šokac Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Pohorc, Kobanc, v čem je razlika? Hrib je hrib. :P Točno tako. Eni in drugi so močni kot biki, pametni pa prav tako. :whistle: Joj, spet si iščem batine. :grim
KeC Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 (popravljeno) Kaj zdej a se pri vas v prekmurju že kaj vozite al sam nakladate? P.S. Zemljepis tudi pri meni ni najjača strana. Sem šel raj geografijo študirat :D Popravljeno Februar 21, 2007. Popravil KeC
Lobo Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 ... Joj, spet si iščem batine. :grim Ma dans mi ni do hantlov, sem preveč sfukan od včerajšnjega dneva.
stigmata Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 (popravljeno) javljam da sem ene par minut nazaj USPELA DIPLOMIRAT :010: :010: :010: ob priliki- zmente se zaj enkrat (in ko bo LOBO prisoten) prinesem čokoladno torto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Popravljeno Februar 21, 2007. Popravil stigmata
wind Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Čestitke, STIGMA!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :beer2: :beer2: :beer2:
T-boy Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Bravo, Stigmata! :OK: Uh, čokoladna torta... :bounce:
Lobo Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 javljam da sem ene par minut nazaj USPELA DIPLOMIRAT :010: :010: :010: ob priliki- zmente se zaj enkrat (in ko bo LOBO prisoten) prinesem čokoladno torto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Ej, Stigmata ti si zakon! To pa je novica meseca! Vse čestitke! Zdaj še samo služba in lasten motor. Banda, čimprej bojni posvet, predno si premisli s torto.
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Čestitke z moje strani, to je zares velik preskok, stopnja v življenju
šokac Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 (popravljeno) Čestitam, čestitam :OK: :OK: in se veselim čokoladne torte in enega kandidata več, ki bo začel delati za mojo penzijo. Popravljeno Februar 21, 2007. Popravil šokac
_THUNDER_ Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 čestitke!!!!! :OK: :yea1: me pa zanima, če bi kdo (morebiten) meni pripadajoči kos menjal za pir?
Provokator Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 :OK: Čestitke tudi z moje strani........... :OK: Pa mislim, da moja taboljša polovica tudi ne bo imela nič proti, če ti čestitam tudi v njenem imenu....
BremzPenzl Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Čestitam, čestitam :OK: :OK: in se veselim čokoladne torte in enega kandidata več, ki bo začel delati za mojo penzijo. čestitam :OK: :OK: , sedaj pa še 45 let do penzije... Točno tako. Eni in drugi so močni kot biki, pametni pa prav tako. :whistle: Joj, spet si iščem batine. :grim Če te bo Lobo z levo roko (kobansko) vseko, ti nobena kapa nebo več pasala, če te bo pa z desno (pohorsko) pa neboš niti v trugo paso...
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 STIGMATA!.....čestitke tudi od naju :OK: :OK:
Alka Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Stiiiiiiiiiiiiiiiiiii :010 gmaaaaaaaaaaaaaaa A lahk tud jaz pridem na čokoljad? .)
šokac Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 čestitam :OK: :OK: , sedaj pa še 45 let do penzije... Če te bo Lobo z levo roko (kobansko) vseko, ti nobena kapa nebo več pasala, če te bo pa z desno (pohorsko) pa neboš niti v trugo paso... :xx: :xx: :xx: O:-)
stigmata Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 (popravljeno) Stiiiiiiiiiiiiiiiiiii :010 gmaaaaaaaaaaaaaaa A lahk tud jaz pridem na čokoljad? .) Afkors, tebi bom čokoljad prnesla ;) ti kr pridi, te že zeeeeeelooooooooo dolgo nisem vidla :( Kar se ostalih tiče pa ... prosim da si vzamete vzgled po pupi&bluespeedu (upam da nisem zaj***) in začnete konkretno dvigovat nataliteto, da bom zaj še šiht dobla :D aja, da ne pozabim, HVALA vsem :D :010 Popravljeno Februar 21, 2007. Popravil stigmata
wind Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Afkors, tebi bom čokoljad prnesla ;) ti kr pridi, te že zeeeeeelooooooooo dolgo nisem vidla :( Kar se ostalih tiče pa ... prosim da si vzamete vzgled po pupi&bluespeedu (upam da nisem zaj***) in začnete konkretno dvigovat nataliteto, da bom zaj še šiht dobla :D aja, da ne pozabim, HVALA vsem :D :010 Ni problema, nas izkljucno zanima, kje in kdaj pivo + torta? B)
vapotek Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Kaj lahko jaz tudi pridem? :? Prisežem, da ne bom zmazal niti koščka torte. :grrr Bi pa zato toliko več spil! :P
Alka Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 1.) te že zeeeeeelooooooooo dolgo nisem vidla 2. ) Kar se ostalih tiče pa ... prosim da si vzamete vzgled po pupi&bluespeedu (upam da nisem zaj***) in začnete konkretno dvigovat nataliteto, da bom zaj še šiht dobla :D 1.) Menda me že tak dolgo nisi vidla, da so ti lasje zrastli. :kva2: 2.) Pomoje tole tud za vaju velja ... :whistle:
Lobo Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 ... 2.) Pomoje tole tud za vaju velja ... :whistle: Pa za naju tudi. Takoj po torti začneva. :P
Alka Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Jaz nimam s čim. :P :P :P Pa tud s kom ne. :P
Alla Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Jaz nimam s čim. :P :P :P :eek: :eek: :eek:
Lobo Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Jaz nimam s čim. :P :P :P Pa tud s kom ne. :P Ti bom jaz posodil. Bova skup vtaknila, da vidiva, če še paše.
T-boy Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Torej, v špilu je čokoladna torta. :bounce: Javite se še danes, če vam ustreza jutri zvečer, da bo Stigma lahko pravočasno zamesila in namazala, pa to. Alternativa je naslednji petek. Zmaga večina oz. Stigma pove kako in kaj! :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se