Skoči na vsebino

Dirkališče Novi Marof - Hrvaška

jose

Priporočene objave

Kot rečeno: samo da ne ščije, pridem! :OK:

Jaz bi najbrž prišel okoli 10:00, ker je Laibach malo dlje... :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V nedeljo 10.07. je steza lahko naša, če ste zainteresirani..... :), v petek bo na lokaciji še delovna akcija, potem nas pričakujejo.

Kakšna bo pa kaj cena??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V nedeljo 10.07. je steza lahko naša, če ste zainteresirani..... :)

No,.. glede na to, da je zadeva kolikor jaz vem odpadla me zanima, če se kaj ve, kdaj se lahko pričakuje naslednja priložnost? :OK:

Popravljeno . Popravil maXXXimum
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bomo probali za naslednjo nedeljo zrihtat :doze: .....pa upam da se bo vreme popravilo, ....včeraj je blo mal sonce, mal je rosilo....tak da ni blo glih za stezo....sicer bo pa Red več povedal ma prek veze in poznanstva O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Če bo vreme dopuščalo, ali bi se morda dalo dogovorit za tole soboto??? V nedeljo je namreč Maksijeva delavnica - poligon.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Serbus!

Sem komaj danes zasledil tole temo na forumu zato se oglaaam tako pozno.

Kot so že povedali je steza stara več kot eno leto.

Slučajno sem se na neki furi zapletel v pogovor s hrvaškimi motristi in so mi povedali za to progo.

Sam sem jo že nekajkrat preizkusil in mi je všeč. Kot salbost bi štel le umazanost same proge po velikem krogu in polno peska na skrajno oddaljenem koncu.

Včeraj smo šli za šalo malo nucat gume in so bili časi okrog 1:10. Sami turisti. Imaste pa lahko ta čas za osnovo. Vozili smo mali krog!

Asfalt je super, hitrost pa 1,2 prestava. Jaz sem vozil samo v drugi pa tudi gre...

LPMM

post-3866-1121084902_thumb.jpg

post-3866-1121084914_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najlepše je bilo to, da je RED klicaril in klicaril okrog in še pet (5) dni nazaj je bilo toliko interesentov, da ga je že skrbelo, da bo gužva. Pa še z lastnikom je bil v kontaktu vse do nedelje zjutraj. No v nedeljo zjutraj pa sva sama pri meni srkala jutranjo kavico in se počutila :xx: (zgroženo). Mogoče pa nedelja ni pravi dan, saj jih je polovica imela mačka, polovica pa bi naj dobila obiske. Vsaka čast tipu iz LJ, ki je res mislil pridet, pa mu je pol RED razložil, da smo trije premalo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja, pol pa smo šli še z enim na jezo odpeljat kakih sto kilometrov in zraven razmišljali kak je na pisti fajn. Pa še vreme je zdržalo. Res škoda :BUA: Vprašanje, če se bo RED še v kaj takega spustil, preveč telefona in živcev gre :nono:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najlepše je bilo to, da je RED klicaril in klicaril okrog in še pet (5) dni nazaj je bilo toliko interesentov, da ga je že skrbelo, da bo gužva. Pa še z lastnikom je bil v kontaktu vse do nedelje zjutraj. No v nedeljo zjutraj pa sva sama pri meni srkala jutranjo kavico in se počutila :xx: (zgroženo). Mogoče pa nedelja ni pravi dan, saj jih je polovica imela mačka, polovica pa bi naj dobila obiske. Vsaka čast tipu iz LJ, ki je res mislil pridet, pa mu je pol RED razložil, da smo trije premalo.

Če se kaj zgodi to soboto (in bo cena enaka kot je bilo napisano), me lahko štejete zraven.. če se boste seveda spravli organizirat po slabih izkušnjah tega vikenda. :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsaka čast tipu iz LJ, ki je res mislil pridet, pa mu je pol RED razložil, da smo trije premalo.

Emmmm... that would be me, I guess... :blush:

še vedno sem za, kadarkoli.. smao malo prej povejte, da si vzamem čas... v nedlejo si ga lahko VEDNo, samo ne vsako tretjo v mesecu, ko delam na Maksijevih delavnicah...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

enih par nas gre to čudo pogledat v petek pa potem javim več.

PS: ima kdo kak SS motor za posodit? :devil: :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja tudi midva z Redom pa mogoče še kdo bova šla v petek dol, bo mogoče šansa da se bomo mal vozili....vse je stvar dogovora, če pa nas bo več pa itak toliko bolje :yes:

....Pervy kdaj približno pa se boste pojavili tam dol ??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

baje da štartamo ob 13.00 in Slov. Bistrice torej bi morali biti v 1 uri max tam .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekega lepega dne,ko se nas bo nabralo mal več kandidatov za v kombi,bom pa šel...

vseen bi prašal za hitrosti :rolleyes: ker zgleda mal hujš k teli naši moped-dromi :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz bi šel tja z svojim KTMjom, pa me malo skrbi za tankat. Saj ni več kot 40 km od nas, ampak še 40 nazaj :oops: . JOSE, kak je z tankštelami v bližini?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nas bo 5-6 komadov tam v petek ob 14.00, če kdo hoče se pridružit je vabljen, cena - sitnica 200 kun za cel popoldan :OK:

:yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@smrobika, tanštela je slabih 500 metrov pred stezo...., sicer pa smo zmenjeni za "tovorno" vozilo tüdi...

Meni bi tudi ustrezala sobota....cela!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bo odprto - menda ne bomo dali 200 kun samo za :eek: :P . baje da nas mora biti minimalno 4, no toliko nas bo, ampak ne bo pa gužve.

pa bo ziher odprto? Ali greste res samo :eek: ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!