Mačica Objavljeno September 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2006 Še stare grehe dat gor.... :OK: Kdaj pa je to bilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Kdaj pa je to bilo? Cca. 20 minut pred tvojim prihodom na sceno. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Hehe, vidim da ima Pirko svoj pickohvatni rejver vizir na celadi. Pohvaljen! :grim PS. I'm back, na zalost... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 (popravljeno) Hehe, vidim da ima Pirko svoj pickohvatni rejver vizir na celadi. Pohvaljen! :grim PS. I'm back, na zalost... :SS UPV :OK: Ultra pičkohvatni vizir. :grim B) Popravljeno September 4, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Jebiga, daleč majo do Maratona, zato pozno pridejo. :devil: Mi pa iz drugega dela Slovenije pridemo prej in nočemo zamuditi.... :OK: Kdaj pa je to bilo? Pred temo.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Hehe, vidim da ima Pirko svoj pickohvatni rejver vizir na celadi. Pohvaljen! :grim PS. I'm back, na zalost... :SS A zato je pa k nam hodilo toliko sosed gledat TV, ko smo nekaj takega imeli pred leti doma na črnobelem televizorju. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 kaj naj rečem, raje kot gledat vas, sma ga šla srat v pulo! in kaj naj še dodam? :hmmm nikakor nama ni žal da sma se vam odpovedla! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 kaj naj rečem, raje kot gledat vas, sma ga šla srat v pulo! in kaj naj še dodam? :hmmm nikakor nama ni žal da sma se vam odpovedla! B) Le kaj se je ubogi Jasa zameril Bogu, da mu je nakopal na glavo takšno pokoro? Sicer pa Stigmata, Tudi mi te imamo radi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 (popravljeno) Tišina ti tu zgoraj, ti ki mojemu skrivnostna "pisma" po PM-u pošiljaš! :D Ne vem če sem zaj*** datum ampak mislim da ma tvoj sin danes roj dan, v glavnem popravita me če se motim DIP VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!! Želim ti veliko varnih kilometrov in da ti je "žena" bolj pokorna kot jaz :kva2: vse naj naj :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Popravljeno September 5, 2006. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dip Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Tišina ti tu zgoraj, ti ki mojemu skrivnostna "pisma" po PM-u pošiljaš! :D Ne vem če sem zaj*** datum ampak mislim da ma tvoj sin danes roj dan, v glavnem popravita me če se motim DIP VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!! Želim ti veliko varnih kilometrov in da ti je "žena" bolj pokorna kot jaz :kva2: vse naj naj :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Hvala hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Hvala hvala. opa... kaj res?? :blink: koliko pa?? :eek: torej to pa res iz vsega srca vse naj naj naj........ je pa stigmata že dobro za želje napisala...... .) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Dip vse najboljše :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Le kaj se je ubogi Jasa zameril Bogu, da mu je nakopal na glavo takšno pokoro? Sicer pa Stigmata, Tudi mi te imamo radi! Sicer pa Stigmata, Tudi mi te imamo radi! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Dipson hepi brzdeiii :OK: :beer2: Pa naj ti foter čimmanj teži :lol: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Dipson hepi brzdeiii :OK: :beer2: Pa naj ti foter čimmanj teži :lol: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Tudi od mene vse najboljše. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2006 Nov petek, nov Maraton Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dip Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Hvala hvala vsem skup. Mam vas vse rad. :D Ja ne. Jih je 22 ja. Stari smo že :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Danes nekam slabo kaže z vremenom, tako da bom moral biti solo raider za domačim šankom. ... Ja ne. Jih je 22 ja. Stari smo že :whistle: . Bi rekel ja. Doma v štali ni tolk stare svinje kot si ti. Pravi starček. Kaj pa runda :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Nov petek, nov Maraton Bi, ampak MORAM na piceka :yes: v Moškajnce, pol pa ležat :zzz: in zdravile papat :wacko: . Mejte se... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Ja ne. Jih je 22 ja. Stari smo že :whistle: . Kje si pa ostale 4 zgubo? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Kje si pa ostale 4 zgubo? :hmm: V fotrovih jajcah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 V fotrovih jajcah. Ti že veš :lol: :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Kako je za danes? Kak pir bi se prilegel, tam okoli 7ih... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Kako je za danes? Kak pir bi se prilegel, tam okoli 7ih... :whistle: Zaenkrat še ne morem nič obljubit. Proti večeru imamo bojni posvet. Pol sporočim, če pridivjamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Če bote tam, bi še jaz priletel za kake pol urce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se