jose Objavljeno Avgust 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 danes dež preprečil udejstvovanje na pisti :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 definitivno. Sem mu probaval sledit, pa mi ni šlo :blush: Red, prednost domačega terena ane :P ← :blush: ...kaj naj rekem....hvalja za komplimente.....sej mi paše :).... ker nismo bli ravno mila skupina... ..Misty, ti si kar delal...saj vem...žgal, počival in tuhtal obenem.... Me boš pa povlekel na Grobniku malo za sabo...bom skorajda novinec....vela? Samo,če si pa vozil bojno linijo,in te je dohitel,te pa ni mogel prehiteti, saj mene ne in Mistya,ker proga to onemogoča,tako da ,si ga moral predse spustiti,a ne Red ← :grim Brez sodelovanja bi ne bilo veselja....prehitevanje na tem placu skoraj odpade....kako bo šele tekmovalcem prehitevat? ...še Gregs je verjetno pomislil: "..dobra voznica, hmmmm....Tvoja dobrota je neizmerna!" ...in šele takrat je lahko pošarmiral mimo boljše polovičke.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 13, 2005 Deli Objavljeno Avgust 13, 2005 ... Me boš pa povlekel na Grobniku malo za sabo...bom skorajda novinec....vela? ... ← velja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 ...še Gregs je verjetno pomislil: "..dobra voznica, hmmmm....Tvoja dobrota je neizmerna!" ...in šele takrat je lahko pošarmiral mimo boljše polovičke.... ← Eheheheheheh.... Red, da crkneš od smeha... :lol1: :lol1: :lol1: :OK: :OK: :OK: :worship: ...približno tako se je prehitevalo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Me boš pa povlekel na Grobniku malo za sabo...bom skorajda novinec....vela? ← ...mene tudi, mene tudi... :kva2: (pravo linijo pokazati, da zmanjšam čas za 5 sekund) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 gregs, mi tišači ne maramo pozerjev :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Če bo to soboto (20.08) zdržalo vreme, bomo Bistričani napadli Marof (popoldan). Kolega je že preveril - pista bo odprta za treninge. Torej... se vidjamo :OK: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 gregs, mi tišači ne maramo pozerjev :P :lol1: ← :lol1: :lol1: :lol1: ...v tej familiji je samo en pozer... in to nisem jaz... :naughty: :whistle: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Jaz v soboto izvisim kot kuhan špaget.... tako da me ne bo... :grrr Uživajte maksimalno!!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Če bo to soboto (20.08) zdržalo vreme, bomo Bistričani napadli Marof (popoldan). Kolega je že preveril - pista bo odprta za treninge. Torej... se vidjamo :OK: ! ← :hmm: Ne bi bilo slabo spet malo priti ob bolj znosnih teperaturah kot zadnjič, sam če bo takole nas bo zdej pa še res zeblo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 :hmm: Ne bi bilo slabo spet malo priti ob bolj znosnih teperaturah kot zadnjič, sam če bo takole nas bo zdej pa še res zeblo :D ← Takrat so vsaj gume držale. :OK: Gremooo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Takrat so vsaj gume držale. :OK: Gremooo... ← Pol pa Gremooo...razen če se ne spravimo na Mobikrog! Kaj pa pravijo ostali iz druščine s katero smo bili zadnjič tam :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 17, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 ...v soboto.....delam :( ....fajn se mejte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 Kaj pa pravijo ostali iz druščine s katero smo bili zadnjič tam :? :? :? ← V pacu je naslednja sobota .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpyCraft Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 evo jst bi tud sou to cudo pogledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 jest tut.....Dejte sporočit če bo kej frej in ob kateri uri! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 V pacu je naslednja sobota .) ← Ker zgleda ne bo nič iz Brna :BUA: in če ne gremo slučajno na Grobnik, sem oz. sva zraven :OK: (Pihljač če se bo šlo javi Ninđiki in jo prepričaj, če jo je sploh treba .) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 evo jst bi tud sou to cudo pogledat ← Če si kdor mislim, samo pokliči pa gremo skupaj, oz. te lahko jaz obvestim kadar bomo šli :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 Ker zgleda ne bo nič iz Brna :BUA: in če ne gremo slučajno na Grobnik, sem oz. sva zraven :OK: (Pihljač če se bo šlo javi Ninđiki in jo prepričaj, če jo je sploh treba .) ) ← Grobnik, če bo vreme na tistem koncu. Drugače pa se strinjam z Marofom.. :OK: Ni panike. :hmm: ehm.. pannonia? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 Kaj za to soboto ni nobenega kandidata (ali bolje kandidatke)? Vsaj gužve ne bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 Hector a ona z rumeno cbr-kof ko je bila prvič poleg ne pride ?? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DenisR Objavljeno Avgust 19, 2005 Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 Kaj za to soboto ni nobenega kandidata (ali bolje kandidatke)? Vsaj gužve ne bo... ← Če bo vreme sem jaz zraven. Kje in kdaj se boste dobili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Avgust 19, 2005 Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 Do kolkih boste ju3 tam? Nekaj kosov se nas je pogovarjalo, da bi se vam pridružili, ob 15 bi lahko bili tam. LP, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 19, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 ...ponavadi šefe dovoli vožnjo do 6-ih zvečer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DenisR Objavljeno Avgust 19, 2005 Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 Ob kolkih pa boste doli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se