KeC Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Pomaranča bi bla ok, je lepo dekoriran plac :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 ampak če bodo v pomaranči pustili, da imamo svojo torto, se pomoje lahko Burek pišem...... Vsaj vem, da v Celjski Pomaranči niso pustili nič jesti, kar ni bilo od njih....... bi bilo fajn prej preveriti.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Pomaranča bi bla ok, je lepo dekoriran plac :blush: Zelo. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 hohštaplarji :glare: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Aha meni je ful všeč ker so tako tople barve, in pa izbor opreme je zelo prijeten pa tudi veliko parkirišče je zelo priročno. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 ampak če bodo v pomaranči pustili, da imamo svojo torto, se pomoje lahko Burek pišem...... Vsaj vem, da v Celjski Pomaranči niso pustili nič jesti, kar ni bilo od njih....... bi bilo fajn prej preveriti.... Burek Pupa. Sliši se dobro. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Burek Pupa. Kak te bo mali/a ganjal/a :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Aha meni je ful všeč ker so tako tople barve, in pa izbor opreme je zelo prijeten pa tudi veliko parkirišče je zelo priročno. :blush: Da recemu bobu bob, popu pop, a zeni kus: dobre kelnarce so z vlkimi joski... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Hm to pa jaz nea vem, sem bil enkrat tam pa nisem za babami gledal. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Hm to pa jaz nea vem, sem bil enkrat tam pa nisem za babami gledal. :grrr Jaz tudi nisem opazil. :eek: Toti wind, samo eno mu hodi po glavi. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Kaj poznaš samo misionarsko pozo? :eek: A ti ne veš, da če pri rokoborbi nasprotnika na hrbet položiš, si ga s tem premagal in lahko pol počneš z njim kar hočeš? Kakšna pa je misionarska poza? S hostijo v ustih? Da recemu bobu bob, popu pop, a zeni kus: dobre kelnarce so z vlkimi joski... :grim Če pa še pir v roki držijo, so pa itak zakon. Hm to pa jaz nea vem, sem bil enkrat tam pa nisem za babami gledal. :grrr Jaz tudi nisem opazil. :eek: Toti wind, samo eno mu hodi po glavi. :P Saj nista mogla česa opazit, ker sta bila preveč zaljubljena drug v drugega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Kakšna pa je misionarska poza? S hostijo v ustih? In s kadilom v riti. :grim Saj nista mogla česa opazit, ker sta bila preveč zaljubljena drug v drugega. Kaj še zdaj nisi prebolel al kaj, bogtenimarad? Sprijazni se že enkrat. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 ... Kaj še zdaj nisi prebolel al kaj, bogtenimarad? Sprijazni se že enkrat. :P Se ne sprijaznim z ničemer. Niti sam s sabo ne. Sem na svetu zato, da grenim življenje svoji okolici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Postaja zanimivo. Kake ma joške? Na vsaki strani dve, pa na hrbtu eno.. :devil: Kaj poznaš samo misionarsko pozo? :eek: ...a to je ona ko te na križ prvežejo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 (popravljeno) Naj začnem lepo po vrsti: 1. Wind - a to dela Marina, ki je delala ene 100 let nazaj že v Orfeju in mela pol prek "ajriša", al je ona šmrkla, ki je zadnja prišla k "hiši" tud Marina?!? :hmm: 2. če se ne motim, na Ptuju v Pomaranči še nimajo nobene hrane, tak da ni frke 3. prosim, da se oštevilčite koliko vas zares misli prit (in to sploh ni šala), da moja torta ne bo slučajno premera 10 cm in se bote pol tepli ker če vas bo več ko 6 moram zrihtat modl za 13cm :D (čeprav pravzaprav ne vem zakaj se obremenjujem s tem :slap:) 4. da ne bi slučajno prišlo do pomote, od mene dobite za pit samo vodo ker vas je že fojtrat drago:grrrr 5. zmenite se že končno enkrat za plac, brez kreganja, žaljenja in pretepov, to ni lepo, saj smo vsi prijatelji in če ne bo mira bote vsak v svojem kotu končali!!!!! :D (kak mi gre? vadim za vrtec če sličajno šiht dobim :grim) 6. lahko pa gremo k RAJ-u, v tem primeru prihaja hrana z mano :D Popravljeno Februar 28, 2007. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 aja, a Divino (bivši Žiga al kaj je že bil) je tu fensi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Em jst bi se oštevilčil x2. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Očitno se bom morala v petek zgubit (in to ne samo enkrat ...). Najprej grem po štos štango v nek kraj, ko sploh ne znam povedat, kak se mu reče. In pol grem na Ptuj v gostilno, za katero še sploh ne vem, katera je. In povrh vsega še za nič ne vem, kje sploh je. :headbang: Ptujčani!!! :wallbash: A če slučajno - poudarek na slučajno :P - prinesem čapalinke, moram tud bištek pa talarje??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Stigmata daj me na seznam kot eno osebo, ki bo trikrat repete torto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Očitno se bom morala v petek zgubit (in to ne samo enkrat ...). Najprej grem po štos štango v nek kraj, ko sploh ne znam povedat, kak se mu reče. In pol grem na Ptuj v gostilno, za katero še sploh ne vem, katera je. In povrh vsega še za nič ne vem, kje sploh je. :headbang: Ptujčani!!! :wallbash: A če slučajno - poudarek na slučajno :P - prinesem čapalinke, moram tud bištek pa talarje??? Alkaaaaa, ljubavi da mi je dano te spet objeti :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Naj začnem lepo po vrsti: 1. Wind - a to dela Marina, ki je delala ene 100 let nazaj že v Orfeju in mela pol prek "ajriša", al je ona šmrkla, ki je zadnja prišla k "hiši" tud Marina?!? :hmm: Yup, the old bat called Marina is temporarely back... :( AMPAK: obstaja verjetnost, da ne dela v petek, tako da bom jaz, samooklicani kralj ptujske sekcije presekal ta gordijski vozel z naslednjo objavo: SRECANJE PT SEKCIJE MS BO V PETEK, 2.3., OB 20. URI V ORFEJU (ZADNJI PLAC). Vsaka nadaljna debata je brezpredmetna... :glare: Vprasanja, kako priti do tega visoko cenjenega in uglednega establishmenta, naslovite na mene na PM. Danke und finke... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Opa nekdo je po mizi vdaril. Kulj vsaj vemo kam. See ya. Bomo že našli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Stigmata daj me na seznam kot eno osebo, ki bo trikrat repete torto. Lobo, pa še moj kos lahko poješ, k' me ne bo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Ajm der. :grim P.S.: Pri torti me pa ni treba hcoj štet, ker na vaše veselje ne konzumiram slatkišev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 wow... celo enkrat je en ptujčan nekaj konkretnega povedal... sem misila, da znate na unem koncu sam nabijat u prazno :evilgrin: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se