Lobo Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Prvo vprašanje: KAKA DOLGA ČUPA? :eek: :hmm: In drugo ter zadnje vprašanje: KAKO ZIMSKO SPANJE ČE ŠE ZIMA NI PRIŠLA? Mamo bolj dolgo jesen! cccccc da tudi nič ne veš :slap: Prvič, nazadnje je bilo nekaj govora, da misliš iti na diplomsko s pobrito p.... in ne glavo. Drugič, pri meni je zima. Torej sneg, led, posipavanje ceste s peskom, montiranje verig, dolge gate, ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Stigmata - kdaj se bota kaj vidva prikazala pri Maratonu, da jaz vem prit oziroma ne prit ... :whistle: Kako vam pa kaj za jutri kaže? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Stigmata - kdaj se bota kaj vidva prikazala pri Maratonu, da jaz vem prit oziroma ne prit ... :whistle: Kako vam pa kaj za jutri kaže? Če prideš na ptuj me ju3 lahko na koroško pelaš :004 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Mene zal ni, ker grem na neko zurko v Gnilibor... :) Pitajboga ce bom prezivel.. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Mene zal ni, ker grem na neko zurko v Gnilibor... :) Pitajboga ce bom prezivel.. :unsure: :grrr :grrr Ne boš, če te v roke dobijo Gniliborske dekline. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 :grrr :grrr Ne boš, če te v roke dobijo Gniliborske dekline. :P Al pa jaz, ker mi že več ko tedn dni ni plačal pira, jaz pa tak žejn! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Torej - bo danes kdo v Maratoni al ne? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Torej - bo danes kdo v Maratoni al ne? D. Danči, očitno ne bo nikogar. Al pa jaz, ker mi že več ko tedn dni ni plačal pira, jaz pa tak žejn! :angry: Počakaj, da ti plača pir, pol pa ga "fentaj". :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 6, 2007 Deli Objavljeno Januar 6, 2007 Petujčani, se če si ne upate k Maratonu prit, pa prite v torek v MB k Lipi. :OK: Se vas nemo rejzali :fight1: (razn Vapotek, če mu nevte pira plačali) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Petujčani, se če si ne upate k Maratonu prit, pa prite v torek v MB k Lipi. :OK: Se vas nemo rejzali : Take male etnične Štajerske skupine, Ptujsko - Prleškega kantona, pa res ne bomo rejzali. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 (popravljeno) Take male etnične Štajerske skupine, Ptujsko - Prleškega kantona, pa res ne bomo rejzali. :whistle: Ptujčani niso etnična skupina, ampak periferisti. :P Rejzali jih pa vseeno ne bomo, ker so fajn dedi. :beer2: Popravljeno Januar 8, 2007. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Take male etnične Štajerske skupine, Ptujsko - Prleškega kantona, pa res ne bomo rejzali. :whistle: :blink: Ptujčani niso etnična skupina, ampak periferisti. :P Rejzali jih pa vseeno ne bomo, ker so fajn dedi. :beer2: Periferisti?!?!?!???!?!?!?!?!??!??!?!!??!?! :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Da ponovim: ko Homo Sapines se ni stopil na podrocje danasnjega Gnilibora, je bil Ptuj mesto. Rimskega cesarja Vespaziana so izvolili v takratni Poetoviji. Upravno in vojasko sredisce za celo pannonio. Od leta 69 naprej mesto z mestnimi pravicami. Da ne govorimo naprej... B) B) V glavnem, pridem mogoce jutri k vam v Gnilibor, na periferijo malo pogledat... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 (popravljeno) Periferisti?!?!?!???!?!?!?!?!??!??!?!!??!?! :angry: :angry: Zakaj se jeziš, to pa ja ni nič takega. :? Še vedno sem raje periferist, kot pa da moram cele dneve kure žret. :grim Aja, pardon...... :slap: :blush: :P Popravljeno Januar 8, 2007. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Ptujčani niso etnična skupina, ampak periferisti. :P Rejzali jih pa vseeno ne bomo, ker so fajn dedi. :beer2: :slap: Jebemo, kak sn se te lahko zmoto. Si mislo na to, da so Ptujčani malomeščanski periferisti Maribora. Ke jih bomo te rejzali, če jih pa ni skoraj nič več ostalo. Tota dva motoristična pišeka s Triumphi na Ptuji, ki sta ostala, pa smo tak že skoraj vzeli za svoja. :D Men sta že od samega začetka bla vredi, pa tak sta se mi vedno smilila. Res ne vem zakaj, ko mi "frajeri" iz MB pridemo na Ptuj, da edn od straha čisto poerdeči, oni drugi pa pozeleni?:whistle: Da ponovim: ko Homo Sapines se ni stopil na podrocje danasnjega Gnilibora, je bil Ptuj mesto. Rimskega cesarja Vespaziana so izvolili v takratni Poetoviji. Upravno in vojasko sredisce za celo pannonio. Od leta 69 naprej mesto z mestnimi pravicami. Da ne govorimo naprej... B) B) V glavnem, pridem mogoce jutri k vam v Gnilibor, na periferijo malo pogledat... :P Pridi, pa oniga zelenca ne pozabi sebo vzeti. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Rimskega cesarja Vespaziana so izvolili v takratni Poetoviji. In s tem zapečatili, čeprav se je šele začelo, obdobje Flavijcev. Kaj češ, Ptujčani so že takrat delali same pizdarije. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Pridi, pa oniga zelenca ne pozabi sebo vzeti. .) Windo, jutri se boma morala res malo pokazat pri ML. :grim Zgleda, da so ga toti Mariborčani začeli cukat že na šihtu, da take klaftrajo. :wacko: Prekleti alkohol! :slap: :grim (čevletimdamzarundopress) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 (čevletimdamzarundopress) (vsiskupajtudiračunamonatopress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Windo, jutri se boma morala res malo pokazat pri ML. :grim Zgleda, da so ga toti Mariborčani začeli cukat že na šihtu, da take klaftrajo. :wacko: Prekleti alkohol! :slap: :grim (čevletimdamzarundopress) :grim Itak.. Da naredima red na podezelju... Empire strikes back! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Itak.. Da naredima red na podezelju... Empire strikes back! .) Da ne bosta doživela prevelikega šoka, se prej ustavita še na kafeju v Qlandiji. Saj veš kak gre to pri potapljačih, dekompresija pa tak.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 (popravljeno) Da ne bosta doživela prevelikega šoka, se prej ustavita še na kafeju v Qlandiji. Saj veš kak gre to pri potapljačih, dekompresija pa tak.... :P Varnostna? 3 minute na 3 metre... :naughty: Qlandija? Aaaa, ste jo le dobili, koncno je prisla tudi na periferijo! :photo: Popravljeno Januar 8, 2007. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Jutr je udeležba pri ML očitno obvezna. Nekaj se spet hvalijo, da bojo runde padale, pa Vapotek menda prnese vabila za soboto ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Jutr je udeležba pri ML očitno obvezna. Nekaj se spet hvalijo, da bojo runde padale, pa Vapotek menda prnese vabila za soboto ... Kaj pa je v soboto? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Vapotek nam dela žur! :OK: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Svašta... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se