vapotek Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Ma kdo naslov kakšne "gay animal sex" spletne strani? :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 No, vapo, a vidiš zdaj, da je čisto normalno, da lubčkaš winda in KeCa. Saj vidiš, da je naravno in da ni narobe. Zdaj si lahko priznaš. :) Pravijo, da je tako osvobujoče, ko si enkrat priznaš. Sebi in vsem okoli tebe. :yes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 No, vapo, a vidiš zdaj, da je čisto normalno, da lubčkaš winda in KeCa. Saj vidiš, da je naravno in da ni narobe. Zdaj si lahko priznaš. :) Pravijo, da je tako osvobujoče, ko si enkrat priznaš. Sebi in vsem okoli tebe. :yes: B) Saj nisem peder!!! Jaz sem BI.............bi pa nimam s kom. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 No, vapo, a vidiš zdaj, da je čisto normalno, da lubčkaš winda in KeCa. Saj vidiš, da je naravno in da ni narobe. Zdaj si lahko priznaš. :) Pravijo, da je tako osvobujoče, ko si enkrat priznaš. Sebi in vsem okoli tebe. :yes: B) Ti to nam iz prve roke govoris? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Nope. Prjatlca mi je povedala. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 No, vapo, a vidiš zdaj, da je čisto normalno, da lubčkaš winda in KeCa. Saj vidiš, da je naravno in da ni narobe. Zdaj si lahko priznaš. :) Pravijo, da je tako osvobujoče, ko si enkrat priznaš. Sebi in vsem okoli tebe. :yes: B) Kako je blo pa z dinozavri, so bli tut gayi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Hej, hej, tolk stara pa spet nisem! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Nope. Prjatlca mi je povedala. :blush: :kva2: :kva2: :kva2: Can i watch? :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: Can i watch? :photo: Nop. Mata prehude psice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se