pirrulz Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Mene tudi ne bo :grrr , ampak PP ne skrbi, za rundo boš ziher dal, ko se vidimo. :devil: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Tudi mene ne :cry: . Moram danes popoldan v Purgerijo <_< . Se vidimo naslednjič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Jaz bom pa menda kar prisel.. cca. 19.00? Anyone? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 A se mi poznamo? ker se mi zdi da se :hmm: Čist informativno, čeprav vem da nikoga ne gene, mene jutri ni :D Če ne prej, bom naslednji mesec bla brezposelna pa bom mela cajt pa bom prišla kaj poglejat v maratona :010 :D B) Dragi moji, Poln presenečenj sporoča, da zaradi obveznosti ne moreva priti prej kot ob devetih. Žal. A bo kdo takrat tam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Dragi moji, Poln presenečenj sporoča, da zaradi obveznosti ne moreva priti prej kot ob devetih. Žal. A bo kdo takrat tam? Jaz bom z mislimi pri vas. B) eeee.... then again ... tudi to ne. :grrr Sori. :P Okej bom se spomnil na vas, ko bom v pozabil-sem-že-kako-se-reče-oštariji pir srkal. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 9, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Pol predvidevam, da nobenga ni bilo? Midva sva bila zasedena do skoraj 22ih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Aaaa.. tomorow, anyone? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Aaaa.. tomorow, anyone? :? Nope :grrr :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Aaaa.. tomorow, anyone? :? Če daš za pir, potem definitivno! :grim Nope :grrr :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Saj drugega ni bilo za pričakovat. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Saj drugega ni bilo za pričakovat. :grrr Jasna stvar! :grim Čeprav te mam ful rad, saj veš. :winkiss: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 (popravljeno) Nope :grrr :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Kaj se pa ti rezis? :? Če daš za pir, potem definitivno! :grim :kva2: Popravljeno Oktober 13, 2006. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Kaj se pa ti rezis? :? Točno. :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Midva bova prišla ampak ne prej kot ob 21ih. Bo kdo tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 danes zjutraj, na relaciji Hoče-Maribor, opečnato rdeč Fiat Punto, s ptujskimi tablami. na šipi Motosvetova nalepka in, kot je rekel moj sopotnik, tattoo Nine Osenar.. Ali si bil ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 opečnato rdeč Fiat Punto, najbrž je bil z Pragerskega :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 najbrž je bil z Pragerskega :grim Al pa iz opekarne Žabjak :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Kaj je zaj? Vse skup propadlo al kaj? Vsi ste se nekam razselili. Kak kaže za petek? Bo kdo pri Maratonu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Kaj je zaj? Vse skup propadlo al kaj? Vsi ste se nekam razselili. Kak kaže za petek? Bo kdo pri Maratonu? Jaz lahko pridem. Sama. Pa šele ob 21ih. Vem, da je pozno, ampak imam še druge obveznosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Jaz lahko pridem. Sama. Pa šele ob 21ih. Vem, da je pozno, ampak imam še druge obveznosti. Jaz lahko pridem. Sama. Pa šele ob 21ih. Vem, da je pozno, ampak delam. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Jaz lahko pridem. Sama. Pa šele ob 21ih. Vem, da je pozno, ampak delam. ;) No, pol pa če ne bo nobenega drugega lahko vsaj midve eno kofico skupaj spijeva in udariva en babji čvek. Pir pa si bo sam kriv, če bo spet ene par pirdeklov po Dravi odplavalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Pir pa si bo sam kriv, če bo spet ene par pirdeklov po Dravi odplavalo. Izsiljevat se pa ne pustim. :glare: Še posebej, če bom v tistem trenutku na povsem drugem koncu heimata. Fukni jih v Dravo, če že maš tako veselje. :fredy: But remember my dear: WHAT GOES AROUND COMES AROUND :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Moj predlog za torkovo srečanje 31 . 10. 2006, malo drugače( praznik - dan reformacije ) Vreme za praznik na dan 31. 10. 06, kaže suho in toplo. Dovolj časa, da si za ta dan splanirate prosto popoldne, če že niste zasedeni. Ob 14. uri se dobimo na bencinski črpalki v MB, takoj za pošto v smeri Šentilja. Pot nadaljujemo po stari cesti za Šentilj. Prestopimo mejo in se podamo v smeri mesta Leibnitz ( Lipnica ), na pol poti zavijemo desno v smeri Murecka ( Cmurek ), nato v smeri Bad Radkersburga, (avstrijska Radgona ) ter nato po avstrijski strani v smeri Murske Sobote. Mejo ponovno prestopimo na mejnem prehodu Tišina, zavijemo desno v Radence in se ustavimo v slaščičarni TAMARA. Imajo dobre tortice, domač sladoled, vročo ljubezen itd. Večkrat preverjeno. :D Po okrepčilu stvar dogovora za naprej. V primeru, da ga ni junaka, ga z Lumpo pičiva sama. Ajde junaki, da vas vidim in čujem kdo je za... :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Moj predlog za torkovo srečanje 31 . 10. 2006, malo drugače( praznik - dan reformacije ) Vreme za praznik na dan 31. 10. 06, kaže suho in toplo. Dovolj časa, da si za ta dan splanirate prosto popoldne, če že niste zasedeni. Ob 14. uri se dobimo na bencinski črpalki v MB, takoj za pošto v smeri Šentilja. Pot nadaljujemo po stari cesti za Šentilj. Prestopimo mejo in se podamo v smeri mesta Leibnitz ( Lipnica ), na pol poti zavijemo desno v smeri Murecka ( Cmurek ), nato v smeri Bad Radkersburga, (avstrijska Radgona ) ter nato po avstrijski strani v smeri Murske Sobote. Mejo ponovno prestopimo na mejnem prehodu Tišina, zavijemo desno v Radence in se ustavimo v slaščičarni TAMARA. Imajo dobre tortice, domač sladoled, vročo ljubezen itd. Večkrat preverjeno. :D Po okrepčilu stvar dogovora za naprej. V primeru, da ga ni junaka, ga z Lumpo pičiva sama. Ajde junaki, da vas vidim in čujem kdo je za... :chase: Jaz bi znal bit za... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Jaz bi znal bit za... :hmm: Ti si itak vedno za, čim kdo omeni tortice. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Ti si itak vedno za, čim kdo omeni tortice. :P Itak :grim Iz caffee-racerja se bom prelevil v cukerpekar-racer... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se