, lista prisotnih, ura pričetka maše, ...)?

- Vreme: tako, tako!

- Lista prisotnih: Pri ptujčanih, vedno vprašljiva???

- Ura pričetka maše: Vedno v poznih urah. Zakaj? Kako bi to lahko vedeli ostali, če tega ptujčani še sami ne vedo.

Za petkovo "mašo", bi jaz predlagal 7. uro PM. Se strinjate? :010

Pirrulz, če želiš pir podstavke izdelane v eni izmed bivših držav želesne zavese, pa se "pripokaj" s svojo "rajnglo" do Maratona.

V ponedeljek okoli poldneva sva te z Lumpo klicala iz centra Ptuja, da prideš na pir. Kljub vročini in sopari, očitno nisi bil žejen.

Lobo, če greš na Ptuj skozi SV, me pokliči. .)

:OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

Lobo, če greš na Ptuj skozi SV, me pokliči. .)

:OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1:

OK. Bom videl kam bo zavil moped. Zadnje cajte je nekam samosvoj in si sproti namišljuje na katero cesto bo zavil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!