stigmata Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Alkica, jaz ne vedla, da ti tak pesniško vdarjena :OK: zer gut sedi 2 :friend2: Dragi marsovci, zelo me veseli da vas je bilo toliko kot vas je bilo, bilo je zuper!!!!! Bilo je zelo fajn! Še enkrat HVALA VSEM ZA VSE!!!!!!! :grupni: Da ne bo pomote, sem bila darila zelo vesela vendar ZELO presenečena in predvidevam da sem delovala precej "čudno" (kot da drugač ne bi :D) - tak sem se vsaj počutla.Morda ste me malo razžalostili in mi je vdarla vel nostalgičnost za mojo "plešo", ker zadeve ne morem uporabljat na glavi. Vendar, sem ugotovila, da se bo mašin dalo uporabit drugje, tak da je zelo :OK: (sicer ne vem od kod vam ideja, amak sem za vsak slučaj pregledala že celo kopalnico za kako skrito kamero :hmm:). Kar se rožice tiče, je the best, sicer z veliko žalostjo sporočam, da en popek umira- verjetno mu je kje po glavi popihljalo, drugače pa je v redu. Ne vem sicer kdo se je podal v izbiro rože ampak si je zaslužil +5 in še +5 za "kvaliteto" same rastline in še +5 za izbiro steklenega "lončka" saj sem se že vstrašla, da bom morala spet kak lonček dat na stran :010 :010 :010 Kec- pripreljal ZELO fajno "partnerko" lepo jo pozdravi!!!!!!!!!! :OK: ŠE enkrat hvala... :D in še jožica ...
šokac Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Alkica, jaz ne vedla, da ti tak pesniško vdarjena :OK: zer gut sedi 2 :friend2: Dragi marsovci, zelo me veseli da vas je bilo toliko kot vas je bilo, bilo je zuper!!!!! Bilo je zelo fajn! Še enkrat HVALA VSEM ZA VSE!!!!!!! :grupni: (sicer ne vem od kod vam ideja, amak sem za vsak slučaj pregledala že celo kopalnico za kako in še jožica ... Boš morala *idealistoma*, Lobotu in Penzlu, ki sta zadevo porihtala še enkrat speči torto. Lobo je celotno pot ko smo se peljali držal Orhidejo v rokah. Penzl pa je iz uvidevnosti do rože in diplomiranke vozil tako počasi, kot da vozimo po jajcih. Meni pa se je od tako počasne vožnje od zadaj že malo dremalo. *In vse to zaradi ene rože in diplomirane Haložanke*. :D :hmm: Le kam gre ta svet. :whistle: PS Še to! Pred potjo smo pri meni, že mi trije preizkusili ženski brivski aparat. Na katerem mestu telesa smo opravili britje, pa naj zaenkrat ostane skrivnost. Smo bili zelo zadovoljni z kupljenim blagom. :lol1:
Alka Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 1. Penzl pa je iz uvidevnosti do rože in diplomiranke vozil tako počasi, kot da vozimo po jajcih. Pred potjo smo pri meni, že mi trije preizkusili ženski brivski aparat. Na katerem mestu telesa (2.) smo opravili britje ... 1. A zato smo vas tak dolgo čakali, vi pa ste se z grupnim zgovarjali?! 2. A je to tisto mesto, kamor bi ti mene s plastiko spustil??? A je? A je? :kva2:
šokac Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 1. A zato smo vas tak dolgo čakali, vi pa ste se z grupnim zgovarjali?! 2. A je to tisto mesto, kamor bi ti mene s plastiko spustil??? A je? A je? :kva2: :grrr :grrr
stigmata Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Te pa ni čudno da je bla moja demonstracija neuspešna ko pa ste mašin že prej razklopotali! :angry: a jaz mislio da je problem v tem da sem blond! :angry: Te pa bo najbolje da se še enkrat dobimo da vi trije zdemonstrirate pravilno uporabo :D
Lobo Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Te pa ni čudno da je bla moja demonstracija neuspešna ko pa ste mašin že prej razklopotali! :angry: a jaz mislio da je problem v tem da sem blond! :angry: Te pa bo najbolje da se še enkrat dobimo da vi trije zdemonstrirate pravilno uporabo :D Bomo, samo da dlake zrastejo.
