šokac Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 So celo 3... Eno imas zraven upravne enote, eno pri bolnici, eno pa zraven minoritskega samostana (Cheers)... Ce bos pa kaj mimo hodil pa poklici, za pir ti razkazem vse 3... :grim Jaz bom danes popoldan tam pri vas naokoli hodil, spremljal me bo T - Boy, ti pa se nama lahko pridružiš, če imaš že tolko zdravo roko, da lahko v njej držiš? Union, seveda. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Jaz bom danes popoldan tam pri vas naokoli hodil, spremljal me bo T - Boy, ti pa se nama lahko pridružiš, če imaš že tolko zdravo roko, da lahko v njej držiš? Union, seveda. :yes: Komot, ce bom ze na Ptuju.. Poklicita me, v vsakem primeru! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Boš poklican, Model B) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 P.S. Kje točno pa stoji ta kababnica, v slučaju da bom glih tam mimo hodil :hmm: Ne moreš zgrešiti, takoj v centru mesta. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Stigmata, vse naj naj za vaginalnoizhodni dan! :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Stigmata, vse naj naj za vaginalnoizhodni dan! :beer2: :beer2: :beer2: Enako tudi jaz želim... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Stigmata, vse naj naj za vaginalnoizhodni dan! :beer2: :beer2: :beer2: Ko sem najprej prebral. :eek: :? :hmm: V nadaljevanju. :grim Stigmati vse najboljše tudi od mene. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Stigma, vse najnajnaj...!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Stigma, vse najnajnaj...!! Tudi jaz! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Evo nas nazaj......še najine čestitke Stigmata :yea1: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 vse naj naj še z moje strani.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 (popravljeno) ZELO LEPA HVALA VSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :010 :010 :010 :wub: in NE hodite na Ptuj, dokler ne pozabite, da za rojstni dan nisem častla runde! :grrr Lobo... ki jih pobiraš?!?!? sem morala del po del prebrat da sem lahko pol celo besedo izustla :OK: Popravljeno Januar 21, 2007. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 22, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Ne moreš zgrešiti, takoj v centru mesta. :grim Čuj, ne vem kje to je, samo lahko ti pa z gotovostjo zatrdim, da to ni center Ptuja. ZELO LEPA HVALA VSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :010 :010 :010 :wub: in NE hodite na Ptuj, dokler ne pozabite, da za rojstni dan nisem častla runde! :grrr Lobo... ki jih pobiraš?!?!? sem morala del po del prebrat da sem lahko pol celo besedo izustla :OK: Stigmata, vse naj naj naj tudi od mene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Čuj, ne vem kje to je, samo lahko ti pa z gotovostjo zatrdim, da to ni center Ptuja. Bingo. In to si ugotovila ti, izseljena Ptujčanka. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 bolje itko nego nitko!!!!!!!!!!!! Mačica- hvala lepa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Bingo. In to si ugotovila ti, izseljena Ptujčanka. :D Zaenkrat še nisem izseljena s Ptuja, hvala lepa. Ja, saj vem, da komaj čakate, da me dobite v MB sekcijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Zaenkrat še nisem izseljena s Ptuja, hvala lepa. Ja, saj vem, da komaj čakate, da me dobite v MB sekcijo. kak to misliš "dobite" Vstopnina te bo drago koštala v obliki opojno tekočih substanc :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Zaenkrat še nisem izseljena s Ptuja, hvala lepa. Ja, saj vem, da komaj čakate, da me dobite v MB sekcijo. Potem pa si nešto između. Če prideš v MB sekcijo dobiš najprej en Motosvetov baterijski radiator, ki si ga boš lahko zmontirala na hrbet, ker te vedno zebe. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Potem pa si nešto između. Če prideš v MB sekcijo dobiš najprej en Motosvetov baterijski vibrator, ki si ga boš lahko zmontirala .. .... ker te vedno ........ :D :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 24, 2007 :OK: :OK: Ti pa res veš kaj jaz rabim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 Ti pa res veš kaj jaz rabim :D itak! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Ojla, banda. Pride nocoj kdo v Maratona? Danes bi pa res prišla na eno pijačko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Ojla, banda. Pride nocoj kdo v Maratona? Danes bi pa res prišla na eno pijačko Sorry, sem na drugem koncu SLO. Kdaj drugič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Kaj je Ptujčani ste se že vsi v kurente oblekli, :OK: da vas ni nič za čut in videt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 29, 2007 Deli Objavljeno Januar 29, 2007 Ja, se kak dober teden do zacetka norenja (10.2.).. Moram malo jetra in ledvice spocit pred tem.. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se