Virko Objavljeno Avgust 27, 2005 Deli Objavljeno Avgust 27, 2005 Nekaj se celo že piše o cenah. Sicer ne ravno pri nas ampak vseeno kot zanimivost: http://www.carpages.co.uk/renault/renault-clio-16-08-05.asp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 sem ga prejsnji teden videl v zivo v MB; oblikovno me ne preprica - ne zunanjost in ne notranjost. zunaj prevec konformen z ostalimi vozili, znotraj prevec "smrkavski" (razigran, neskladen). ali se pa samo se nisem navadil. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Od 13.10. - 17.10 promocija cliota v renaultovih salonih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 preveč peugeot-jevski :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Novi Clio je Evropski Avto leta Žirija 58 avtomobilskih novinarjev iz dvaindvajsetih evropskih držav je izbirala avtomobil leta 2006. Laskavi naziv je Renaultove tovarne, ki izdelujejo že šesti Renaultov "Car of the Year", zapeljal novi Clio. Francoz je zbral 256 točk, le pet več od Volkswagna Passata. Blizu, a vendarle predaleč, je bila tudi Alfa Romeo 159 z 212 osvojenimi točakmi. Naslov je žirija podeljevala v konkurenci 28 novih avtomobilov :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 25, 2005 no shit :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 " Le od kod mu takšna moč ? " :headbang: :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 " Le od kod mu takšna moč ? " :headbang: :wallbash: Dave kaj pa ti tu? To ni tema za Golf Diesel in ostale švabsko-radgonsko priljubljene derivate :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Dave kaj pa ti tu? To ni tema za Golf Diesel in ostale švabsko-radgonsko priljubljene derivate :devil: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 So mi spizdli dodatno opremo iz mojega Golfadizela. Pa sem šel pogledat, če se pri Renoji dobijo na frišno sklepane kose za na zadnji zic in zeleni flisnati klobuk s fazanovo pero za na koferamdekl. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 So mi spizdli dodatno opremo iz mojega Golfadizela. Pa sem šel pogledat, če se pri Renoji dobijo na frišno sklepane kose za na zadnji zic in zeleni flisnati klobuk s fazanovo pero za na koferamdekl. :fredy: če nimajo pri renuju pa vlomi v prvo lado nivo ki jo vidiš. saj ni težko .) da se vrnemo k temi - mene je novi clio prijetno presenetil, je kolega v temi prišel po mene in sem šele ko sem izstopil videl da ni megane ampak clio. no nisem pozorno gledal ko sem vstopal ampak noter je ko megane pa placa je ful za tak avto. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 če nimajo pri renuju pa vlomi v prvo lado nivo ki jo vidiš. saj ni težko .) da se vrnemo k temi - mene je novi clio prijetno presenetil, je kolega v temi prišel po mene in sem šele ko sem izstopil videl da ni megane ampak clio. no nisem pozorno gledal ko sem vstopal ampak noter je ko megane pa placa je ful za tak avto. :grim :) ...sem se samo malo zajebaval. V resnici sem temo zamenjal za Lesbo-park ... :blush: Sicer pa sem tudi sam bil presenečen nad prostornostjo novega Clia, predvsem notranjosti. lp DTW :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se