Motorist76 Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Motoristu 76, vse najboljše. :beer2: hvala se vidimo v torek :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Če nič nea piješ, se pa ja lahko sam furaš :naughty: Bi, če ne bi crknila Wasserpumpa. Zaj sem pa vezan na 7 km fure, pol pa začne gara mulo kuhat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Motoristu 76, vse najboljše. :beer2: ... od mene tudi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Vapo?! A si bil pijan, da se ne spomniš? Al pa sem bla tud jaz, ker se tud nič ne spomnim ... :kva2: :whistle: ...malce resnosti, prosim. V petek, 08.12.2006, smo veleumne misli :whistle: in mnogo pivičk :grim delili naslednji modeli in modelke: Nataška Penzlova (z še "vgrajeno" spet hčerko :devil: ), Alka, Bremz Penzl, Vapotek, Wind in moja malenkost. (danebokakihnespomnimsepress) Aja, pa Wind je prleto z mopedom. :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Vapo?! A si bil pijan, da se ne spomniš? Al pa sem bla tud jaz, ker se tud nič ne spomnim ... :kva2: :whistle: Glavno, da se spomni one "dolgonoge blondinke" :grim ki mu je bila obljubljena! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Glavno, da se spomni one "dolgonoge blondinke" :grim ki mu je bila obljubljena! :OK: :OK: Malo sem mu oprostil, ker mi je drugi dan často v Putigamerovi pivnici (samo) dva vinterpira, tak da mi mora naslednjič zrihtat samo dolgonogo brunetko. :grim Čakaj, čakaj! Če pomislim, mi pira ni často on, ampak T-boy. :hmm: OK, še vedno si mi dolžn blondinko. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Malo sem mu oprostil, ker mi je drugi dan často v Putigamerovi pivnici (samo) dva vinterpira, tak da mi mora naslednjič zrihtat samo dolgonogo brunetko. :grim Čakaj, čakaj! Če pomislim, mi pira ni často on, ampak T-boy. :hmm: OK, še vedno si mi dolžn blondinko. :grim Kak se ti je zdel "božični" pir ? :beer2: :beer2: :beer2: Meni je kar všeč. :OK: Pozabo sn vam povedat da po 7 rundi dobiš presto zastojn. Tak da se splača mal več spit! :beer1: :beer1: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Kak se ti je zdel "božični" pir ? :beer2: :beer2: :beer2: Meni je kar všeč. :OK: Pozabo sn vam povedat da po 7 rundi dobiš presto zastojn. Tak da se splača mal več spit! :beer1: :beer1: :beer1: Pir je bil dober ko šus, pa še postrežen je bil tak lepo in s stilom, da so mi "suze na oči" stople. :grim Pizda, za presto pa nisem vedo. :slap: Kaj mi te v petek nisi povedal? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Pir je bil dober ko šus, pa še postrežen je bil tak lepo in s stilom, da so mi "suze na oči" stople. :grim Pizda, za presto pa nisem vedo. :slap: Kaj mi te v petek nisi povedal? :? Ne rabiš vedet vse naenkrat, počasi se daleč pride (čeprav gre z mopedom hitreje)! :lol1: :lol1: Potem, boš še hoto vedet kaj pa dobiš po 10 piru! Potem ti bo še kaj stoplo, :whistle: ne samo "suze na oči" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Potem ti bo še kaj stoplo, :whistle: ne samo "suze na oči" Ti bi mi pa bil pol fauš, ker so pri tebi pač leta že nardila svoje. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleš87 Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) Sem novi uporabnik tega foruma. Pozdravljeni štajerci :yea1: Vozim pa motor BMW R1100S Lp, Aleš Popravljeno December 11, 2006. Popravil Aleš87 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Sem novi uporabnik tega foruma. Pozdravljeni štajerci :yea1: Vozim pa motor BMW R1100S Lp, Aleš Vsi skupaj Zdravo Aleš :) ZDRAVO ALEŠ ma ja dobrodošel med nami, upam to trdit v imenu vseh... pa se vsak ti bo kdaj pa kdaj sam reko.. še raje če se boš v torek pridružo v mariboru pri mladi lipi pa boš za kako