šokac Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Pohorc, Kobanc, v čem je razlika? Hrib je hrib. :P Točno tako. Eni in drugi so močni kot biki, pametni pa prav tako. :whistle: Joj, spet si iščem batine. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 (popravljeno) Kaj zdej a se pri vas v prekmurju že kaj vozite al sam nakladate? P.S. Zemljepis tudi pri meni ni najjača strana. Sem šel raj geografijo študirat :D Popravljeno Februar 21, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 ... Joj, spet si iščem batine. :grim Ma dans mi ni do hantlov, sem preveč sfukan od včerajšnjega dneva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 (popravljeno) javljam da sem ene par minut nazaj USPELA DIPLOMIRAT :010: :010: :010: ob priliki- zmente se zaj enkrat (in ko bo LOBO prisoten) prinesem čokoladno torto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Popravljeno Februar 21, 2007. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Čestitke, STIGMA!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Bravo, Stigmata! :OK: Uh, čokoladna torta... :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 javljam da sem ene par minut nazaj USPELA DIPLOMIRAT :010: :010: :010: ob priliki- zmente se zaj enkrat (in ko bo LOBO prisoten) prinesem čokoladno torto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Ej, Stigmata ti si zakon! To pa je novica meseca! Vse čestitke! Zdaj še samo služba in lasten motor. Banda, čimprej bojni posvet, predno si premisli s torto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Čestitke z moje strani, to je zares velik preskok, stopnja v življenju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Stigmata čestitam! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 (popravljeno) Čestitam, čestitam :OK: :OK: in se veselim čokoladne torte in enega kandidata več, ki bo začel delati za mojo penzijo. Popravljeno Februar 21, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 čestitke!!!!! :OK: :yea1: me pa zanima, če bi kdo (morebiten) meni pripadajoči kos menjal za pir? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 :OK: Čestitke tudi z moje strani........... :OK: Pa mislim, da moja taboljša polovica tudi ne bo imela nič proti, če ti čestitam tudi v njenem imenu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Čestitam, čestitam :OK: :OK: in se veselim čokoladne torte in enega kandidata več, ki bo začel delati za mojo penzijo. čestitam :OK: :OK: , sedaj pa še 45 let do penzije... Točno tako. Eni in drugi so močni kot biki, pametni pa prav tako. :whistle: Joj, spet si iščem batine. :grim Če te bo Lobo z levo roko (kobansko) vseko, ti nobena kapa nebo več pasala, če te bo pa z desno (pohorsko) pa neboš niti v trugo paso... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 STIGMATA!.....čestitke tudi od naju :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Stiiiiiiiiiiiiiiiiiii :010 gmaaaaaaaaaaaaaaa A lahk tud jaz pridem na čokoljad? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 čestitam :OK: :OK: , sedaj pa še 45 let do penzije... Če te bo Lobo z levo roko (kobansko) vseko, ti nobena kapa nebo več pasala, če te bo pa z desno (pohorsko) pa neboš niti v trugo paso... :xx: :xx: :xx: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 (popravljeno) Stiiiiiiiiiiiiiiiiiii :010 gmaaaaaaaaaaaaaaa A lahk tud jaz pridem na čokoljad? .) Afkors, tebi bom čokoljad prnesla ;) ti kr pridi, te že zeeeeeelooooooooo dolgo nisem vidla :( Kar se ostalih tiče pa ... prosim da si vzamete vzgled po pupi&bluespeedu (upam da nisem zaj***) in začnete konkretno dvigovat nataliteto, da bom zaj še šiht dobla :D aja, da ne pozabim, HVALA vsem :D :010 Popravljeno Februar 21, 2007. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Afkors, tebi bom čokoljad prnesla ;) ti kr pridi, te že zeeeeeelooooooooo dolgo nisem vidla :( Kar se ostalih tiče pa ... prosim da si vzamete vzgled po pupi&bluespeedu (upam da nisem zaj***) in začnete konkretno dvigovat nataliteto, da bom zaj še šiht dobla :D aja, da ne pozabim, HVALA vsem :D :010 Ni problema, nas izkljucno zanima, kje in kdaj pivo + torta? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Kaj lahko jaz tudi pridem? :? Prisežem, da ne bom zmazal niti koščka torte. :grrr Bi pa zato toliko več spil! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 1.) te že zeeeeeelooooooooo dolgo nisem vidla 2. ) Kar se ostalih tiče pa ... prosim da si vzamete vzgled po pupi&bluespeedu (upam da nisem zaj***) in začnete konkretno dvigovat nataliteto, da bom zaj še šiht dobla :D 1.) Menda me že tak dolgo nisi vidla, da so ti lasje zrastli. :kva2: 2.) Pomoje tole tud za vaju velja ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 ... 2.) Pomoje tole tud za vaju velja ... :whistle: Pa za naju tudi. Takoj po torti začneva. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Jaz nimam s čim. :P :P :P Pa tud s kom ne. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Jaz nimam s čim. :P :P :P :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Jaz nimam s čim. :P :P :P Pa tud s kom ne. :P Ti bom jaz posodil. Bova skup vtaknila, da vidiva, če še paše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Torej, v špilu je čokoladna torta. :bounce: Javite se še danes, če vam ustreza jutri zvečer, da bo Stigma lahko pravočasno zamesila in namazala, pa to. Alternativa je naslednji petek. Zmaga večina oz. Stigma pove kako in kaj! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se