Zdrawc Objavljeno December 23, 2006 Deli Objavljeno December 23, 2006 in na koncu čisto sam pijem Cocto - res ste me razočarali... :cry: Nemara bi pil pir, ti zihr ne bi blo hudga :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 (popravljeno) Nemara bi pil pir, ti zihr ne bi blo hudga :grrr :nono: Najprej je :beer1: , potem :beer2: :beer2: ... , seveda obvezno sledi :drunk:. Ker pa je potem treba še in so vedno v akciji, je bila odločitev za Cocto kar prava. ;) D. Popravljeno December 24, 2006. Popravil danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 OK :grim nea bom se kregal in te spravljal na prawo pot O:-) Želim pa wsem Ptujčanom in tistih kar vas je tam okrog: VESEL BOŽIČ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 Ptujčani, prijetne praznike vam želim. Če ste bili pridni, v kar ne dvomim, pa vam naj Dedek Mraz prinese lepa darila, saj je večji frajer od Božička. Mesec dni nazaj se je k njemu preselila še ga. Božičkova, ki je za POP IN, izjavila, da je Božiček v primerjavi z Dedkom Mrazom pravi pussy. Na začetku jo je žena Dedka Mraza ga. Zima Staruha malce jezno gledala, sedaj pa sta že pravi prijateljici. Božiček je baje popizdil in od same jeze zajahal vedno nažganega Rudolfa. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 :angry: To je pa zelo neodgovorno in neresno, dragi ftüjčani! Da se brezveze vozim v to selo, se tam potem borim za parkplac (zakaj mate tako gužvo? Mate kaj zastojn) in na koncu čisto sam pijem Cocto - res ste me razočarali... :cry: D. PS: Sam sem si kriv, kaj pa v službi delam namesto da bi forumiral... Danči, kdaj pa si ti bil tam?? Jaz in moja spremljevalka, pa še en od Kurentov smo bili v Maratonu in stisnili kaki špricar......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 Danci, jaz sem opravicil svojo odsotnost. Ko pa prides naslednjic na Ptuj, pa dobis pir (ali cockto, po zelji), v znak zakopanja bojne sekire .) Aja, vsem lepe praznike! Naj vam dedek Mraz prinese vse kar zelite... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 Ptujčani, lepe božične praznike vam želim :) Lp, First Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 [attachmentid=88668]Ho, Ho, Hooo.....Vesele božične praznike, Vam želi trio iz Hoč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 Danči, kdaj pa si ti bil tam?? Jaz in moja spremljevalka, pa še en od Kurentov smo bili v Maratonu in stisnili kaki špricar......... Tja sem prispel ob približno 21h, Cocto sem pa žulil slabe pol ure... Danci, jaz sem opravicil svojo odsotnost. Ko pa prides naslednjic na Ptuj, pa dobis pir (ali cockto, po zelji), v znak zakopanja bojne sekire .) Hehe, jaz sploh nimam bojne sekire... :P Cocto pa bom kljub temu z veseljem sprejel... :D D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 25, 2006 Deli Objavljeno December 25, 2006 Vesele božične praznike vsem skupaj! BremzPenzl & familija :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 25, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 25, 2006 Tja sem prispel ob približno 21h, Cocto sem pa žulil slabe pol ure... Ja, pol pa smo se res za malo sfalili. Mi smo že malo prej odšli. Pa lepe praznike Ptujčanom in vsem ostalim tudi še s ptujskega konca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 25, 2006 Deli Objavljeno December 25, 2006 Lepe praznike Ptujčani! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Ko pa prides naslednjic na Ptuj, pa dobis pir v znak sekire :D Pridem na pir, sekiro pa kuj doma pusti... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 A se še letos kaj vidimo al ja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 [attachmentid=88826]A pozna kdo te Ptujčane? Oblečeno dekle v črnem ni iz Ptuja. Vsi ostali pa so iz Ptuja ali okolice. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Pojma nimam... Oni z brki in rdeco rutico mi je sicer malo znan, ampak sanja se mi ne kdo bi bili... Aja, mene ju3 ni, sem v Laibachu... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Aja, mene ju3 ni, sem v Laibachu... :OK: Pa mene tudi ni: sem v KGB ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2006 A se še letos kaj vidimo al ja? Če boš danes kaj priletela, se zna zgodit. Jaz bi pa prišla na eno kavo. Čeprav moram ugotoviti, da je Karolina naredila boljšo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 Sprememba planov. Tud mene ne bo ... Mačica - kufe dobiš pa drugo leto. A prov? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Če boš danes kaj priletela, se zna zgodit. Jaz bi pa prišla na eno kavo. Čeprav moram ugotoviti, da je Karolina naredila boljšo. Pa coca colo z radensko tudi. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 macica, gres na kavo... dans tam neki okol laufam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Pa coca colo z radensko tudi. :cry: Najboljše, da se zberejo podpisi za vrnitev Karoline k Maratonu. macica, gres na kavo... dans tam neki okol laufam... Pazi, da ne padeš. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Veliko varnih km vam želim v letu 2007 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Naj bo varno in veselo, po cesti pa uztkov polno, pa da bomo cim manj zivckali in si velikokrat peli in na motorjih sedeli, pa naj bo sonce ali dež, Iz srca je vožnja prava, ter želja tudi najina Barbara in Dušan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Ptujčani, vse najboljše v 07. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se