wind Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Nisem pozabil, sem se 4 poste naprej spomnil in objavil... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Neki me zdravje daje tako da udeležba še ni 100% :cry: A njo tudi zdravje daje? :whistle: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 A njo tudi zdravje daje? :whistle: :P NJO zdravje daje, pa še Kec ne sme nikamor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Wind - lokacijo sem že zvedla. Mi je en, ki se očitno boji, da bi jaz s čapalinkami kam drugam zašla, točno opisal, kak naj pridem do tja. Pa še ponudu se je, da bi pomagal nosit. Pa mu nekak ne zaupam pladnja v njegove šape. Pa ne zato, ker bi jih dol vrgel. No, zdaj že tud vem, kam grem prej. Tak da če tam ne pojejo čapalinkin če se ne zgubim, se vidimo v Orfeju. Tak da Ptujčani mejte telefone vkloplene za kak SOS z vaških cest. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Alka, ljubavi, jaz najverjetneje pridem tako da lahko uno plastiko prineseš ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Samo v opomnik.. zadaj v Orfu je vecinoma ful slabi signal, tako da, ce se s prve nihce ne javi.. keep trying... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 1. Stigma in njena torta 2. Wind (ki bo pojedel en kos torte, pa mogoce kakmo kremsnito, ce se pojavi, pa mogoce kako palacinko, ce se pojavi) 3. T-boy 4. Kec 5. She 6. Sokac 7. Bremz 8. Lobo 9. Vapotek (on ne bo nic jedel, za njega sem rezerviral gajbo Uniona) 10. Alka 11. in 12. Pupa in Bluespeed 13. in 14. Macka in PP ??? 15. Danci1973 ? 16. Gody01 ? 17. in 18. motorist76 in boljsa polovica ??? Zakaj pa je pri Gody-u in meni vprašaj ? :blush: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 1. Stigma in njena torta 2. Wind (ki bo pojedel en kos torte, pa mogoce kakmo kremsnito, ce se pojavi, pa mogoce kako palacinko, ce se pojavi) 3. T-boy 4. Kec 5. She 6. Sokac 7. Bremz 8. Lobo 9. Vapotek (on ne bo nic jedel, za njega sem rezerviral gajbo Uniona) 10. Alka 11. in 12. Pupa in Bluespeed 13. in 14. Macka in PP ??? 15. Danci1973 16. Gody01 17. in 18. motorist76 in boljsa polovica ??? khmm.. pardon :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 fak ej, najboljše da gremo v superlija, da ne bo premalo prostora v orfeju...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 2, 2007 ... 13. in 14. Macka in PP ??? ... khmm.. pardon :slap: Kak pa lahko dvomiš v najin prihod? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 ko se kaj zastonj deli, sva midva prva tam..... :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Stigma, sem danes rezerviral plac v Orfu. :closedeyes: Govoril sem s (pod)šefom, on z Marino, zato sklepam, da ne bo panike. Dogovoril sem se, da pridemo od 20h naprej. Modelke in Modeli, se vidimo! :yea1: P.S.: Zelenko registriran :grim , Windo bo še danes, tak da za vikend že rajsamo... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Stigma, sem danes rezerviral plac v Orfu. :closedeyes: Govoril sem s (pod)šefom, on z Marino, zato sklepam, da ne bo panike. Dogovoril sem se, da pridemo od 20h naprej. Modelke in Modeli, se vidimo! :yea1: P.S.: Zelenko registriran :grim , Windo bo še danes, tak da za vikend že rajsamo... :kva2: REGISTRIRAL!!! :yea2: zdaj pa na pir! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 (popravljeno) 1. Stigma in njena torta 2. Wind (ki bo pojedel en kos torte, pa mogoce kakmo kremsnito, ce se pojavi, pa mogoce kako palacinko, ce se pojavi) 3. T-boy 4. Kec 5. She 6. Sokac 7. Bremz 8. Lobo 9. Vapotek (on ne bo nic jedel, za njega sem rezerviral gajbo Uniona) 10. Alka 11. in 12. Pupa in Bluespeed 13. in 14. Macka in PP ??? 15. Danci1973 16. Gody01 17. in 18. motorist76 in boljsa polovica ??? khmm.. pardon :slap: Če mi bo uspelo (jutri zgodaj zjutraj) pridem preverit udeležbo. (18.: do 2:10h shrani en kos ... ) :krneki: :kva2: :unsure: Popravljeno Marec 2, 2007. Popravil STAR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Če mi bo uspelo (jutri zgodaj zjutraj) pridem preverit udeležbo. (18.: do 2:10h shrani en kos ... ) :krneki: :kva2: :unsure: Udeležba odkolovratila domu pred tvojim prihodom. Žal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Očitno uspelo priti do doma :yea1: Za zajtrk kremšnite :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 (popravljeno) Za zajtrk kremšnite :OK: Jaz pa pražena jajca in . . . . . torto :grim Popravljeno Marec 3, 2007. Popravil poln presenečenj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 ... Za zajtrk kremšnite :OK: Jaz pa spomine na torto, ki je izginila v neznano zjutraj ob štirih. Na vrh pa čokolodni namaz s kruhom. Nekaj me žeja. Bo treba kak pir odpret in malo počivat danes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Nekaj utrinkov od včeraj... kak se je vse fkup začelo.. :OK: :OK: kak se je nadaljevalo.. jedlo, pilo in.... :eek: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Komisija je že objavila foto material, zato moram še hitro dodati zapisnik! Zdaj, ko Stigmata je za diplomo bolj bogata, je očitno postala tudi bolj kosmata. Da pa Jaše v dlakah ne bi prekosila, ji družba en tak brivnik je kupila. Prezentacija bila je taka, da pokazala ne bi je vsaka. Ko smo se vse o britju naučili, smo se končno lahko sladkostim posvetili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Komisija je že objavila foto material, zato moram še hitro dodati zapisnik! Zdaj, ko Stigmata je za diplomo bolj bogata, je očitno postala tudi bolj kosmata. Da pa Jaše v dlakah ne bi prekosila, ji družba en tak brivnik je kupila. Prezentacija bila je taka, da pokazala ne bi je vsaka. Ko smo se vse o britju naučili, smo se končno lahko sladkostim posvetili. :OK: :worship: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 (popravljeno) Komisija je že objavila foto material, zato moram še hitro dodati zapisnik! Zdaj, ko Stigmata je za diplomo bolj bogata, je očitno postala tudi bolj kosmata. Da pa Jaše v dlakah ne bi prekosila, ji družba en tak brivnik je kupila. Prezentacija bila je taka, da pokazala ne bi je vsaka. Ko smo se vse o britju naučili, smo se končno lahko sladkostim posvetili. ... pred slabimi dvajsetimi urami sem v lokalu (za zaprtimi vrati) videl samo "kelnerco" ... Popravljeno Marec 3, 2007. Popravil STAR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Očitno je bil razvrat tudi na ptujskem koncu :grim Čestitam B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Očitno je bil razvrat tudi na ptujskem koncu :grim Čestitam B) samo jaz sem pridna.... :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 samo jaz sem pridna.... :OK: :OK: :OK: :OK: :hmm: Kdaj? Ko spiš? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se