vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 Kaj zaj kmetavzarji, se dobimo danes na piru al ne! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 Kaj zaj kmetavzarji, se dobimo danes na piru al ne! :D Jop, če bote prišli v Zmajevo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 Kaj zaj kmetavzarji, se dobimo danes na piru al ne! :D Vleti ob kakih 8ih, pol 9ih na pir.. jaz grem na enega... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 Vleti ob kakih 8ih, pol 9ih na pir.. jaz grem na enega... O:-) Kaj prej nea moreš al kaj? :? Recimo ob pol 8ih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 Kaj prej nea moreš al kaj? :? Recimo ob pol 8ih. Pa mogoce bi tudi slo... Poklici me ob kakih 6ih, ti bom za ziher lahko povedal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 :angry: :angry: uuuuuuuuuu kak grdo!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: PAMTIM!!!!!!!!!!!! še se bova srečala!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: Samo dobro sem hoto, ti pa tak... no prav, te pa nič... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 Samo dobro sem hoto, ti pa tak... no prav, te pa nič... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Še čuda, da ji nisi rolo Šparovih nosilnih vrečk ponudo, da si rastlinjak naredi iz njih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 Še čuda, da ji nisi rolo Šparovih nosilnih vrečk ponudo, da si rastlinjak naredi iz njih. Veš, da to sploh ni slaba ideja. Strojanovi majo tud tako nareto. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 Šokac in T-Boy z njegovim kawasaki green Triumphom!! Sta se danes v družbi še dveh motoristov kaj fijakala v okolici Ptuja?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 Šokac in T-Boy z njegovim kawasaki green Triumphom!! Sta se danes v družbi še dveh motoristov kaj fijakala v okolici Ptuja?? Če je Ptujska gora in Ormož okolica Ptuja pol JA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 Jaz sem se v Spuhlji, pred križiščem, v katerem ste zavili desno proti Ormožu pred vami peljal. Sem kolegu na kawasaki green obarvanem Triumphu, na katerem še vedno gori samo ena luč, pomahal. Jaz pa sem vozil srebrnega mondea pred vami. Šit. Sem uničil Alfo, pa sem si avto kupil namesto mopeda. Sedaj bom moral kakšen mesec ali dva skromno živeti, da si bom vsaj kako 10 let staro kripo lahko kupil. Če ne pa si moram ribolovno karto kupiti, da mi poleti ne bo dolgcajt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 Jaz sem se v Spuhlji, pred križiščem, v katerem ste zavili desno proti Ormožu pred vami peljal. Sem kolegu na kawasaki green obarvanem Triumphu, na katerem še vedno gori samo ena luč, pomahal. Jaz pa sem vozil srebrnega mondea pred vami. Šit. Sem uničil Alfo, pa sem si avto kupil namesto mopeda. Sedaj bom moral kakšen mesec ali dva skromno živeti, da si bom vsaj kako 10 let staro kripo lahko kupil. Če ne pa si moram ribolovno karto kupiti, da mi poleti ne bo dolgcajt. Te bo že mačica zravn vzela, če boš pridn :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 Te bo že mačica zravn vzela, če boš pridn :OK: :OK: Ne, hvala. Če ne bo ficka za kako staro kripo, bom kar lepo ribe lovil za Dravo............. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 Ne, hvala. Če ne bo ficka za kako staro kripo, bom kar lepo ribe lovil za Dravo............. Te pridemo obiskat, pa kaki pir hcoj prnesemo :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 Te pridemo obiskat, pa kaki pir hcoj prnesemo :OK: :OK: Saj brez piva tudi lahko prideš. Jaz ga tudi s sabo nosim. Ker brez piva itaq ne zdržiš med tistimi komarji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Jaz sem se v Spuhlji, pred križiščem, v katerem ste zavili desno proti Ormožu pred vami peljal. Sem kolegu na kawasaki green obarvanem Triumphu, na katerem še vedno gori samo ena luč, pomahal. Jaz pa sem vozil srebrnega mondea pred vami. ...ne, to si bil ti. :o V Mondeu? :slap: Kar se luči tiče, releja bosta inštalirana v roku 10 dni, ko se mi bo dalo odpeketat do Maribora. Barva je Triumph roulette green :grim , Kawa lahko o njej samo sanja in se čudi. Sicer pa so me že večkrat imenovali Triumph Ninja, tak da sem že navajen. :closedeyes: Vsaj zgledam nevarno, hehehe... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 ...ne, to si bil ti. :o V Mondeu? :slap: Kar se luči tiče, releja bosta inštalirana v roku 10 dni, ko se mi bo dalo odpeketat do Maribora. Barva je Triumph roulette green :grim , Kawa lahko o njej samo sanja in se čudi. Sicer pa so me že večkrat imenovali Triumph Ninja, tak da sem že navajen. :closedeyes: Vsaj zgledam nevarno, hehehe... :blush: Zelenc... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Zelenc... :devil: Greenhorn.... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Gringo! :lol1: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Greenhorn.... :devil: Ne, Greenhorn. Izgleda tako kot Laško, ki ima zeleno flaško. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 In kaj je tu smešnega, da ima Laško zeleno flaško :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 In kaj je tu smešnega, da nosi Zelenko B) ta huuudo barvo? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Gringo! :lol1: :evilgrin: Kuščar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Kuščar. enooki.. :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 In kaj je tu smešnega, da nosi Zelenko B) ta huuudo barvo? :glare: Popolnoma nič. Čist slučajno si pač prišel na vrsto, da smo se malo zlajali. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se