wind Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Maja Saj sem vedel... :slap: Everyone: HI, MAJA!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2006 Poln presenečenj mi je rekel, da je okrog 12ih videl neke norce na motorjih, ki so stali na bencinki. Še dobro, da se nisem ob pol enih spravljala na motor, ker sploh nisem vedela, da je bilo dogovorjeno za ob 12ih. No, glavno, da ste se imeli lepo (sem opazila, da ste tokrat bili na toplem V slaščičarni) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Poln presenečenj mi je rekel, da je okrog 12ih videl neke norce na motorjih, ki so stali na bencinki. Še dobro, da se nisem ob pol enih spravljala na motor, ker sploh nisem vedela, da je bilo dogovorjeno za ob 12ih. No, glavno, da ste se imeli lepo (sem opazila, da ste tokrat bili na toplem V slaščičarni) Če bi bila zraven bi sedeli zunaj! To pa zato, ker bi želeli preveriti, če si začela ubogati nasvete svojega dragega? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Kaj pride kdo jutri na pir, al jih bom moral za vse sam spit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 9, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 9, 2006 Kaj pride kdo jutri na pir, al jih bom moral za vse sam spit? Evo jaz pridem. Ob 21.00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Kaj pride kdo jutri na pir, al jih bom moral za vse sam spit? Če pridem(o) al pa ne, jih boš itak vse(m) spil :devil: :slap: . Predvidoma vletim. Pokliči preden zakurblaš Cumibišija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Jaz pridem, skoraj ziher, ce ne druga na eno viljamovko (prehlad.press) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Če pridem(o) al pa ne, jih boš itak vse(m) spil :devil: :slap: . Predvidoma vletim. Pokliči preden zakurblaš Cumibišija. Ni se ti treba bat, da bi spil tisto fukošnico, kaj ti piješ. :grrr Važi, pokličem ko štartam. Pa da se ne bi ki zgodlo, da pridem dol, pa da me na mizi ne čaka hladni rdeči, pa kelnerca v nizkem štartu za drugega! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Nov del je doma! :OK: A lahko jutr pridem že z motorjem? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Do nedavnega sem bil 100% prepričan, da sem najbolj vsekan človek na svetu. Zaj nisn več čist ziher. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Do nedavnega sem bil 100% prepričan, da sem najbolj vsekan človek na svetu. Zaj nisn več čist ziher. Vidiš kak to pride. Sad te ima, sad te nema. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2006 Kdaj pa boste vleteli? Kaže, da bi lahko vletela tudi že kaj prej kot ob devetih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Kdaj pa boste vleteli? Kaže, da bi lahko vletela tudi že kaj prej kot ob devetih. Naceloma smo zmenjeni ob 7ih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 MOGOČE se celo midva oglasiva, ker bova na tistem koncu......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Morgen bandidosi! Hi, kot smo se menili za nedeljo je predlog sledec: [attachmentid=85761] Predviden odhod je tokrat izpred pumpe na tržaški (zadnja velika Petrolova pumpa v smeri Bistrice v Mariboru, za križiščem kjer se nahaja Mercator center) ob 11:30 (lahko preje ali kasneje, povejte). Predvidena vrnitev okoli 16:00 Predvidena dolžina cca 250km Predvidena povprečna hitrost cca: 60km/h brutto. A lahko kdo tole se na Ptujsko sekcijo posreduje, pa eventualno Štamperlom, ker je to bolj v njihovih krajih pa bi se mogoče kdo pridružil. Če kdo pozna kakšno dobro mesto za hranjenje ob poti kar z besedo na dan ... Kar se tiče vremena smo ga končno zrihtali. (Saj na accuweather je bil že skoz tak napis, kot so ga danes končno še naši vremenoslovci podali, torej ob 11:30 in naprej bo suho ...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 :hmm: Zanimiva varianta. Dravska + the cesta + Kozje :kva2: . Me mika, ampak bom jutri najprej ščekiral vreme. Včeraj so nama s Šokcem, pol ko je šlo sonce dol, skoraj zmrznle roke, novim podrokavicam navkljub :ninja: . Torej, odločitev pade jutri zjutraj... P.S. Zelenko je itak ZA :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 (popravljeno) :hmm: Zanimiva varianta. Dravska + the cesta + Kozje :kva2: . Me mika, ampak bom jutri najprej ščekiral vreme. Včeraj so nama s Šokcem, pol ko je šlo sonce dol, skoraj zmrznle roke, novim podrokavicam navkljub :ninja: . Torej, odločitev pade jutri zjutraj... P.S. Zelenko je itak ZA :grim . Moja je tudi vedno za! :grim ( fazerko, mislim ) Odločitev pade jutri zjutraj. Odvisno od vremena in od tega kdaj se bo O:-) Sveti Martin poslovil. :drunk: Popravljeno November 11, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Odvisno od vremena... ...šesterica veličastnih :worship: :worship: :worship: v krogu, jaz pa si zaradi plohe na Ptuju nekak nisem upal :ninja: , čeprav sem že sedel na Zelenkotu. Seveda sem nemudoma skasiral Dančijev MMS z s soncem obsijanimi "džombami". Praf mi je, ampak ko bom velik... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2006 ja, kdaj ste se te to ftegnli zmenit? Še dobro, da sem že odjavila motor, da mi ne more bit žal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 ja, kdaj ste se te to ftegnli zmenit? Še dobro, da sem že odjavila motor, da mi ne more bit žal :P Nekaj smo se "zgučavali" pri ML. Dokončno sta pa zadevo doma pripravila brudera Danči in Gody. Samo tega ne naokoli govoriti. :grrr Še dobro, da si odjavila, ker nam bi v zadnjem delu poti itak zmrznila. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 ... Še dobro, da si odjavila, ker nam bi v zadnjem delu poti itak zmrznila. :grim Logično, da bi, če bi se družila z ladenimi možmi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2006 Še dobro, da si odjavila, ker nam bi v zadnjem delu poti itak zmrznila. :grim Ma, ja. Tokrat še. Ampak jaz bom ziher še imela kdaj namontirane ogrevane ročke. Če ne na TA, pa na naslednjem motorju. Glavna zahteva: serijsko namontirane ogrevane ročke. J*** ti moč in navor in udobje pri vožnji.... Ogrevane ročke!!! Pa ogrevan sedež :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Ma, ja. Tokrat še. Ampak jaz bom ziher še imela kdaj namontirane ogrevane ročke. Če ne na TA, pa na naslednjem motorju. Glavna zahteva: serijsko namontirane ogrevane ročke. J*** ti moč in navor in udobje pri vožnji.... Ogrevane ročke!!! Pa ogrevan sedež :P Pussy :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Pussy :P pička gor ali dol... zebe pa le ne u roke... in lahko pol normalno pijačo primeš v roke... pa mi reči da sem pička kaj čem... paše pa :kva2: lp D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 pička gor ali dol... zebe pa le ne u roke... in lahko pol normalno pijačo primeš v roke... pa mi reči da sem pička kaj čem... paše pa :kva2: Ogrevane ročke nucajo samo pussy-ji pa BMW fareri. :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se