šokac Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Te pa ni čudno da je bla moja demonstracija neuspešna ko pa ste mašin že prej razklopotali! :angry: a jaz mislio da je problem v tem da sem blond! :angry: Te pa bo najbolje da se še enkrat dobimo da vi trije zdemonstrirate pravilno uporabo :D Bo treba malo počakati. Ko smo preizkušali aparat, sem na svoja velika ušesa slišal, da sta se Lobo in Penzl pogovarjala, da jima dlake na riti bolj dolgo rastejo. :grim
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 ....smo že mi trije preizkusili ženski brivski aparat. Na katerem mestu telesa smo opravili britje, pa naj zaenkrat ostane skrivnost. Smo bili zelo zadovoljni z kupljenim blagom. :lol1: Kam pa ste ovi kup dlačja spravli :slap: ...v korpo :whistle: ?
šokac Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Leto je naokoli in v našem kraju se pripravljamo na drugo srečanje motoristov, ki bo v soboto 26. in nedeljo 27. maja 2007. Srečanje organizira novoustanovljena moto sekcija KELTI, ki deluje pod okriljem društva Dakša - Špic. Društvo adrenalinskih, kulturnih in športnih aktivnosti Sladki Vrh. Zakaj ime Kelti? Predvsem iz razloga, ker so bili Kelti v naših krajih naseljeni okoli 3. stoletja pred našim štetjem, kar dokazuje veliko število gomil in ostalih Keltskih najdb. V preteklosti je bilo znan rek. Kamor so prišli Kelti, so ljudje vpili: bežimo Kelti gredo. Danes je drugače. Pred nami, vam ne bo potrebno bežati. Samo ne se zajebavati z nami. :D Dogajanje se bo odvijalo v neposredni bližini reke Mure. Če nam bo uspelo bo to mednarodno srečanje motoristov, saj imamo namen povabiti tudi motoriste iz sosednjega Murecka. ( Cmurek) V tem primeru bi panoramska vožnja potekala po Sloveniji in Avstriji. Čez dan prirejamo ekipno tekmovanje v raftingu, ribolovu z vrbovimi palicami in Paint Ballu. Seveda vse za neko simbolično ceno. Ker je v neposredni bližini dogajanja tudi prenovljeni plovni Brod čez reko Muro, splavljen že v 19. stoletju, se boste lahko brezplačno popeljali z njim v Avstrijo na pivo. Brod na Muri je kulturni spomenik posebne vrste, saj se kot prevozno sredstvo ohranja že več desetletij. V preteklosti so ga uporabljali lastniki zemljišč za prevoz poljščin in lesa. Kot glavno prevozno sredstvo pa ga je uporabljala tudi Paloma za svoje tovarniške namene. Danes je edinstveni mednarodni mejni prehod. Uporabljajo ga predvsem turisti, saj preko Broda vodijo naveze mednarodnih kolesarskih poti in pešpoti. Ob reki Muri pa se lahko sprehodimo tudi po keltski poti, na kateri najdemo ostanke keltske naselbine - gomile. Poskrbljeno bo tudi za glazbo, pijačo, jedačo in *umetnostno* plesalko. Na samem mestu dogajanja pa bo tudi poskrbljeno za camp prenočitev z brezplačnim zajterkom. Za vse ostalo boste naknadno obveščeni. Vabljeni :yea1:
wind Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 A datum je ziher pravi? konec maja? :blink:
BremzPenzl Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 so ljudje vpili: bežimo Kelti gredo. Vabljeni :yea1: ops... bejžite, šokac gre.... :eek:
šokac Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 A datum je ziher pravi? konec maja? :blink: Ziher pravi. Sn se tak *prestrašo*, da sem še enkrat prevero. Misliš, da bo še takrat premrzlo ali prevroče? ops... bejžite, šokac gre.... :eek: :grim :grim Kam pa ste ovi kup dlačja spravli :slap: ...v korpo :whistle: ? Najprej v korpo, potem pa v Majšperk za predelavo v ženske puloverje. :D
Lobo Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Kam pa ste ovi kup dlačja spravli :slap: ...v korpo :whistle: ? Iz njega dobiš umetno brado na tvoji fantovščini. :devil:
