vapotek Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Ne, baje pride parkelj po tebe, pa ni treba.. :devil: Kaki šuft, jaz sem pa tebi kupo abdekungo za zadnji zic. Zaj pač nič neoš dobo. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Kaki šuft, jaz sem pa tebi kupo abdekungo za zadnji zic. Zaj pač nič neoš dobo. :grrr :cry: :cry: :cry: Dobis v petek steklenico pira z rdeco pentljo okoli vrata v Maratonu. Sem se z Mirkom zmeno, da ga bo postregla ena topless dolgonoga bjonda z vlkimi joski, samo tebi... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Vapotek, saj boš dal kaj bejk, al boš vse sam požr! Vsaj eno taco od bjonde lahko reskiraš! :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 :cry: :cry: :cry: ...ena topless dolgonoga bjonda z vlkimi joski, samo tebi... .) Zakon! :kva2: :kva2: :kva2: Pa kaj samo enega, al enih par. :? Vsaj eno taco od bjonde lahko reskiraš! :huh: Ti nič ne dobiš, ker si resn družinski ded. :P Edino kar lahko dobiš, je kremšnito, pa še to samo eno. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Se boma zvečer zmenla! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Ptujska sekcija zivi, vendar je bila prezaposlena z obiski ostalih sekcij. Obljubljamo, da ta petek pridemo v Maratona na pir. Iskreno vabljeni tudi clani MB sekcije! Hvala za povabilo. Ta petek me ne bo. Mirko pa bo počasi tak bankrotiral. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 (popravljeno) Hvala za povabilo. Ta petek me ne bo. Mirko pa bo počasi tak bankrotiral. :whistle: Mirko ne bo bankrotiral. On je maratonec (hence the name of the bar) in ko bo večina folka fpizdi, bo on šele potegno finiš. :D B) P.s.: Je pa res, da ma pir malo dražji ko drugje :fredy: Ampak mu dovolim zaradi kriglov B) Popravljeno December 5, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 V petek @ 20.00 se dobimo pri Maratonu... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) V petek @ 20.00 se dobimo pri Maratonu... :OK: Za segrevanje in predpripravo za mariborsko ML 12. 12, ni slaaaboj. .) Popravljeno December 6, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Bom prišo pogledat, da vas spoznam. Kje je to točno? Je to tam poleg gostile Riba (ali Ribič ali nekaj takega).. potem vem kje je. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Bom prišo pogledat, da vas spoznam. Kje je to točno? Je to tam poleg gostile Riba (ali Ribič ali nekaj takega).. potem vem kje je. :OK: :OK: Ja, nasproti Ribiča. Mene danes ne bo na Ptuj. Gremo proslavit odhod tehničnega direktorja v penzijo. :OK: Siromak ne ve kaj ga čaka. :devil: Po moje bo jutri dobil solzne oke, ko bo v denarnico pogledal. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 (popravljeno) Bom prišo pogledat, da vas spoznam. Ne hodi, brez veze! Še te bodo prepričali, da kupiš Ducatija ali Triumpha. :whistle: :P .) Popravljeno December 8, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Mene še niso. Mogoče jim danes uspe. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Mene še niso. Mogoče jim danes uspe. :lol1: :nono: Ti pa danes ostani doma! Če hočeš do torka kaj speči imaš dela čez glavo. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Jaz ne rabim pečt. :grrr Pečejo samo ženske. Jaz pa sem ... no, kr Lobota vprašaj, kaj sem. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 (popravljeno) Jaz ne rabim pečt. :grrr Pečejo samo ženske. Jaz pa sem ... no, kr Lobota vprašaj, kaj sem. :lol1: Ja vem kaj ti je rekel! :hmm: Zakaj ga pa nisi z nudl valarom po buči! :grim Popravljeno December 8, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Ker ne pečem in ne vem kaj je to ............ ka si že napisal??? :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Kaj zaj bemuboga, se dobimo ob sedmih al osmih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Kaj zaj bemuboga, se dobimo ob sedmih al osmih? Ti vleti malo kasneje, da ne bo spet sfalilo Uniona v roku dobre ure. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Ti vleti malo kasneje, da ne bo spet sfalilo Uniona v roku dobre ure. :P Nam bi Mirko lahko začel davati 50% popusta, da smo mu takšnega gosta pripelali. Še enga takšnega, pa je preskrbljen do konca svojih dni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Nam bi Mirko lahko začel davati 50% popusta, da smo mu takšnega gosta pripelali. Še enga takšnega, pa je preskrbljen do konca svojih dni. Kaj bi te tebi dajal popust. Saj je čisto vseeno, če plačaš 100 al pa 50 za tisti deci kole kolko spiješ. :P Meni bi pa res lahko dal količinski popust. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Kaj zaj bemuboga, se dobimo ob sedmih al osmih? Jaz pridem ob 8ih.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Kaj zaj bemuboga, se dobimo ob sedmih al osmih? Kaj ti bi se tudi rad z Ducatijem ali Triumphom naokoli vozil, da tak siliš v toti Ptuj? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Kaj ti bi se tudi rad z Ducatijem ali Triumphom naokoli vozil, da tak siliš v toti Ptuj? :D Nima keša za to. Zdaj se pa bo sirotinja moral z Aprilio zadovoljit. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Kaj ti bi se tudi rad z Ducatijem ali Triumphom naokoli vozil, da tak siliš v toti Ptuj? :D Ti bi tut silu na Ptuj, če bi te tam s pirom v roki čakala dolgonoga, obenone in pridna bjonda. Spet je poudarek na "pridna". :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se