Skoči na vsebino

Motosvet sekcija Ptuj

Mačica

Priporočene objave

ampak če bodo v pomaranči pustili, da imamo svojo torto, se pomoje lahko Burek pišem......

Vsaj vem, da v Celjski Pomaranči niso pustili nič jesti, kar ni bilo od njih....... bi bilo fajn prej preveriti....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aha meni je ful všeč ker so tako tople barve, in pa izbor opreme je zelo prijeten pa tudi veliko parkirišče je zelo priročno. :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ampak če bodo v pomaranči pustili, da imamo svojo torto, se pomoje lahko Burek pišem......

Vsaj vem, da v Celjski Pomaranči niso pustili nič jesti, kar ni bilo od njih....... bi bilo fajn prej preveriti....

Burek Pupa. Sliši se dobro. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aha meni je ful všeč ker so tako tople barve, in pa izbor opreme je zelo prijeten pa tudi veliko parkirišče je zelo priročno. :blush:

Da recemu bobu bob, popu pop, a zeni kus: dobre kelnarce so z vlkimi joski... :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hm to pa jaz nea vem, sem bil enkrat tam pa nisem za babami gledal. :grrr

Jaz tudi nisem opazil. :eek: Toti wind, samo eno mu hodi po glavi. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj poznaš samo misionarsko pozo? :eek:

A ti ne veš, da če pri rokoborbi nasprotnika na hrbet položiš, si ga s tem premagal in lahko pol počneš z njim kar hočeš?

Kakšna pa je misionarska poza? S hostijo v ustih?

Da recemu bobu bob, popu pop, a zeni kus: dobre kelnarce so z vlkimi joski... :grim

Če pa še pir v roki držijo, so pa itak zakon.

Hm to pa jaz nea vem, sem bil enkrat tam pa nisem za babami gledal. :grrr

Jaz tudi nisem opazil. :eek: Toti wind, samo eno mu hodi po glavi. :P

Saj nista mogla česa opazit, ker sta bila preveč zaljubljena drug v drugega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakšna pa je misionarska poza? S hostijo v ustih?

In s kadilom v riti. :grim

Saj nista mogla česa opazit, ker sta bila preveč zaljubljena drug v drugega.

Kaj še zdaj nisi prebolel al kaj, bogtenimarad? Sprijazni se že enkrat. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

Kaj še zdaj nisi prebolel al kaj, bogtenimarad? Sprijazni se že enkrat. :P

Se ne sprijaznim z ničemer. Niti sam s sabo ne. Sem na svetu zato, da grenim življenje svoji okolici.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Postaja zanimivo.

Kake ma joške?

Na vsaki strani dve, pa na hrbtu eno.. :devil:

Kaj poznaš samo misionarsko pozo? :eek:

...a to je ona ko te na križ prvežejo :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj začnem lepo po vrsti:

1. Wind - a to dela Marina, ki je delala ene 100 let nazaj že v Orfeju in mela pol prek "ajriša", al je ona šmrkla, ki je zadnja prišla k "hiši" tud Marina?!? :hmm:

2. če se ne motim, na Ptuju v Pomaranči še nimajo nobene hrane, tak da ni frke

3. prosim, da se oštevilčite koliko vas zares misli prit (in to sploh ni šala), da moja torta ne bo slučajno premera 10 cm in se bote pol tepli ker če vas bo več ko 6 moram zrihtat modl za 13cm :D (čeprav pravzaprav ne vem zakaj se obremenjujem s tem :slap:)

4. da ne bi slučajno prišlo do pomote, od mene dobite za pit samo vodo ker vas je že fojtrat drago:grrrr

5. zmenite se že končno enkrat za plac, brez kreganja, žaljenja in pretepov, to ni lepo, saj smo vsi prijatelji in če ne bo mira bote vsak v svojem kotu končali!!!!! :D (kak mi gre? vadim za vrtec če sličajno šiht dobim :grim)

6. lahko pa gremo k RAJ-u, v tem primeru prihaja hrana z mano :D

Popravljeno . Popravil stigmata
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Očitno se bom morala v petek zgubit (in to ne samo enkrat ...). Najprej grem po štos štango v nek kraj, ko sploh ne znam povedat, kak se mu reče. In pol grem na Ptuj v gostilno, za katero še sploh ne vem, katera je. In povrh vsega še za nič ne vem, kje sploh je.

:headbang: Ptujčani!!! :wallbash:

A če slučajno - poudarek na slučajno :P - prinesem čapalinke, moram tud bištek pa talarje???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Očitno se bom morala v petek zgubit (in to ne samo enkrat ...). Najprej grem po štos štango v nek kraj, ko sploh ne znam povedat, kak se mu reče. In pol grem na Ptuj v gostilno, za katero še sploh ne vem, katera je. In povrh vsega še za nič ne vem, kje sploh je.

:headbang: Ptujčani!!! :wallbash:

A če slučajno - poudarek na slučajno :P - prinesem čapalinke, moram tud bištek pa talarje???

Alkaaaaa, ljubavi da mi je dano te spet objeti :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj začnem lepo po vrsti:

1. Wind - a to dela Marina, ki je delala ene 100 let nazaj že v Orfeju in mela pol prek "ajriša", al je ona šmrkla, ki je zadnja prišla k "hiši" tud Marina?!? :hmm:

Yup, the old bat called Marina is temporarely back... :(

AMPAK: obstaja verjetnost, da ne dela v petek, tako da bom jaz, samooklicani kralj ptujske sekcije presekal ta gordijski vozel z naslednjo objavo:

SRECANJE PT SEKCIJE MS BO V PETEK, 2.3., OB 20. URI V ORFEJU (ZADNJI PLAC).

Vsaka nadaljna debata je brezpredmetna... :glare:

Vprasanja, kako priti do tega visoko cenjenega in uglednega establishmenta, naslovite na mene na PM. Danke und finke...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stigmata daj me na seznam kot eno osebo, ki bo trikrat repete torto.

Lobo, pa še moj kos lahko poješ, k' me ne bo :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ajm der. :grim

P.S.: Pri torti me pa ni treba hcoj štet, ker na vaše veselje ne konzumiram slatkišev.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!