pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 ej pacienti kdaj pa? Meni je ob osmih malo pozno. Sedem mi bolj sede. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 ej pacienti kdaj pa? Meni je ob osmih malo pozno. Sedem mi bolj sede. B) Meni tudi bolj paše ob sedmih. Torej ob sedmih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Meni tudi bolj paše ob sedmih. Torej ob sedmih. In je zmagala večina! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) Heheh večina al ne večina, važno da zmagajo tisti, poleg katerih sem jaz. B) Ziben it iz. :grim Popravljeno September 1, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Khm....khm...... :blush: mogoče pride tudi moja malenkost malo okrog pogledat :whistle: ....sem fraj :naughty: ......hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2006 A je že prišla Katarina z urlauba? Sicer pa ji je Karolina ime. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Khm....khm...... :blush: mogoče pride tudi moja malenkost malo okrog pogledat :whistle: ....sem fraj :naughty: ......hehehe Dobrodošel. Sicer pa ji je Karolina ime. Za posebne goste je Katarina. Vprašaj Pirra, če ne verjameš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Dobrodošel. Hvala, hvala....... :krneki: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) Za posebne goste je Katarina. Vprašaj Pirra, če ne verjameš. KA-TA-RI-NA. :grim B) Popravljeno September 1, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 ej pacienti kdaj pa? Meni je ob osmih malo pozno. Ka te daj mama ne pusti več dalj ko do 7ih vuni, ko se je šola začela :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Ka te daj mama ne pusti več dalj ko do 7ih vuni, ko se je šola začela :devil: Trotl. Idi kofe pit. :P Biznis še mam pol. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Trotl. Idi kofe pit. :P Grem, na twoj račun :grim Biznis še mam pol. B) V twoje dobrio upam, da greš babe žokat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Grem, na twoj račun :grim V twoje dobrio upam, da greš babe žokat :whistle: Kofeja ne plačujem. :grrr V mojo žalost temu ni tako. Gaddamit. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Hvala, hvala....... :krneki: :whistle: sej sej.... ko mačke ni doma....... :angry2: .) :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Priropotam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 sej sej.... ko mačke ni doma....... :angry2: .) :wub: Upsss..... :blush: ....pa so me dobli....... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Se nas je nabralo. :OK: sej sej.... ko mačke ni doma....... :angry2: .) :wub: Ni mogla bit doma, ker je bila pri Maratonu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Mater samo ne mi onih keksov več omenjat. Faking diskasting. :S :SS :SS Še dobro, da je blo kaj za poplaknit in izboljšat okus :grim :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Mater samo ne mi onih keksov več omenjat. Faking diskasting. :S :SS :SS Še dobro, da je blo kaj za poplaknit in izboljšat okus :grim :beer2: Samo zakaj si se tak kislo držal, če pa so bili sladki? Kaj pa če ti je pir škodil :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 2, 2006 Deli Objavljeno September 2, 2006 Samo zakaj si se tak kislo držal, če pa so bili sladki? Kaj pa če ti je pir škodil :hmm: Ne ga srat! Oni keksi so bli katastrofa. Bljak! :wacko: Saj danes pa je neka Ribiška noč, pa bo Mirko Ribiča pa čajnizarje zajebal pa namesto rib cigojnera pekel. :grim :OK: :beer2: Bom se probal v skladišče spravit pri Maratonu pa tiste kekse, če jih je še kaj, v Dravo fuknit. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 2, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 2, 2006 Se nas je nabralo. :OK: Ni mogla bit doma, ker je bila pri Maratonu. Ne vem, če je ona taisto mačko mislila. Ker tej Mački pa oni keksi sploh niso bili tako švoh. Čeprav bobipalčke rulz. Priropotam! Čuj zadnje cajte pa te je res pogosto videt :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Jaz bom pa moral grozno pozno priletet, da bom kakšnega ptujčana spoznal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Jaz bom pa moral grozno pozno priletet, da bom kakšnega ptujčana spoznal :whistle: Jebiga, daleč majo do Maratona, zato pozno pridejo. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Danes ga spet žgal mimo... dva puta po pet minuta. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Jebiga, daleč majo do Maratona, zato pozno pridejo. :devil: Še stare grehe dat gor.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se