šokac Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 (popravljeno) Lobo.... :cry: kresni ga enkrat okoli kepe... oni parvi da je moj sexy pivski sodček debeli pa kosmati.. pa da ga nekje puščam.... :grrr :grrr :grrr :oops: Pizdek, zmeniva se tako. Ker sem bil preglasen in, ker mi že večina grozi, da si iščem batine, predlagam naslednji poravnalni predlog oz. kompromis: Pojdi v Orfeja. Tam sta ob večerih abonirana še dva *pizdeka*. T - Boy in Wind . Tretji *pizdek* se zaradi spremembe bivalnega okolja bolj malo vrača v Orfeja. Jaz ju bom napizdil, da ti bosta plačala vsak en pir. V nasprotnem primeru bi lahko spil tri flaškone pira. Če mi še kljub predlogu za poravnavo sledijo batine, pa pridem v Petovio komaj takrat ko bodo primerne ceste za vožnjo z motorjem. Le tako bom lahko varno *spizdil*, pred vami in vašimi mopeki. :whistle: :yea1: Zadnje cajte res fehta batine po celi Petoviji. Jaz, jaz? Vi to o meni? :? Dobro no, saj več ne bom. :trance_33_sleep: Obljubim. Častna pionirska in Titova. :xx: :xx:O:-) Popravljeno Februar 15, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 čuj ne skrbi preveč, ker jaz bi za tri pire itak še dušo prodal... tak da.. :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 (popravljeno) čuj ne skrbi preveč, ker jaz bi za tri pire itak še dušo prodal... tak da.. :beer2: :beer2: :beer2: Uffff. Jaz pa sem se že bal, da se ne bo dalo več pogajati. WINDDD, WINDDDDD, T -BOYYYY, T -BOYYYY... *Preklemanska smrkavca* ko ju človek kliče se naredita gluha. WINDDDDD, T - BOYYYYYY, da bota pri Orfeju, Pizdeku 69 plačala vsak flaškon pira. Jasno? Pa brez ugovarjanja prosim, ker sta itak vidva vsega kriva, da sem skoraj dobil batine okoli kepe. A sedaj se bosta še sprenevedala. Ja, saj sta mi pa vidva vse povedala, kakšen je Pizdek 69. *Stari* vse je porihtano. Pri Orfeju ti bosta plačala pir. Ko pa pridem v provinco, pa dobiš še enega od mene. :grim :beer2: Popravljeno Februar 15, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Nisem se naredil gluhega, samo zazrl sem se v pizdekov podpis, in strmel... eno 4 ure sem bil hipnotiziran... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Banda, pride danes kdo na pir v mb, jaz bom viden v tistih koncih okoli 21:00. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Banda, pride danes kdo na pir v mb, jaz bom viden v tistih koncih okoli 21:00. :beer2: A na Ptuj ali v Mb ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 A na Ptuj ali v Mb ? MB 21:30 tildos poglej tu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 (popravljeno) jaz pa sem stuck in lajbach porkafix.... prokleta matematika..... :angry: bom zamudil ptujski nacinalni praznik..... :cry: eh se drugič vidimo..... kaj zaj se v orfeju dobivate?.... nič več mirko? zaj je slavek scena? @wind... ja toti ciceki so prikaz sinusnih osilacij za laike... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...st&p=879873 Popravljeno Februar 16, 2007. Popravil pizdek 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 Izjavljam, da se, seveda od tega trenutka naprej, s Ptujčani ne družim več, ker ne znajo niti čevapov jest. :slap: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 ker ne znajo niti čevapov jest. :slap: :P :eek: in kak to zgleda :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 19, 2007 Izjavljam, da se, seveda od tega trenutka naprej, s Ptujčani ne družim več, ker ne znajo niti čevapov jest. :slap: :P Kak si te zdaj na to idejo prišo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 Izjavljam, da se, seveda od tega trenutka naprej, s Ptujčani ne družim več, ker ne znajo niti čevapov jest. :slap: :P Ti si pravi prijatelj. Najprej jih do amena napojiš, pol se pa iz revežev plajtrastih še norca delaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 Ti si pravi prijatelj. Najprej jih do amena napojiš, pol se pa iz revežev plajtrastih še norca delaš. Ma ce sem spil en mali pir.. Hmm.. Mogoce je pa to krivo.. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 Ma ce sem spil en mali pir.. Hmm.. Mogoce je pa to krivo.. :? Saj zato si se pa celi pajtlo... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 Izjavljam, da se, seveda od tega trenutka naprej, s Ptujčani ne družim več, ker ne znajo niti čevapov jest. :slap: :P UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU upam, da te res ne bo na ptuj ker zaj pa si ga res vsral po celi liniji... da si pa to drzneš izjavit- jaz vegetarjanec, ki ne jem drugih mesnih izdelkov kot čevape... uuuuuuuuuuuuuuu :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: LOOOOOOOOBOOOOOOOOOO a boš njega tud tepo za mene????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU upam, da te res ne bo na ptuj ker zaj pa si ga res vsral po celi liniji... da si pa to drzneš izjavit- jaz vegetarjanec, ki ne jem drugih mesnih izdelkov kot čevape... uuuuuuuuuuuuuuu :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: LOOOOOOOOBOOOOOOOOOO a boš njega tud tepo za mene????????????? Tepena boš počasi ti, ki si obljubila Lobotu čokoladno torto, on pa meni en kos. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 LOOOOOOOOBOOOOOOOOOO a boš njega tud tepo za mene????????????? Kaj je zaj to? Najprej me skurcaš, potem pa še Lobota na mene šuntaš! :angry: Da ne bom jaz njega našuntal, da te za bajto malo dol po grabnu spusti. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 ... LOOOOOOOOBOOOOOOOOOO a boš njega tud tepo za mene????????????? Ma ni blema, samo reči. Njega bom še lažje, ker se ne more branit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Ma ni blema, samo reči. Njega bom še lažje, ker se ne more branit. Glej ti izdajalca pohorskega! :angry: Malo sem začel sumit v to, kdo je kriv za smrt Šarhov. Kolk si že reko si star? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Glej ti izdajalca pohorskega! :angry: Malo sem začel sumit v to, kdo je kriv za smrt Šarhov. Kolk si že reko si star? Hahahahahaa :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Glej ti izdajalca pohorskega! :angry: Malo sem začel sumit v to, kdo je kriv za smrt Šarhov. Kolk si že reko si star? Ma pusti Šarhe, ni vredno besed. Švabi so škrtice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Glej ti izdajalca pohorskega! :angry: Malo sem začel sumit v to, kdo je kriv za smrt Šarhov. Kolk si že reko si star? :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Glej ti izdajalca pohorskega! : Lobo a si Pohorc ali Kobanc? na vem ali je Vapotek mel zgodovino šus, zemljepis pravgotovo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Lobo a si Pohorc ali Kobanc? na vem ali je Vapotek mel zgodovino šus, zemljepis pravgotovo :OK: Zemljepisa nisem mel šus, ampak 3, da se pohvalim malo. B) Pohorc, Kobanc, v čem je razlika? Hrib je hrib. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Lobo a si Pohorc ali Kobanc? na vem ali je Vapotek mel zgodovino šus, zemljepis pravgotovo :OK: Oboje. Foter Pohorc, mati Kobanka, večino časa pa preživel na Kobanskem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se