rundo dal še toliko raje....:) Drugače pa veliko varnih km sam ali v skupini D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleš87 Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Zahvaljujem se vam za lep sprejem med vas in za lepe želje. Motorist76 sem slišal, da imaš roj. dan VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN :beer2: Hja v torek bi rade volje priletel v malo lipo sam ni časa, ker šola tako pritiska, da joj. Bomo drugič kaj :beer1: Lp, Aleš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Sem novi uporabnik tega foruma. Pozdravljeni štajerci :yea1: Vozim pa motor BMW R1100S Lp, Aleš Lep pozdrav Aleš87! Dobrodošel med nami! Daj se kdaj videt pri Maratonu. Dobivamo se tam ob petkih. Navadno okoli sedme ali osme ure zvečer. Če nikogar ne poznaš, vprašaj kelnarco. Poleti pa tako ni problema, ker smo povečini v bojni moto opremi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) No pa da se še jaz prištejem :) Nisem sicer novi uporabnik foruma vendar pred kratkim zasledel to temo :blush: Lepo da se tudi na Ptuju kaj dogaja, se vidmo v Maratonu da kako rečemo pa tudi :beer2: Za Ptuj in okolico :grupni: :grupni: Lp, Gregor Popravljeno December 11, 2006. Popravil gregor46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) Sem novi uporabnik tega foruma. Pozdravljeni štajerci :yea1: Vozim pa motor BMW R1100S Lp, Aleš Lep pozdrav tudi tebi in Gregoru 46! .) Popravljeno December 11, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Vstopnina je znana. B) Okej Lobo pije neki neprebavljivi gift, ampak tisto je druga zgodba. :fredy: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Zahvaljujem se vam za lep sprejem med vas in za lepe želje. Motorist76 sem slišal, da imaš roj. dan VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN :beer2: Hja v torek bi rade volje priletel v malo lipo sam ni časa, ker šola tako pritiska, da joj. Bomo drugič kaj :beer1: Lp, Aleš Zdravo Aleš! No pa da se še jaz prištejem :) Nisem sicer novi uporabnik foruma vendar pred kratkim zasledel to temo :blush: Lepo da se tudi na Ptuju kaj dogaja, se vidmo v Maratonu da kako rečemo pa tudi :beer2: Za Ptuj in okolico :grupni: :grupni: Lp, Gregor Zdravo Gregor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 ... Za Ptuj in okolico :grupni: :grupni: Lp, Gregor Lep pozdrav tudi tebi in willkommen pri Maratonu. Sploh če častiš rundo. Vstopnina je znana. B) Okej Lobo pije neki neprebavljivi gift, ampak tisto je druga zgodba. :fredy: :devil: Je pa to najboljša picohvat pijača. A prideš dans kaj k ML? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 A prideš dans kaj k ML? Ne pride, ker ga je poln pričakovanj odpalu na motörheade. Sploh ne ve, da koncert odpade, ker pride Lemmy danes k ML flipere nažigat. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Ne pride, ker ga je poln pričakovanj odpalu na motörheade. Sploh ne ve, da koncert odpade, ker pride Lemmy danes k ML flipere nažigat. :grim Pa Laško pit! :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Pa Laško pit! :beer2: :beer2: Jep, to pa res ... Laško se sam v ML streže in nikjer drugje :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Jep, to pa res ... Laško se sam v ML streže in nikjer drugje :grim :grim EHhhh.. .) Vale, ka pa daj pišeš.... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 EHhhh.. .) Vale, ka pa daj pišeš.... :slap: Sej veš kako je bilo mišljeno .) :devil: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Pozdrav frišnima - Alešu pa Gregorju. :yea1: Kak fajn, da se Ptüjski fantje pojavljajo in da se grebejo, da bojo za rundo dali. Ne bojo več rabli Mariborčani doli plačevat. :lol1: Bojo lahko kr doma. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se