Thundercat Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Kako vam je všeč? http://www.novi-clio.renault.si/index_mini....php?country=si meni je :OK: :worship: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 :hmm: če ga tako od strani gledam je precej podoben peugeotu 206 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 .) no ja. Sprednji konc me ful spominja na Peugeota 307 :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Lušten. Upam, da ne bo tudi ta verzija premehka. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist1987 Objavljeno Junij 18, 2005 Deli Objavljeno Junij 18, 2005 :eek: Ni slab, vendar se strinjam z vsemi, da so kar precej kombinirali od Peugeotovih modelov 206 in 307, če ga bi pa na hitro pogledal, bi pa lahko rekel, da je malo manjša različica WV Golf Plus (upam da sem napisal pravi model) Ali se že mogoče ve, kakšna bo cena na slovenskem trgu :hmm: LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Junij 18, 2005 Deli Objavljeno Junij 18, 2005 Kr čedn :) Bo kr zanimivo kolk se jih bo prodal, glede na to da je sedanja verzija zelo uspešna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Junij 18, 2005 Deli Objavljeno Junij 18, 2005 http://www.novi-clio.renault.si/index_minisite.php?country=si mah.... <_< ......nova renojeva merdina :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 18, 2005 Deli Objavljeno Junij 18, 2005 (popravljeno) mah.... <_< ......nova renojeva merdina :BUA: ← tku nekako ja, čeprou uni v6 sport je kar zanimiva igračka če se peleš :grim kdu ve če bo tudi ta nov v kašni taki verziji :hmm: Še zmeri pa ga ni čez Williamsa (stari clio) :OK: Popravljeno Junij 18, 2005. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Junij 18, 2005 Deli Objavljeno Junij 18, 2005 kdu ve če bo tudi ta nov v kašni taki verziji :hmm: ← Ja bo tudi 2.0 RS, cca 200 hp, ampak šele naslednje leto. Drugače kar luštn avto, večji od predhodnika, treba počakat še na ceno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Junij 18, 2005 Deli Objavljeno Junij 18, 2005 Preveč je ostalim renaultom postal podobn, ni mi všeč :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Mi ni tok ušeč; treba ga je vidt uživo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Glede na to, da je avto sedaj dolg skoraj 4 metre, bo cena verjetno kar precej višja. S spodobnim motorjem in srednjo stopnjo opreme (ne najmanj, ne največ opreme) mislim, da ne bo pod 3 mio. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Se strinjam z Jetmanom, sicer mi je pa avto kar všeč. Sigurno najlepši od časov Clia Williamsa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Dones ga grem pogledat v živo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viggen Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Osebno mi je out. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 ...WV Golf Plus (upam da sem napisal pravi model) ← majhna napaka, ne piše se WV ampak VW kot volkswagen :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Ni švoh čeprav kupo ga nebi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Men sliči na novo Opel Astro. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2005 Clio III je že osmi avtomobil Renault z najvišjo oceno varnosti »5 zvezdic« Euro NCAP http://www.renault.si/RenaultSITe/news/inn...d=1072158837801 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 Men je pa ful všeč :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 Skrajno lezbičen. Lezburski. Lezboriten. Lezbarski. Lezbogoden. Lezbopašen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viggen Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 Anubis, brez komentarja. :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 Men je pa ful všeč :OK: ← kaj pa babe vejo kaj je avto :slap: se hecam, evo zate chris :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 kaj pa babe vejo kaj je avto :slap: se hecam, evo zate chris :004 ← Gizmo, ti kr vrjem, da vem, kaj je avto :P Sploh mam pa zdej tud jest Cliota in sem z njim blazno zadovoljna (no, z močjo ne preveč, sam sej bo še čas za kej močnejšega) in bi naslednjega vrjetn tud Cliota (tanovga)... Se kdo javi za sponzorja? Sicer sem pa totalen Audi fan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 (no, z močjo ne preveč, sam sej bo še čas za kej močnejšega) ← Ma sestrca cliota 1.5 disel, 100 konjev. Trga gate. Huda igracka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se