BremzPenzl Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Kdaj se sploh začne, da nebom že celo popoldne tam sedo, pa se ga prehitro napil? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 (popravljeno) A ga narežem? :fredy: Reci le besedo in uslišana bo tvoja želja. :krneki: Nekoč sta živela dva dobra prijatelja, Mirko in Slavko. Slavko je nekega dne zaradi slabega počutja predčasno zapustil službo in doma v svoji spalnici zasačil Mirka s svojo ženo.:( :angry: Razočaran in besen je odklenil sef, vzel pištolo in brez razmišljanja vstrelil svojo ženo. Mirko, ves prestrašen in z jecljajočim glasom je vprašal Slavka: Slavko, zakaj si vstrelil svojo ženo, zakaj nisi počil mene? Veš Mirko, prijatelj je le prijatelj. Slavko je iz hladilnika zase in za Mirka vzel dva mrzla Uniona, si prižgal cigareto, močno potegnil in nazdravil s svojim najboljšim prijateljem. Poanta: Zaradi žensk, nikoli ne dviguj roke nad svojim prijateljem. Ženske te zapustijo, prijatelji nikoli. :P :grim Popravljeno Februar 9, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Ptujčani prispel srečno domu, hvala za vredi večer, še posebno Mačici. :wub: Naslednjič dam jaz za rundo! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 (popravljeno) :? Kaj se je včeraj dogajalo s Stigmato res ne vem? Mačica je celo ugotovila, da ima Stigma po vseh letih njunega poznanstva, sedaj normalno frizuro. Na srečanje je prišla bolj dobre volje kot ponavadi. :OK: Nič ni bila zendrava, niti me ni jezno gledala, ves večer ko mi je želela kaj povedati, pa me je vikala in klicala: Čujte gospod Šokac. Kaj je otrok, kaj te muči? Sem jo spraševal. Nič nič. Samo rada se z vami pogovarjam, ker ste tako moder in preudaren mož. Ni kaj punca je res vzgojena. Mislim, da ni bojazni, da ne bi opravila zaključne diplome. Res na ta mladih svet stoji. Se sploh ne bojim, da ne bi imel penzije. :D :yea1: Popravljeno Februar 10, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 Madona, ka ste pa to pili včeraj :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 Zbrali kar v spoštljivem številu: Mačka in PP, Stigmata, Šokac, Danči, Gody, Bremz (Z MOTORJEM :worship: ), T-boy in Wind... Zaradi pomanjkanja prostora se je "sestanek" odvijal v Orfeju, od kjer nas je kot zadnje goste ob pol 2eh zbacila kelnarca... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 Madona, ka ste pa to pili včeraj :xx: moglo je bit res močno, ker ob desetih ni blo več nobenega tam... :grrr :grrr spet sem vas zgrešil... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 moglo je bit res močno, ker ob desetih ni blo več nobenega tam... :grrr :grrr spet sem vas zgrešil... :unsure: Škoda, da si prepozno prišel v Maratona. Mi smo se namreč po Maratonu, kot je že ugotvil kolega Weter (ki je momogrede pozabil omeniti, da je bil prisoten tudi kolega Pivorullz), umaknili v Orfeja, kjer smo bili do pol dveh zjutraj. Si bil sam pri mirkotu ali je bil tudi debeli kosmati zraven??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Madona, ka ste pa to pili včeraj :xx: Kaj te jaz vem, zlato rumeno je blo, pa penlo se je. Aja pa po vsaki rundi sn dvakrat scat leto... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Škoda, da si prepozno prišel v Maratona. Mi smo se namreč po Maratonu, kot je že ugotvil kolega Weter (ki je momogrede pozabil omeniti, da je bil prisoten tudi kolega Pivorullz), umaknili v Orfeja, kjer smo bili do pol dveh zjutraj. Si bil sam pri mirkotu ali je bil tudi debeli kosmati zraven??? Bil sem sam, debeli pa kosmati je nekje v korantiji skakal okoli.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 :? Kaj se je včeraj dogajalo s Stigmato res ne vem? Mačica je celo ugotovila, da ima Stigma po vseh letih njunega poznanstva, sedaj normalno frizuro. Na srečanje je prišla bolj dobre volje kot ponavadi. :OK: Nič ni bila zendrava, niti me ni jezno gledala, ves večer ko mi je želela kaj povedati, pa me je vikala in klicala: Čujte gospod Šokac. Kaj je otrok, kaj te muči? Sem jo spraševal. Nič nič. Samo rada se z vami pogovarjam, ker ste tako moder in preudaren mož. Ni kaj punca je res vzgojena. Mislim, da ni bojazni, da ne bi opravila zaključne diplome. Res na ta mladih svet stoji. Se sploh ne bojim, da ne bi imel penzije. :D :yea1: Priznam, stanje se mi je zelo poslabšalo. Marsikdo ki se je kdaj podal v pisanje diplome, ve kaj zadeva "nardi s človekom" :wallbash: Me veseli, da si med najinimi pogovori bral med vrsticami. :slap: Kar se tiče frizure, pa ja, se strinjam in ja težko je živet s tako čupo pa vendar treba se je prilagajat množici :SS A ga narežem? :fredy: Reci le besedo in uslišana bo tvoja želja. :krneki: ne vem, stari je... mogoče če bi ga malo grdo pogledal, pa da pol vidimo kak se bo obnašal :hmm: saj v petek se me je kar izogibal :OK: Pa pogrešali smo te v petek, đe's bio? upam, da maš napisano opravičilo!!!!!!! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Bil sem sam, debeli pa kosmati je nekje v korantiji skakal okoli.... :grim :hmm: Kako ti pa to rata, da lasten trebuh pustiš na drugem koncu mesta? :D Zaupaj še to nam. :grim Kar se tiče frizure, pa ja, se strinjam in ja težko je živet s tako čupo pa vendar treba se je prilagajat množici :SS ne vem, stari je... mogoče če bi ga malo grdo pogledal, pa da pol vidimo kak se bo obnašal :hmm: saj v petek se me je kar izogibal :OK: Ti samo speči torto in Lobotu dovolim, da me grdo gleda celi mesec. Če si s svojo frizuro zadovoljna in, če je všeč tudi pobu iz Kor¨oške, potem je všeč tudi nam. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 ... ne vem, stari je... mogoče če bi ga malo grdo pogledal, pa da pol vidimo kak se bo obnašal :hmm: saj v petek se me je kar izogibal :OK: Pa pogrešali smo te v petek, đe's bio? upam, da maš napisano opravičilo!!!!!!! :004 Ga že gledam grdo. :angry: :ninja: Na žalost prišlo nekaj vmes. ... Ti samo speči torto in Lobotu dovolim, da me grdo gleda celi mesec. Če si s svojo frizuro zadovoljna in, če je všeč tudi pobu iz Kor¨oške, potem je všeč tudi nam. :grim Aha, vidiš da se znaš prijazno obnašat do Stigmate. Pazi se, te mam pod nadzorom. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Jaz se Lobstera ze kar malo bojim... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Jaz se Lobstera ze kar malo bojim... :unsure: :grim Kdo pa se ga ne bi. Če pa ima možakar pest tako veliko kot je zgornji del moje noge. :blink: :D Ga že gledam grdo. :angry: :ninja: Na žalost prišlo nekaj vmes. Aha, vidiš da se znaš prijazno obnašat do Stigmate. Pazi se, te mam pod nadzorom. :ninja: Strah je lepa reč. En kos torte mi boš pa le odstopil. A ne? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 ... En kos torte mi boš pa le odstopil. A ne? :grim Si jo bomo bratsko razdelili. Meni, kot nerazviti republiki, pripada trojna porcija. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Aha, vidiš da se znaš prijazno obnašat do Stigmate. Seveda se je, če sn ga pa jez prej v roke vzel. :OK: Pol je bil pa pridn ko kužek, Stigmati pa Mačici je z roke jedo... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Seveda se je, če sn ga pa jez prej v roke vzel. :OK: Pol je bil pa pridn ko kužek, Stigmati pa Mačici je z roke jedo... :grim Kaj si vse v roke vzel? Ker so vsi vsem iz roke jedli.. Kicasti smo bli... Niti enkrat se nismo poizkusili stepst... :BUA: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Kaj si vse v roke vzel? Ker so vsi vsem iz roke jedli.. Kicasti smo bli... Niti enkrat se nismo poizkusili stepst... :BUA: :D To lahko hitro popravimo :devil: Bom drugič Vapoteka zram prepelo, pa ga bomo rejzali :fight1: :fight1: (on se nemre branit, ker ma taco zjebano) :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 :hmm: Kako ti pa to rata, da lasten trebuh pustiš na drugem koncu mesta? :D Zaupaj še to nam. :grim Lobo.... :cry: kresni ga enkrat okoli kepe... oni parvi da je moj sexy pivski sodček debeli pa kosmati.. pa da ga nekje puščam.... :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 (popravljeno) Haha, vidim da se poznata.. V bibličnem smislu... :devil: Popravljeno Februar 14, 2007. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Lobo.... :cry: kresni ga enkrat okoli kepe... oni parvi da je moj sexy pivski sodček debeli pa kosmati.. pa da ga nekje puščam.... :grrr :grrr :grrr Zadnje cajte res fehta batine po celi Petoviji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Bom drugič Vapoteka zram prepelo, pa ga bomo rejzali :fight1: :fight1: Ko bom jaz tebe enkrat v jajce bincno!!!!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Ko bom jaz tebe enkrat v jajce bincno!!!!! :angry: Nena se hrši, ti bom še drugo taco sferderbal, kak boš pa pol tistiga tvojiga uniona pil :beer1: , pa kak boš scat hodo :? Moje jajce pa kuj pusti na miru, tu ima samo Natalija uporabno dovoljenje. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Seveda se je, če sn ga pa jez prej v roke vzel. :OK: Ti mene v roke vzel? :lol1: Sedaj ko ti je žena pred kratkim rodila, si doma res večkrat naskrivaj kaj vzameš v roke. :lol1: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se