vapotek Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Opravka z mano bo mel pa tisti, ki bo hotel kenguruja nagačit! :evilgrin: Evo, spet ga bom najebal. :fight1: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Evo, spet ga bom najebal. :fight1: :blush: Ni panike, stari, saj si ze navajen, da te za boksarsko vreco uporabljajo... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Kenguru ma skoz opravka z mano. Kako pa misliš, da je fighter ratal? :doze: Opravka z mano bo mel pa tisti, ki bo hotel kenguruja nagačit! :evilgrin: EVO, in meni spet nič ni jasno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Gačli pa je.ali se se bomo pol, prvo se za plac zmente. :OK: Kaj se hrane tiče, pa zgleda da je dobro da se doma najem.. torte tak nimam rad, tak da če bo kera pridna in se mi dobra naredla.... nikol se neve... :devil: še enkrat pravim, glejte semo da nebo pijače zmajkalo, pa magari za plehnatim šankom... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ris Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 EVO, in meni spet nič ni jasno. Če si kaj spustila, bo najbolje, da znova prebereš vseh 146 strani in boš na jasnem. .) :whistle: Ps. Šala mala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Kaj zaj? Ste tolk pivo pa torte omenjal, da se mi že sline cedijo. Že mate plac pa sponzorje? Mogoče pa prideva :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 @ Bremz: pira ves da ne bo zmanjkalo, niti tiste zelene brozge, ki jo pijes ti.. :grrr Ostali: kaj lahko lokacijo spremenimo iz Toneta na kam drugam? Magari Orfej, pa jaz zrihtam oni zadnji plac in vse mize, bi moralo bit dovolj... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 do četrtka naj bo črno na belem glede lokacije, če ne jaz in moja torta odpovedujema udeležbo, v debati pa ne sodelujem :D L.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 EVO Moj sanjski avto. Sploh 10ka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Jaz bi se vedno predlagal zadnji plac v Orfeju. Prostora je dovolj, lahko ga malo prej rezerviramo (beri: prezenem nadlezne goste). Seveda, ce se nas bo res zbralo v takem stevilu, kot se napoveduje... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Jaz bi se vedno predlagal zadnji plac v Orfeju. Prostora je dovolj, lahko ga malo prej rezerviramo (beri: prezenem nadlezne goste). Seveda, ce se nas bo res zbralo v takem stevilu, kot se napoveduje... :blink: Meni je vseeno. Važno da nas streže kakšna brhka kelnarca in ne kakšen iskrivi kelner. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 No če vas bo dovolj za videt se z Njo primajeva na Ptuj vas malo pogledat. :D P.S. Vuk76 če se boš spomnil in prišel prinesi Lojza pliz. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 @ Bremz: pira ves da ne bo zmanjkalo, niti tiste zelene brozge, ki jo pijes ti.. :grrr Ostali: kaj lahko lokacijo spremenimo iz Toneta na kam drugam? Magari Orfej, pa jaz zrihtam oni zadnji plac in vse mize, bi moralo bit dovolj... :huh: V petek dela Marina. :slap: Noup :grrr , Orfej odpade. Novi predlog je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 V petek dela Marina. :slap: Noup :grrr , Orfej odpade. Novi predlog je... Who is the fucking Marina? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Who is the fucking Marina? :hmm: Nočeš vedet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Who is the fucking Marina? :hmm: Ptujska miss rokoborbe :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Evo ti Ptűjčani se ne znajo zmenit niti kje bi se dobili, pa bi jim ostali še hrano prinesli... :slap: mislim... pol pa se grejo da je MARIBOR njihova provinca... :zzz: Še sami sebe ne morejo organizirat, kaj šele da bi en MARIBOR štimali... :devil: :devil: mislim.... :kva2: :kva2: :kva2: No lep dan vseeno čakam informacije glede kremšnit da ali ne 2 sta se javila do sedaj.... :naughty: :naughty: O:-) D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Nočeš vedet. Postaja zanimivo. Ptujska miss rokoborbe :devil: Kake ma joške? ... No lep dan vseeno čakam informacije glede kremšnit da ali ne 2 sta se javila do sedaj.... :naughty: :naughty: O:-) D. Tudi jaz imam rad tvojo sesterco .... eeee kremšnite. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Kake ma joške? Jih nima :grrr , ma samo niplne, s katerimi te lahko stolče do smrti :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Jih nima :grrr , ma samo niplne, s katerimi te lahko stolče do smrti :lol: To pa moram iti pogledat in začet napadat. Ta bi prišla prav za holcarijo pri meni. :hmm: Kak pa kaj sexa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Kak pa kaj sexa? Lahko bi jo primerjal s kobilo. Čeprav ne vem kako je to oziroma ni nobenih dokazov. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Lahko bi jo primerjal s kobilo. Čeprav ne vem kako je to oziroma ni nobenih dokazov. :P OK, bom preveril. Samo pomagajte mi jo zrušit na hrbet, dalje bom že zmogel sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Kaj poznaš samo misionarsko pozo? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Evo, na bojnem posvetu z Vapotkom sma ugotovila, da bi prisla v postev tudi Pomaranca... Dovolj velik plac, dobre klenarice... kaj pravite? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Kako mi je všeč, da se deci vsaj kakšne babe bojite ;) ;) ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se