BremzPenzl Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Ptujčani, vse najboljše v 07. :yea1: Se pridružujem čestitkam.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Eno lepo, srečno, zdravo in varno 2007 vam želim!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 :hmm: Komu pa mi na tej strani sploh izrekamo želje? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Meni! :P Tudi jaz zelim vsem vse, pa se vec! 2007 bo noro in nepozabno! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Očitno ga Ptujčani še kar biksajo po novoletnih in ponovloletnih zabavah, vi zgube, pa tu čestitate in pozdravljate. :headbang: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Vse najbolše v novem letu banda ptujska! Pa čim več lepih in varnih kilometrov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Saj če ne morte vsega spit, pokličte pa pridemo pomagat... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Vkraj vlivat je greh! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Hvala vsem za lepe želje. Vračam. In nja bo to leto najslabše od vseh, ki še sledijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Komu pa mi na tej strani sploh izrekamo želje? :slap: Meni! :P Točno! Pa tudi ostalim, ki jih poznam in tistim, ki jih bom spoznal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Sričniga pa zdrawga! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 (popravljeno) Meni! :P Tudi jaz zelim vsem vse, pa se vec! 2007 bo noro in nepozabno! :OK: Uffff, sem že mislil, da sta se tudi vidva s T - Boyem kam odselila. .) :? Pravzaprav pa vas več tako ni ostalo na ptujski sekciji. Počasi bo obupal še Maratonov Mirko, spokal culico in zapustil Ptuj. Popravljeno Januar 2, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 VSEM KI SPADATE POD PTUJSKO RAZPADLO SEKCIJO IN SEVEDA TUDI VSEM PRITEPENCEM, PRIŠLEKOM, ... ŽELIM SREČNO IN VESELO NOVO LETO TER VELIKO VARNIH KILOMETROV IN ČIM VEČ LEPEGA VREMENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 VSEM KI SPADATE POD PTUJSKO RAZPADLO SEKCIJO IN SEVEDA TUDI VSEM PRITEPENCEM, PRIŠLEKOM, ... ŽELIM SREČNO IN VESELO NOVO LETO TER VELIKO VARNIH KILOMETROV IN ČIM VEČ LEPEGA VREMENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :010 Ni kaj, prijazna kot vedno. Niti dolga čupa te nepoboljša. Tudi Lobo te ma rad. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 VSEM KI SPADATE POD PTUJSKO RAZPADLO SEKCIJO IN SEVEDA TUDI VSEM PRITEPENCEM, PRIŠLEKOM, ... ŽELIM SREČNO IN VESELO NOVO LETO TER VELIKO VARNIH KILOMETROV IN ČIM VEČ LEPEGA VREMENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :010 Komu ti pravis razpadla?!? :angry: :angry: Ptujska sekcija je trdna kot most! Preziveli smo rimljane, ilire, svabe, tak da... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Komu ti pravis razpadla?!? :angry: :angry: Ptujska sekcija je trdna kot most! Preziveli smo rimljane, ilire, svabe, tak da... :evilgrin: ... utrujeni od silnih bojev smo legli k zasluženemu počitku in spimo zimsko spanje kočevskih medvedov. Na pomlad pa spet nahrupimo k Maratonu. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Meni! :P Tudi jaz zelim vsem vse, pa se vec! 2007 bo noro in nepozabno! :OK: Meni tudi! :grim Jas tudi! :grim Brrrm... :worship: :worship: :worship: ...itak! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Ptujska sekcija je trdna kot most! Ne vem kak bo kaj, sploh če si ga ti sprojektiral. :P Je pa res, da ptujsko sekcijo zadnje cajte bolj Mariborčani gor držimo. :grim Pa še to samo zato, ker je pir tam cenejši kot v MB. B) :P Pa babe tut niso glih švoh. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 (popravljeno) Staaari.. one 4, ki si jih pricakoval prejsnji cetrtek, so se pojavle 3 minute po tvojem odhodu... :devil: Nisem imel srca, da bi ti prej povedal... :P Popravljeno Januar 3, 2007. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 (popravljeno) Pa babe tut niso glih švoh. :blush: Petim pijančkom za šankom in trem motoristom pri Maratonu, ti praviš: babe tut niso glih švoh. :hmm: Ne vem, če ne bom prešaltal iz Uniona na Laško, ker ne želim v bodoče videti tako kot Vapotek. :whistle: Popravljeno Januar 3, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Staaari.. one 4, ki si jih pricakoval prejsnji cetrtek, so se pojavle 3 minute po tvojem odhodu... :devil: Nisem imel srca, da bi ti prej povedal... :P :eek: Pizda ej, se mi je zdelo da bo nekaj takega, ker se mi je celo pot nazaj ful kolcalo. :slap: In zakaj me nisi poklical? :angry: To te bo še drago stalo! :grim Petim pijančkom za šankom in trem motoristom pri Maratonu, ti praviš: babe tut niso glih švoh. :hmm: Ne vem, če ne bom prešaltal iz Uniona na Laško, ker ne želim v bodoče videti tako kot Vapotek. :whistle: Kaj češ, pač nisem izbirčen. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 :eek: Pizda ej, se mi je zdelo da bo nekaj takega, ker se mi je celo pot nazaj ful kolcalo. :slap: In zakaj me nisi poklical? :angry: Sem jih sam obvladal, ni blo potrebe... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Kaj češ, pač nisem izbirčen. :P Imaš prav. Saj, če bi bil, se ne bi mogel družiti z nami. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Sem jih sam obvladal, ni blo potrebe... :devil: Kaj so hantle iskale al kaj misliš s tem "obvladal"? :? :P Pa sem ti 100x povedal, da se punc ne tepe, ti pa še kuj dalje..... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Kaj so hantle iskale al kaj misliš s tem "obvladal"? :? :P Pa sem ti 100x povedal, da se punc ne tepe, ti pa še kuj dalje..... :P Saj jih ni tepu. Tak dolgo se je drl, da so ga pustile na miru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 ... utrujeni od silnih bojev smo legli k zasluženemu počitku in spimo zimsko spanje kočevskih medvedov. Na pomlad pa spet nahrupimo k Maratonu. :kva2: Prvo vprašanje: KAKA DOLGA ČUPA? :eek: :hmm: In drugo ter zadnje vprašanje: KAKO ZIMSKO SPANJE ČE ŠE ZIMA NI PRIŠLA? Mamo bolj dolgo jesen! cccccc da tudi nič ne veš :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se