Skoči na vsebino

Dirkališče Novi Marof - Hrvaška

jose

Priporočene objave

Jose, kako je bilo zaprto? A ne delajo, ali kaj? Ni nihče zakupil? Skratka... če veš kaj več, napiši! Hvala...

Pa še to: a se da pisto hitro najti v marofu? Ker ne vem, kako velika vas je to... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi mi smo včeraj šli na ogled proge. Kajko jo najti - pelješ se skozi Novi Marof (skozi celo selo smer Zg.) nato na drugem rondoju levo in cca 500 m od rondoja zagledaš pisto na levi strani. Žal pa je bilo vse zaklenjeno in nikjer žive duše. Peš smo si ogledali progo. Ovinki so zaprti, nekih hitrosti se ravno ne bo dalo razvijat..., so pa izletne cone lepo speljane v Zagorske njive....

Meni se je na oko zdelo bolj nevarno, če bi slučajno v notranjem krogu zletel iz kakega ovinka, si takoj pr sosedu na pisti :huh: . Drugače pa iz Sl. B. sitnih 85 km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolk vem bi naj bila pista odprta vse dni v tednu med 9 in 6 uro zvečer, zgleda pa da takrat ni mel nihče zakupljeno pa modela ni blo tam, nisva pa mela s sabo njegove tel. številke da bi ga poklicala :doze: Po moje še ne ve dost ljudi za to progo in je zaradi tega tudi toliko prazna in bi se ravno zaradi tega dalo pisto rezervirat za cel dan po zelo ugodni ceni recimo kakih 100 € O:-) ....se bom pozanimal pri HR motoristih, če slučajno keri pozna tega tipa in bi nam potem lahko zrihtal pocen najem

....kako priti do nje je pa hector lepo napisal :yes: ...ne moreš zgrešit, če se pa slučajno zgubiš pa vprašaš kakšno 'puco' ti bo povedala :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala za informacije! :OK:

Če izveš še kaj, pa sporoči!

Meni pa je načeloma prav všeč, če ni enormnih hitrosti... pa da se več ovinke polaga... :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes bil tam, se pogovarjal direktorjem steze, stvar je sledeča, dirkališče uradno ne bo odprto še ene 10 dni, morajo uredit še neke papirje. Je pa možnost, če bi se nabralo slučajno ene 15 interesentov, da pride in nam odklene ter se lahko pol gre na stezo, cene so 200 kun med tednom in 250 čez vikend. Pol sem ga še vprašal glede najema dirkališča za cel dan, cene 5000 kun med tednom in 7000 čez vikend :hmm: ni ravno poceni. Pa še kontakt...Krešimir Bartolić tel. 0038542612909 in 00385913733698.

.....rekel mi je še da nameravajo v prihodnje dogradit še 2 km steze :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je pa možnost, če bi se nabralo slučajno ene 15 interesentov, da pride in nam odklene ter se lahko pol gre na stezo...

:OK: bo treba čim prej :yes: saj 15 bi se nas najdlo :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od 10.7. naprej bi šel ponovno poskusit na N. Marof , če je še kdo, se zmenimo tukaj, lahko tudi kak dan čez teden....

Možakar, ki skrbi za "poligon", živi blizu, tak da ne bi smelo biti problema tudi s kakšno desetino.

@Kucan: Zaupaš, s katerimi gumami ste vozili lani?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od 10.7. naprej bi šel ponovno poskusit na N. Marof , če je še kdo, se zmenimo tukaj, lahko tudi kak dan čez teden....

Možakar, ki skrbi za "poligon", živi blizu, tak da ne bi smelo biti problema tudi s kakšno desetino.

@Kucan: Zaupaš, s katerimi gumami ste vozili lani?

Jst bi se z veseljem pridružil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tud js bi šel to pogledat. Pista je dokaj zaprta, tak da bi mi ustrezala, da se mal naučim.

Če me seveda vzamete zraven :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...tole se mi že eno leto valja po predalu...

...da vam bo mal lažje naštudirat ovinke... :yea1:

post-547-1120555274_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

gidl v živo zgleda steza malo drugače oz. ma par modifikacij glede na sliko ki si jo prilimau

post-2583-1120556782_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

gidl v živo zgleda steza malo drugače oz. ma par modifikacij glede na sliko ki si jo prilimau

skica iz predala je prava, fotka iz lufta ni prava ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zate jo malo obrnem...mogoče boš pa najdu kakšno podobnost med prvotnim planom ter končnim objektom...

post-547-1120567253_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A se vozi levi ali desni ovinek?!  :hmm:

The magic of the answer lies in the trick of the numbers ;)

oz. "levi" ... tut na fotki se vidijo štartne perforacije ;)

Popravljeno . Popravil SymRu
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V Novem Marofu na Hrvaškem odprli novo dirkališče za karting in supermoto  :OK:

jose...mal pozn si s tole novico...prva tekma je bila že juhuhu nazaj...

post-547-1120569010_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil gidl
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nakon prošlogodišnjeg testiranja i premijernog održavanja nekolicine karting i supermoto utrka za širu je javnost i službeno otvorena "ST Rauš" karting staza u Novom Marofu.

.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...za širu je javnost i službeno otvorena "ST Rauš"...

saj res... :slap: ...VIP smo se vozil že kako leto prej...NAVALI NARODE... :yea1: :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:klicaj:

V nedeljo 10.07. je steza lahko naša, če ste zainteresirani..... :), v petek bo na lokaciji še delovna akcija, potem nas pričakujejo.

Prosim, da zainteresirani (PM) potrdite udeležbo do petka (tam do 16.00 ure) in če ga vreme ne poserje, smo tam :grim....

Predvidevam, da bo dovolj, če navalimo po 09.00 uri in zaključimo okrog 16.00?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!