šokac Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) Logično, da bi, če bi se družila z ladenimi možmi. :hmm: Ali pa tudi ne, če bi jo že pred tem na poti pod Peco ugrabil še bolj "ladeni" Kralj Matjaž. Popravljeno November 13, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) Kralj Matjaž v natur obliki. Popravljeno November 13, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Ogrevane ročke nucajo samo pussy-ji pa BMW fareri. :grim :P Kaj ti zopet hankle išeš? Zaj si upaš, ko veš, da se nea spravlam na invalide. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Pride jutri kdo ob 19. uri v mesto gumi adlerjev oz. do Maratona? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Wind will be there! :OK: Gumi-adlerjev?? :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Wind will be there! :OK: Gumi-adlerjev?? :hmm: :? Gumi adler? pipipipipipipipipi, kikirikikiririki... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Pride jutri kdo ob 19. uri v mesto gumi adlerjev oz. do Maratona? :D Verjetno. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 17, 2006 No, ob sedmih bi tudi jaz vletela. Samo ne bom mogla bit dolgo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 No, ob sedmih bi tudi jaz vletela. Samo ne bom mogla bit dolgo. "Bo čisto dovolj". :lol1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 (popravljeno) V imenu T - Boya sporočam, da pride. Se vozi naokoli s svojim zelenkotom. Jaz bi se tudi... <_< Z Lobotom vletima vkup v Maratona. Popravljeno November 17, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Če se ne motim- in ponavadi se ne, se Lobo danes sooča z nekimi velikimi številkami... :friend1: VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :004 :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 A se bo ta petek kdo primajal do Maratona? Da vidim če bi se mogoče meni tud dalo :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2006 Če se ne motim- in ponavadi se ne, se Lobo danes sooča z nekimi velikimi številkami... :friend1: VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :004 :004 :004 :004 :004 Uh, pa vse naj naj tudi od mene :004 :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Uh, pa vse naj naj tudi od mene :004 :004 :004 :004 :004 Hvala! Kje se skrivata s tvojim, da vaju ni nič videt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Kaj zaj? Šla sekcija v stečaj zaradi pomanjkanja kadra? Vse se je nekam odselilo. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Kaj zaj? Šla sekcija v stečaj zaradi pomanjkanja kadra? Vse se je nekam odselilo. :cry: Niso bli pridni, pa jih je parkl odneso! :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Niso bli pridni, pa jih je parkl odneso! :devil: :devil: :devil: A ti si tut eden unih, ki vse po sebi sodi :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 (popravljeno) Kaj zaj? Šla sekcija v stečaj zaradi pomanjkanja kadra? Vse se je nekam odselilo. :cry: Kaj češ, se zgodi. Tak al tak mi nikol ni blo jasno, zakaj Ptuj sploh nuca svojo sekcijo. To je isto, ko da bi meli MS sekcijo Makole. Predlagam, da ptujsko sekcijo priklopimo mariborski, člane pa ponucamo za kake pizdarije. Naprimer za plačevanje pirov in podobno. :P Popravljeno December 5, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Kaj češ, se zgodi. Tak al tak mi nikol ni blo jasno, zakaj Ptuj sploh nuca svojo sekcijo. To je isto, ko da bi meli MS sekcijo Makole. Predlagam, da ptujsko sekcijo priklopimo mariborski, člane pa ponucamo za kake pizdarije. Naprimer za plačevanje pirov in podobno. :P Ka bomo pa s članicami? Če je ktera vredi naj pride poleg, ostale pa domov za šporhet! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Ooooo, glej gniliborcane kak se hršijo!! :blink: Ko homo sapiens se ni stopil na podrocje danasnjega MBja, je bil Ptuj ze mesto, z mestnimi pravicami, z zupanom, sodnikom. Civilizacija, skratka... :P Ptujska sekcija zivi, vendar je bila prezaposlena z obiski ostalih sekcij. Obljubljamo, da ta petek pridemo v Maratona na pir. Iskreno vabljeni tudi clani MB sekcije! Vapo, pa saj ves, da je Gnilibor itak industrijska cona Ptuja... :lol: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Ptujska sekcija naj kr ostane. Ko ob petkih je prav fajn tam. Sploh, če se zalomi... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Na Ptuju ni brezposelnosti, ker vsi Ptujčani delajo v Qlandiji. :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Ja.. Na periferiji jo komaj ta teden odpirajo... :P pri nas pa je ze 3 mesece odprta :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Ja.. Na periferiji jo komaj ta teden odpirajo... :P pri nas pa je ze 3 mesece odprta :devil: Si mi darilo za Miklavža tam kupo? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Si mi darilo za Miklavža tam kupo? :? Ne, baje pride parkelj po tebe, pa ni treba.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se