BremzPenzl Objavljeno Januar 29, 2007 Deli Objavljeno Januar 29, 2007 Ja, se kak dober teden do zacetka norenja (10.2.).. Moram malo jetra in ledvice spocit pred tem.. .) trenirat je treba ne pa počivat... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 29, 2007 Deli Objavljeno Januar 29, 2007 trenirat je treba ne pa počivat... :OK: Penzl, oni ne rabijo nič trenirati. Si pozabil, da se od Dravskega polja, pa vse do Markovcev pri Ptuji, froci "rodijo in vun zgledajo že kot Kurenti". To imajo prirojeno, oz. v genih, da strašijo naše socializirane otroke, se derejo kot jesihari, skačejo po njivah in preganjajo zimo. Potem pa jim aprila meseca zapade sneg. :P :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 29, 2007 Deli Objavljeno Januar 29, 2007 Penzl, oni ne rabijo nič trenirati. Si pozabil, da se od Dravskega polja, pa vse do Markovcev pri Ptuji, froci "rodijo in vun zgledajo že kot Kurenti". To imajo prirojeno, oz. v genih, da strašijo naše socializirane otroke, se derejo kot jesihari, skačejo po njivah in preganjajo zimo. Potem pa jim aprila meseca zapade sneg. :P :whistle: :lol1: Eh roge majo od strica Zlatoroga, derejo se pa zradi šmarnice... :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 (popravljeno) Evo, se tukaj: Za trenutek naj odlozi delo in skrbi Jasa, ki praznuje RD! Vse naj, pa da bi te Stigma cim manj jezila... :OK: ps.: za pir das ob priliki, kakopak.. :P Popravljeno Januar 31, 2007. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 ...pa da bi te Stigma cim manj jezila... :OK: ...pa da te Stigma ne bi jezila sploh. :devil: Fse najbojše, J.! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 ...pa da te Stigma ne bi jezila sploh. :devil: Fse najbojše, J.! :D No, no, zazelimo cloveku vse REALNO mozno... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Jasa. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 No, no, zazelimo cloveku vse REALNO mozno... :devil: Nena ti nekaj čez Stigmato! :angry: Jasa, še enkrat: Vse najboljše! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Nena ti nekaj čez Stigmato! :angry: Kak si ti fajn, dobiš ob priliki čokoladno torto, blubim!!!!!!! :004 Kar se ostalih tiče pa, naj vam bo jasno da jaz nikoli nikogar ne jezim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Kak si ti fajn, dobiš ob priliki čokoladno torto, blubim!!!!!!! :004 Kar se ostalih tiče pa, naj vam bo jasno da jaz nikoli nikogar ne jezim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O:-) Za čokoladno torto pa te bom celo pred Jasotom branil. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Jasa, vse najboljše in najslajše še od mene :yea1: :yea1: p.s. kdaj pa gremo na pizzo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 (popravljeno) Kak si ti fajn, dobiš ob priliki čokoladno torto, blubim!!!!!!! :004 Kar se ostalih tiče pa, naj vam bo jasno da jaz nikoli nikogar ne jezim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O:-) Eh, ki pa te , saj vsi vemo da nisi taka da (ne)bi.... Popravljeno Februar 1, 2007. Popravil BremzPenzl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Kak si ti fajn, dobiš ob priliki čokoladno torto, blubim!!!!!!! :004 Kar se ostalih tiče pa, naj vam bo jasno da jaz nikoli nikogar ne jezim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O:-) Jaz ti nisem nič takega rekel ali naredil. O:-) Bom lahko dobil kaki kos torte. :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 (popravljeno) Eh, ki pa te , saj vsi vemo da nisi taka da (ne)bi.... Ekskjuz me ampak zadnje čase (morda ne samo zadnje čase) mam večje težave z aktivno uporabo sivih celic! A SE MIDVA POZNAMA? :hmm: Jaz ti nisem nič takega rekel ali naredil. O:-) Bom lahko dobil kaki kos torte. :unsure: :unsure: Najprej mora bit torta! Pol pa se z Lobotom meni kolko bo komu šenkal, če sploh kaj! ;) Popravljeno Februar 1, 2007. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 ... Najprej mora bit torta! Pol pa se z Lobotom meni kolko bo komu šenkal, če sploh kaj! ;) :grrr Pri ženskah in čokoladni torti ne poznam ne bratov in ne prijateljev. Vsi, ki samo pogledajo na mojo lastnino, so takoj neprijatelji. Tace bek! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 (popravljeno) :grrr Pri ženskah in čokoladni torti ne poznam ne bratov in ne prijateljev. Vsi, ki samo pogledajo na mojo lastnino, so takoj neprijatelji. Tace bek! Ko bomo mi *lešinari* vkup vstopili, boš ti lahko srečen, če boš sploh dobil kakšen košček čokoladne torte. :P Ekskjuz me ampak zadnje čase (morda ne samo zadnje čase) mam večje težave z aktivno uporabo sivih celic! A SE MIDVA POZNAMA? :hmm: To sploh ni važno, če se vidva s Penzlom poznata. Važno je to, da BremzPenzlu manjka v telesu samo ena aminokiselina, da bi lahko postal pravi ded. Katera je to sprašuješ? Ti povem? No dobro, če si že tak *radovedna*. Radovednost je že tak po naravi, normalna in prirojena pri ženskah. To je rdeča Unionova aminokiselina. :lol1: Popravljeno Februar 2, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Danes, Maraton, anyone? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 heh, optimist :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Danes, Maraton, anyone? D. Siht vceraj, siht danes, siht jutri... :headbang: :headbang: Danci, maraton bo v igri cez kak teden, samo morate vsi prit namaskirani, ce ne... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Siht vceraj, siht danes, siht jutri... :headbang: :headbang: Zdaj vsaj vemo od kod windu tolk dnarja. (od lupanja glave ob zid ... ) Za Maraton bote morali pa Ptujčani vabila poslat, pa zemljevid zravn, ker že tak dolgo nismo bli tam, da smo že pozabli, kje sploh je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Zdaj vsaj vemo od kod windu tolk dnarja. (od lupanja glave ob zid ... ) Za Maraton bote morali pa Ptujčani vabila poslat, pa zemljevid zravn, ker že tak dolgo nismo bli tam, da smo že pozabli, kje sploh je. Evo vabilo vsem. Ta petek. Pijača na moj račun. Če pa je kdo pozabil, pa je tukaj zemljevid zemljevid Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Jaz se nisem pozabil... Ce bo malo predaha na sihtu, ziher vletim... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Evo vabilo vsem. Ta petek. Pijača na moj račun. Če pa je kdo pozabil, pa je tukaj zemljevid zemljevid Pušcica kaže na Vošnjakovo ulico v Mariboru. V Vošnjakovi je policijska postaja z velikim policijskim bunkerjem za streznitev, na drugi strani ulice pa glavni vhod v MB zapore. Na kateri strani te najdemo Mačica? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Pušcica kaže na Vošnjakovo ulico v Mariboru. :eek: :grrr :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Puscica kaze na Vosnjakovo ulico na PTUJU!! Ptuj -> najstarejse slovensko mesto, panonski biser, oh in sploh... Vosnjakova v Gniliboru tudi obstaja?? Copycats!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se