wind Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Jaz ne grem na furo, ker ......... :rtfm: ..... iščem dele ....... :wallbash: Mogoče lahko kdo kaj pomaga. Rabim nosilc za fusraster. Mogoče kaka ideja al pomoč pri izdelavi?! Predlogi dobrodošli ... Kaj si pa pocela? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Nočeš vedet ........... :grrr Lahk pa dam za rundo. A bo kdo doli?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Baje si, takoj za Burekom, najvecje zlo, ki je prislo po letu 1945 preko Crnega Kala... :naughty: Burek je pusi. :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Burek je pusi. :P B) spljoh sirni.. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 spljoh sirni.. :fredy: Sirni burek je dober edino v kanti za smeti :fredy: Mesni rulz :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Naj, navkljub trdni prepričanosti, da je to jasno prav vsem, na tem mestu opomnim, da imava Windo in jazsz v mislih enega drugega Bureka. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Naj, navkljub trdni prepričanosti, da je to jasno prav vsem, na tem mestu opomnim, da imava Windo in jazsz v mislih enega drugega Bureka. :grim videti res, je pisano s/z Veliko začetnico :krneki: poznam jaz tudi enega s/z takim imenom :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 poznam jaz tudi enega s/z takim imenom :yes: Ampak močno dvomim, da je taki pacient, kot naš Burek. :grim :grrr Razen seveda, da gre v obeh primerih za isto osebo. Kar glede na vseprisotnost našega Bureka niti ni tako malo verjetna hipoteza. :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Ampak močno dvomim, da je taki pacient, kot naš Burek. :grim :grrr Razen seveda, da gre v obeh primerih za isto osebo. Kar glede na vseprisotnost našega Bureka niti ni tako malo verjetna hipoteza. :hmm: :D Tudi jaz mislim, da sta to dwa powsem različna osebeka :grim Je pa takisto tudi ta moj poznani sposoben marsičesa.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Nočeš vedet ........... :grrr Lahk pa dam za rundo. A bo kdo doli?! Jaz bi znal biti ob kakih 8ih pri Mirkotu... 90% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 (popravljeno) Nočeš vedet ........... :grrr Lahk pa dam za rundo. A bo kdo doli?! Zakaj greš ti vedno na Ptuj ko mene ni tam? Ko sem na vašem koncu? :hmm: Če ti bo dugcajt lahko prideš v To smer, sem sama doma :D .) A si padja :o ? Upam da ne kaj fejst, da nisi poškodovala druga kot moped .) :004 Popravljeno November 3, 2006. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Jao stimgata - pa kak tej lahko greš ti tej na naš konc, ko jaz pridem na vašega. Wind - velja - runda pade! In sosed mi bo v ponedeljek na šihtu naredu en del. :yea1: Samo tastarega odšraufam in mu ga dam. Za prvo silo bo. Tolk da je moped mobiln in ga lahko po hofu prestavljam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Kaj zaj? A pride kdo k Maratonu? Da ne bi brezveze taxi jemal, pol pa lahko samo s šoferjem pijem. Pirr kdaj boš pripelal svojo pokazat, da vidimo, če že kaj brca? Saj ti je ne bomo vkradli ali pokvarili, da jo tako skrivaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Pirr kdaj boš pripelal svojo pokazat, da vidimo, če že kaj brca? Saj ti je ne bomo vkradli ali pokvarili, da jo tako skrivaš. Curiosity killed the cat. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Kaj te ti tam izza šporheta nekaj tumbaš? :P Pečem burek sa sirom. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Pečem burek sa sirom. :D Waste of time and money. :fredy: Drugič naredi mesnega. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 ...hm, če bo vreme, bi se mogoče dalo še kaj zmenit :grim . Odjavljamo kasneje... :grim Samo se nekaj menite, konkretno pa nihče nič ne reče. Seveda bo vreme in 10 +. ***** teh pa ne bo. Kaj zdaj? Ja ali ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Samo se nekaj menite, konkretno pa nihče nič ne reče. Seveda bo vreme in 10 +. ***** teh pa ne bo. Kaj zdaj? Ja ali ne? Bomo konkretni danes v Maratonu (okoli 20h). Jaz sem za furo. Če bodo tudi drugi, skočim jutri v MB po podrokavice, pol pa ne bo panike spljoh. :D Če te ne bo, ti bomo najkasneje jutri povedali kako in kaj. Se slišimo... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Kaj zaj? A pride kdo k Maratonu? Da ne bi brezveze taxi jemal, pol pa lahko samo s šoferjem pijem. Pirr kdaj boš pripelal svojo pokazat, da vidimo, če že kaj brca? Saj ti je ne bomo vkradli ali pokvarili, da jo tako skrivaš. A Pirr ma "žensko"? :eek: A ji je kdo kaj nardil, da se je z njim spetljala? :hmm: Jaz sem pa zmeraj mislila, da se bo on spetljal z onim svojim "dvoriščnim palčkom", ki ga KAO ne mara! :whistle: Ja nič, fajn se mejte, radi se mejte, pa pokličte ko bo ohcet! :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Bomo konkretni danes v Maratonu (okoli 20h). Jaz sem za furo. Če bodo tudi drugi, skočim jutri v MB po podrokavice, pol pa ne bo panike spljoh. :D Če te ne bo, ti bomo najkasneje jutri povedali kako in kaj. Se slišimo... :grim Danes me ne bo, ker pečem burek, baklave i pravim sladoljed od jogurta. Ko se vrnem domov, če ne bom prepozen pošpegam na forum, če ne pa jutri zjutraj, da vidim kakšna odločitev bo padla za nedeljo. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 A je kdo sploh opazil, da smo obrnli 100-to stran? Smo praf pridni, Ptujčani in simpatizerji, a ne? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Waste of time and money. :fredy: Drugič naredi mesnega. :grim :grim :grim Želiš mesnega od pipi, muuu, meeee, uuurrr (pujček) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 A je kdo sploh opazil, da smo obrnli 100-to stran? Smo praf pridni, Ptujčani in simpatizerji, a ne? :OK: Kako da ne,jaz sem mela častno otvoritev :D, sicer pa je cca. 69 strani je itak pirrulzovih ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 A je kdo sploh opazil, da smo obrnli 100-to stran? Smo praf pridni, Ptujčani in simpatizerji, a ne? :OK: če ne bi po vaši strani toliko pisali mi člani MB krožka, vi Perutninari ne bi obrnili niti dvajset strani. Zato se nehajte prosim kititi z mariborskim perjem. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 :grim :grim Želiš mesnega od pipi, muuu, meeee, uuurrr (pujček) pipi no good. :wacko: Kako da ne,jaz sem mela častno otvoritev :D, sicer pa je cca. 69 strani je itak pirrulzovih ;) fse je mojo! B) če ne bi po vaši strani toliko pisali mi člani MB krožka, vi Perutninari ne bi obrnili niti dvajset strani. Zato se nehajte prosim kititi z mariborskim perjem. :P to je zato, ker se tam itaq nič pametnega nimate za zmenit. :P :devil: A Pirr ma "žensko"? :eek: A ji je kdo kaj nardil, da se je z njim spetljala? :hmm: Jaz sem pa zmeraj mislila, da se bo on spetljal z onim svojim "dvoriščnim palčkom", ki ga KAO ne mara! :whistle: stara, "RSS feed" je današnja besedna zveza dneva. :P :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se