BremzPenzl Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 (popravljeno) ker zadeve ne morem uporabljat na glavi. Vendar, sem ugotovila, da se bo mašin dalo uporabit drugje, tak da je zelo :OK: (sicer ne vem od kod vam ideja, amak sem za vsak slučaj pregledala že celo kopalnico za kako skrito kamero :hmm:). Kar se rožice tiče, je the best, sicer z veliko žalostjo sporočam, da en popek umira- verjetno mu je kje po glavi popihljalo, drugače pa je v redu. Ne vem sicer kdo se je podal v izbiro rože ampak si je zaslužil +5 in še +5 za "kvaliteto" same rastline in še +5 za izbiro steklenega "lončka" saj sem se že vstrašla, da bom morala spet kak lonček dat na stran :010 :010 :010 Moram priznat, da sva pri izbiri daril, imela strokovno pomoč moje boljše polovice Natalije :OK: pa rožico zalivaj.. in mašinco namaži... Popravljeno Marec 6, 2007. Popravil BremzPenzl
šokac Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Moram priznat, da sva pri izbiri daril, imela strokovno pomoč moje boljše polovice Natalije :OK: pa rožico zalivaj.. in mašinco namaži... Rožico bo že Jaša zalil, pred tem pa si bo mašinco namazal. :whistle: :xx: :xx:
BremzPenzl Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Rožico bo že Jaša zalil, pred tem pa si bo mašinco namazal. :whistle: :xx: :xx: ..maži, maži.. :OK: :OK:
stigmata Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 (popravljeno) A mazat, da je tud treba?????? :hmm: pa že :OK: kakorkoli že, mašinca stestirana in je zelo, zelo fajna, nisem si niti mislila da mi bo tak full všeč :naughty: ( celo poškodovala se nisem :o-) mam pa en predlog - glede na to, da ste me razveselili s še eno orhidejo, moja "družinica" rabi več prostora in se v bližnji prihodnosti odpravljam v Ikeo (glej sliko) :010: no v bistvu to niti ni tak pomemben podatek, bolj pomembno je to, da zbiram samoprispevke (to je predlog iz začetka stavka :rolleyes: ), da bojo moje rožice imele plac rast in proizvajat klorofil in čistit zrak in ta eko sranja pač :D in ko to kupim bo plac še za kako orhidejo ali dve :010: pol pa bo ena morala umret če bom še kaj htela met :cry: aja če pa ma kdo slučajno preveč stekla (ali pleksi s.) in preveč časa pa mi lahko pride zagradit predprostor bomo meli rastlinjak, je moja cimra (beri:mama) že full navdušena nad idejo :kva2: :whistle: Popravljeno Marec 7, 2007. Popravil stigmata
Alka Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Evo: ponudiš prst, pa hoče cele nas ...... :kva2:
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Evo: ponudiš prst, pa hoče cele nas ...... :kva2: Če pa smo taaaaak dobri .) :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Mam prednjo šajbo od Golfa , baujahr 81. Ganz nova. Mogoče bi pa prav prišla za tvoje rože.. :OK:
stigmata Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 (popravljeno) Mam prednjo šajbo od Golfa , baujahr 81. Ganz nova. Mogoče bi pa prav prišla za tvoje rože.. :OK: :angry: :angry: uuuuuuuuuu kak grdo!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: PAMTIM!!!!!!!!!!!! še se bova srečala!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: Kak kaže za jutri? A gremo k Marinki? MariNA je, slab spomin te daje :grrr: Popravljeno Marec 8, 2007. Popravil stigmata
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Jaz sem imel prejsnjepetkovne doze Marine dovolj za en cajt... :doze:
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Jaz sem imel prejsnjepetkovne doze Marine dovolj za en cajt... :doze: A Marina je delala? Pa nisi rekel, da ne bo? :? Zgleda te voha stari, voha! :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se