Skoči na vsebino

Dirkališče Novi Marof - Hrvaška

jose

Priporočene objave

A ga boš lahko dalje posodil, da dobimo kak spodoben 'uradni' čas?

:devil:

Baje da K&R ne bosta imela proti, če si sposodiš za kakšen krog... .) Boš samo večjo najemnino plačal... :lol1: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hitro naj edn pokliče strica v marof,da rezervira.

Rezervirano!!! :OK: Nedelja je naša!!! :yea2: :yea2: :yea2:

Krešo je rekel, da imamo za motorje rezervirano. V soboto pa ne hodite dol, ker ima Mercedes cel dan testiranje avtomobilov...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Me vzamete v smrt

Vedno... :grim A se kje dobimo in gremo skupaj ali boš dal v CMM mode in se boš izstrelil?! :P Jaz bi štartal nekje okoli 9:30 iz LJ, potem pa športni laganini do Ormoža, kjer dobim en sok (baje Red časti :naughty: ), natankam in piči miško do Marofa... :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa jebemtiš nehajte s to smrtjo, da nou tist veljal - zarečenga kruha se največ poje!!!!! :eek:

Nedeljo pr men ne bo šlo...:( Pa je že cajt, da marofčka spet obiščem.

Video bo narejen drug teden tko, da naslednjič, ko se dobimo na marofu bojo kopije na voljo... :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rezervirano!!!  :OK: Nedelja je naša!!!  :yea2:  :yea2:  :yea2:

Krešo je rekel, da imamo za motorje rezervirano. V soboto pa ne hodite dol, ker ima Mercedes cel dan testiranje avtomobilov...

hvala. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

šit, jest pa danes na zdravniškem bil, pa me una sestra zaj*****, mam zdej levo roko vso mravlinčasto. Upam da do nedelje dobim kej krvi nazaj v njo, pa se vidmo ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da ne bomo dobili orientacijskega, ampak kar maksimalnega...  :grim Oziroma za nas navadne smrtnike nedosegljivega...  :grim

Maksimalno orientacijskega, pa odgovor na vprašanje: Zakaj sem (in bom) tukaj? :hmm:

Emm, ni panike - "starejši-hitrejši" si je že parkrat premislil....ko si je ogledal, v kaj spušča :o :lol1:

Ja ,pridem,če bo lepo vreme čeprav še nimam motora perajt za na pisto.Bom pač spet z 10 vozo.

Kaj za istrelka pa pripravljaš?

:cry: :cry:

Ti bogi Jo-han, z 10-ko se boš mogu vozit....no, se lahko jaz tudi :closedeyes: , či me že rivleš v blato..... :yea2: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

šit, jest pa danes na zdravniškem bil, pa me una sestra zaj*****, mam zdej levo roko vso mravlinčasto. Upam da do nedelje dobim kej krvi nazaj v njo, pa se vidmo ;)

Se pravi si hotu povedat, da je bla sestra ful dobra mačka in.... sam kva si pa z roko počel? :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kako, če pa hrvati najavljajo za jutri moto spektakel dol na pisti  :hmm: ....klik

bo kar pester vikend :yes: verjetno se je krešo osmilo njihovih, saj če bi jutri bili Motosvetovci(red,gregs,misty,danci,jose ipd) bi oni meli prevelike nose, če bi čase merili :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ventil ne mene v isti koš metat z omenjeno četverico  :blush:  :lol1:

potem bi ti bil 5 po časih :yea2:

jose, če bo jutri popoldan kaj časa, "skočila" malo dol pogledat :?

Popravljeno . Popravil Ventil
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

emmm Misty sem dobil občutek da ti je začela prpa delat, zdaj ko bo šlo zares in neke izgovore iščeš  :whistle: 

Eheheheheh... dejte mal Mistya jebat... :P Že dolgo časa ga nisem videl... mogoče se je pa res skril... :hmm: :lol1: :naughty: :yea2: O:-)

kako, če pa hrvati najavljajo za jutri moto spektakel dol na pisti  ....klik

Hmmmm.... :hmm: Mogoče me je pa Krešo tako lepo... neopazno.. nategnil?! :eek:

Mogoče se je pa samo zmotil... :D ga bom v nedeljo vprašal...

bo kar pester vikend :yes: verjetno se je krešo osmilo njihovih, saj če bi jutri bili Motosvetovci(red,gregs,misty,danci,jose ipd) bi oni meli prevelike nose, če bi čase merili :P

Emmm... no, ne bodimo preveč visoki... :blush: Marsikdo me/nas napere, da še vem ne, kdaj... recimo prejšnjo nedeljo hrvaški državni prvak v SM... .) (1:15press) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Emmm... no, ne bodimo preveč visoki...  :blush: Marsikdo me/nas napere, da še vem ne, kdaj... recimo prejšnjo nedeljo hrvaški državni prvak v SM...  .)  (1:15press)  :D

je bolj blo v smislu heca :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

predlagam Pokal sosedov :P - Motosvet vs. Motori ali kaj podobnega :)

Čisto resno .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj za istrelka pa pripravljaš?

:cry:  :cry:

Ti bogi Jo-han, z 10-ko se boš mogu vozit....no, se lahko jaz tudi :closedeyes: , či me že rivleš v blato..... :yea2:  :yea2:

Nekaj cenejšega,da se nebom glih vsako krat sekiro prej ko bom na pisto zapelo.

Red ti jo lahko pelješ kdaj češ :) .Če si rad v blati. :hmm: :lol1: :lol:

No,bo kdo danes doli.jaz bom štarto popoldan mao pogledat,da vidim kaj delajo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

predlagam Pokal sosedov :P - Motosvet vs. Motori ali kaj podobnega :)

Čisto resno  .)

a prideš ti tud.....da boš reševal našo čast :whistle: :devil: :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!