wind Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Jaz vletim z štilarco, pa na koncu šank razžagam... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Jaz vletim z štilarco, pa na koncu šank razžagam... :closedeyes: Zadnje cajte si mi nekam nasiln ratal. Preveč rdečega mesa in premalo pira mogoče? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 LObo se s Štamprli prav fajn šteka, :OK: :OK: :naughty: ne Lobo :blink: Sigurno. Še posebej s Štamperlkami. :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Blue Speed! Samo, da te spomnim. Jutri zjutraj se bova morala zgodaj vstati, ker naju čaka naporen in dolgi dan. Zato glasuj za naslednji petek. Saj sem vedo :grim samo za torto pač reskiram spanec :grim poklicna deformacija :naughty: :whistle: OK :doze: pol pa naslednji petek :blush: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Pretep pri OK Maratonu bo v petek, 01.03.2007. :fight1: ... :blush: , sem bil razkrinkan. Oni bi se 01. stepli, jaz pa bi 02. mazno še fse njihove kose. Probat ni greh (še posebej čokoladno torto). O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 (popravljeno) Koga :hmm: Tiste Štamperle, ki bodo želeli mazati torto. :hmm: Zdrawc, razen, če sprejmemo kompromis. Mi vam torto, vi nam savinjski želodec. :grim Zadnje cajte si mi nekam nasiln ratal. Preveč rdečega mesa in premalo pira mogoče? :P Kaj pa, če je njegov ata Kurent? :D Šokac - kar se tebe tiče pa, če je Lobo dobro opravil svoje delo, tak nimaš zob in lahko o torti samo sanjaš O:-)!Če ne pa ima Lobo še en teden časa za popravni izpit :D ! Lobo je svoje delo dobro opravil. Nekaj zob mi je še ostalo. Se pa bojim, da si preostanek zobovja ne polomim na tvoji čokoladni torti. :P .) Popravljeno Februar 23, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Tiste Štamperle, ki bodo želeli mazati torto. :hmm: Zdrawc, razen, če sprejmemo kompromis. Mi vam torto, vi nam savinjski želodec. :grim Lahko, 1 košček torte za 1 kilo želodca. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Svinjski želodec? Če gre za tečaj menjave, ki ga je predlagal Vapotek, potem dostavim še jaz kako torto ali dve. O:-) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 (popravljeno) Sigurno. Še posebej s Štamperlkami. :naughty: :winkiss: Ko bom velik, bom Lobo. :naughty: :grim Svinjski želodec? Če gre za tečaj menjave, ki ga je predlagal Vapotek, potem dostavim še jaz kako torto ali dve. O:-) B) Alla, kar tri. Saj jih poznaš in veš, da nimajo mere. :grim Popravljeno Februar 23, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Ni men do torte :grrr Vi bote zrihtali kako kišto pira, jaz bom pa želodec prnesu, pa bomo vsi dobili swoje B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Zmenjeno. Menjam tud pir za meso! :yes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Dule, nič ne kukaj tu gori. Raje razmisli kak boš kremšnite prineso. Torte bo tak premalo za vse. Jaz prinesem serviete, da se bomo lahko okoli ust brisali. Ni men do torte :grrr Vi bote zrihtali kako kišto pira, jaz bom pa želodec prnesu, pa bomo vsi dobili swoje B) Dobiš kišto Uniona. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 ... Mi vam torto, vi nam savinjski želodec. :grim ... Ti si kar lepo svojo torto speči. Moje ne boš nič zataušal. :angry: Usmiljeno prepustiš človeku košček torte, pa si že kar celo lasti. :fredy: Aja, Alla a ti tudi pečeš torte? :eek: A sem lahko tvoj prijatelj? :blush: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Dobiš kišto Uniona. :P Jok brate, tak pa to nau šlo :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Aja, Alla a ti tudi pečeš torte? :eek: A sem lahko tvoj prijatelj? :blush: :P Saj pravim....za Savinjski želodec tud torto spečem. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Saj pravim....za Savinjski želodec tud torto spečem. B) Ta vikend grem oropat Zdrawca. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Jaz vletim z štilarco, pa na koncu šank razžagam... :closedeyes: A si navdih dobil tule: http://www.komikvrlic.com/ (glej video)? :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Ta vikend grem oropat Zdrawca. :ninja: Že bežim, spravit želodce na skrivno lokacijo, tam jih še šwabi niso nali med WW2 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Dule, nič ne kukaj tu gori. Raje razmisli kak boš kremšnite prineso. Torte bo tak premalo za vse. Jaz prinesem serviete, da se bomo lahko okoli ust brisali. Hja pa saj kremšnite bodo preveč pol, če bo že torta, pa mene ni nihče rabo branit niti mi ni nihče grozil... pa samo ti si do sedaj izrazil željo po njih... Hm ne vem no Ampak nikoli se ne ve... če bo kaj pametnega skupaj narejeno, pa kako meso pa to pa se da zmenit;) U glavnem malo bom sledil dogajanju in če bo dost zanimanja, pa mogoče res pride kremšnita še zraven Lep pozdrav D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Jok brate, tak pa to nau šlo :grrr Mater je teško s tabo hantlat. OK, potem pač kišto Gösser-ja. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 A si navdih dobil tule: http://www.komikvrlic.com/ (glej video)? :D :D Kaka sociala, pa kaj si ti ja nor... :headbang: Hja pa saj kremšnite bodo preveč pol, če bo že torta, pa mene ni nihče rabo branit niti mi ni nihče grozil... pa samo ti si do sedaj izrazil željo po njih... Hm ne vem no Ampak nikoli se ne ve... če bo kaj pametnega skupaj narejeno, pa kako meso pa to pa se da zmenit;) U glavnem malo bom sledil dogajanju in če bo dost zanimanja, pa mogoče res pride kremšnita še zraven Lep pozdrav D. Jaz prinesem vilce za torto in kremsnite .) Mater je teško s tabo hantlat. OK, potem pač kišto Gösser-ja. :P Menjam gajbo zlatoroga za gajbo uniona :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 (popravljeno) kremšnite... samo ti si do sedaj izrazil željo po njih... Ja in? :( Kaj ti moja želja ni dovolj? Si mogoče pozabil, da spadam v MB sekcijo. Najbolj elitno in najboljše organizirano sekcijo vseh sekcij Motosveta? :whistle: Tak se meniš kot, da sem jaz iz neke podeželsko Ptujske, :yawn: :zzz: Celjske :yawn: :zzz: ali kake druge :zzz: :yawn: Slovenske Motosvet sekcije. :angry: Dule, Dule. :D .) Menjam gajbo zlatoroga za gajbo uniona :krneki: Menjam dve gajbi zlatoroga, za mali 03. UNION. :beer2: Popravljeno Februar 23, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Mater je teško s tabo hantlat. OK, potem pač kišto Gösser-ja. :P ka bi me rad ti na oni svet spravo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Alla - jaz ti prnesem moj (svinski) želodec - začni delat torto. :P Sem misla dans prinest sirove palačinke, pa ste zajebali. Bi pa prav pasale k čokoladni torti in kremšnitam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 SKUTNE PALAČINKE SI MEN PRVI OBLJUBILA!!!! NE PRESKAKUJ!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se