wind Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Zdaj ko si mariborcanka ratala, nas vec sploh ne prides pogledat, ne? :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Zdaj ko si mariborcanka ratala, nas vec sploh ne prides pogledat, ne? :angry: Ti pa samo tiho. Ko si največkrat v Maratonu, ane? Sicer pa ni krivo to, da sem Mariborčanka (ker nisem in nikoli ne bom) ampak so počitnice in so otroci na obisku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Sicer pa ni krivo to, da sem Mariborčanka (ker nisem in nikoli ne bom) ampak so počitnice in so otroci na obisku. Ni problema, pripelji deco s sabo! Jih je treba začet učit, kak se pir naroča pa spije :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Saj pa tak grozno vreme spet ni. Vsaj dežuje ne. Samo mene pa vseeno ne bo. Korekšn. Na Ptuji dežuje :cry: . Nič ne bo s furo :cry: . Za prisotnost moje malenkosti pa tudi jaz ne garantiram :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Mah.. vreme je v piz**... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Ok folk zadeva je takšna. Vseforumski piknik žal zaradi pomanjkanja interesa odpade. Pripravljava pa z Alko piknik pri njej v Radljah ob Dravi. Zadeva ne bo tako uradno organizirana bodo pa načeloma vabljeni vsi iz 02 in 03 sekcije in še nekaj ostalih prijateljev. Ker se ne bo pobiralo »vstopnine« se je potrebno prej prijaviti da bomo vedeli koliko mesa in pijače nabavimo. Prosil bi vas da mi pošljete PM pa sporočite koliko vas pride. Upam da pridete v čimvečjem številu. :grim Aja zadeva bo na isti dan. Moj dodatek: Lahko se prijavite tudi meni. .) Tisti isti dan pa je sobota, 19. 8. 2006. Ura pa od 13. dalje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Ni problema, pripelji deco s sabo! Jih je treba začet učit, kak se pir naroča pa spije :grim Glede na to, da sta deklini, ju bom naučil samo z mopedom vozit. Pir, pa dekle še vedno s sabo šlepam. Kje hodiš?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Glede na to, da sta deklini, ju bom naučil samo z mopedom vozit. Pir, pa dekle še vedno s sabo šlepam. Kje hodiš?? OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO kaka novica :kva2: Saj sem vedo, da nimaš srca, da bi jih v Dravo fuknil. :) Hehhhhhheheheheee Lobo pojej se! :P :P B) Ja javi, kdaj boš v Maratonu, pa se komot zmenima. :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO kaka novica :kva2: Saj sem vedo, da nimaš srca, da bi jih v Dravo fuknil. :) Hehhhhhheheheheee Lobo pojej se! :P :P B) Ja javi, kdaj boš v Maratonu, pa se komot zmenima. :grim :OK: :D To mi je polepšalo dan. PP te je vredi pelal scat. Ma pijačo v dobrem. No važno, da Hrvati (še) niso dobli pirdeklov po tekoči pošti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 :D To mi je polepšalo dan. PP te je vredi pelal scat. Ma pijačo v dobrem. No važno, da Hrvati (še) niso dobli pirdeklov po tekoči pošti. Ti se zdaj kar hvali nekaj - sicer pa mi ti še nobenega pridekla nisi prineso :fredy: Ziher maš na podstrešju kakega ful starega in vrednega, pa se ti ga ne da gor it iskat. Ja ja ja taki si :doze: Hehhheh kroaterji po Dravi dol od mene dobijo samo predelano vsebino tistega, kar se gor na pirdekle postavlja. :grim :) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Kaj zaj, Modeli B) . A jutri vletimo v Maratona ali MS piknik v soboto šteje kot frekvenca? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Kaj zaj, Modeli B) . A jutri vletimo v Maratona ali MS piknik v soboto šteje kot frekvenca? :hmm: Glede na to, da ne morem na piknik... jaz sem za Maratona Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Kaj zaj, Modeli B) . A jutri vletimo v Maratona ali MS piknik v soboto šteje kot frekvenca? :hmm: Jaz "letim" v soboto zgodaj zjutraj na že v naprej dogovorjeno pot. Imejte se lepo v Maratonu in na pikniku. V nasprotnem primeru bi se pripokal v Maratona in še na piknik. Že zaradi tega, da mi "plačaš pijačo", ker si me včeraj po forumu nekaj okrcal. :whistle: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Jaz "letim" v soboto zgodaj zjutraj na že v naprej dogovorjeno pot. Imejte se lepo v Maratonu in na pikniku. V nasprotnem primeru bi se pripokal v Maratona in še na piknik. Že zaradi tega, da mi "plačaš pijačo", ker si me včeraj po forumu nekaj okrcal. :whistle: :P Who, me? :grrr Kje pa upam. Pijaco placat, namrec. :P Mej se na sobotni furi. Se vidimo... .) Glede na to, da ne morem na piknik... jaz sem za Maratona Se čujemo jutri. Jaz se bom potrudil. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Kaj zaj, Modeli B) . A jutri vletimo v Maratona ali MS piknik v soboto šteje kot frekvenca? :hmm: Vreme bo lepo v petek, zato prisopiham z mopedom ob osmih k Maratonu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Vreme bo lepo v petek, zato prisopiham z mopedom ob osmih k Maratonu. Bom probal prletet kako minuto prej. Da me neš spet čako. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Jaz mam danes cel dan biznis, ampak bom probal na kako okrepčilo vletet. :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Prispeli srečno domu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Prispeli srečno domu. Odlično. Pohvaljena. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Pa kaj ste se zdaj vsi v mišje luknje skrili? Al je muca popala prstke? Evo, v petek pridem v Maratona. Ob 20.00 ne glede na vreme Upam, da ne bom sama pila kave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Če bo vreme, se priklatim naokoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Pa kaj ste se zdaj vsi v mišje luknje skrili? Al je muca popala prstke? Evo, v petek pridem v Maratona. Ob 20.00 ne glede na vreme Upam, da ne bom sama pila kave. ...bi z veseljem prleto, ampak sem v Zagrebu. Sicer sem bil včeraj pri Mladi lipi v MB, tak da za pol frekvence mam :closedeyes: . Se vidimo naslednjič... Bodo pa zgleda naslednji dnevi relativno brez dežja. Še bomo rajsali... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Kaj zaj banda? A bo keri prihrupo k Maratonu? A je že prišla Katarina z urlauba? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Kaj zaj banda? A bo keri prihrupo k Maratonu? A je že prišla Katarina z urlauba? Zna bit. B) Za Katarino pa nea vem. :hmm: Meni je zadnjič Mirko pir prineso. Pa je tudi bil dober (pir, ne Mirko). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2006 Kaj zaj banda? A bo keri prihrupo k Maratonu? A je že prišla Katarina z urlauba? Saj se ne rabim ponavljat, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se