Skoči na vsebino

Dirkališče Novi Marof - Hrvaška

jose

Priporočene objave

Ja, dons je blo nas Marofu super. Vreme je zdržalo, folka lih prov, vožnje pa "v smrt". Vožnja Tapajnerja je bla :worship: , čeprav tud Red&Gregs&co niso zgledal počasni. Ja, pa da se čimprej spet vidimo. :yea1:

Lp, Bizi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:? jose,ki pa so slikice od tebe.Saj so ble tudi na tvojem aparatu . :?

Blo je faaajn danes :OK: :OK: .Domov sem prišo blatn,ko da smo vozli ofroad.Prekleti kmeti pa dež :devil:

Popravljeno . Popravil johan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bil prvič na Marofu proga vredu, družba super mi je bilo v veliko veselje tako da se sigurno še vidimo tam dol :OK: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No naslednjič pa pridemo s komplet tv ekipo pa helikopterjem, ker se že tko hitr pelete, da bomo sam padce snemal... :P :worship: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Alo alo!!!

Bilo je krasno... :OK: Družba, jasno, spet dobra... :grim Da ne govorimo o časih... :yea2:

Kot rečeno, dobili smo najboljši uradni čas Marofa... :OK: Zdaj mi amaterji vemo, kaj je naš limit... :P :naughty: :whistle:

Današnji trije najboljši uradni časi (več jih ni bilo .) ):

1. Tapajner(os): 1:15,30 (povprečna hitrost: 80,31 km/h)

2. Red: 1:18,77 (76,78 km/h)

3. Gregs: 1:18,83 (76,72 km/h)

Jaz sem osebno zelo zadovoljen, saj sem izboljšal za več kot sekundo... :yea2: Samo se mi zdi, da je to zdaj moj limit... čeprav je Tapajner rekel, da bi mogoče še kakšni 2 sekundi lahko dal dol.. no bomo videli drugo leto... :grim

Sem pa preklel prekleto avtocesto nazaj grede... :fight2: Sem si rekel, da enkrat pogledal preko Zagreba in sem skoraj več se premikal po polžje kot pa z normalno hitrostjo... :SS Delajo med Zagrebom vzhod in zahod, potem pa še cel višnjegorski klanec... to po 10-20 km/h... da popi**iš!!! Pa še gneča na meji... kot da smo sredi poletja... (no, tu sem se uspel zguziti kar do policaja, pa dol z motorja in lepo peš do njega in še do carinika... ;)):xx: Rabil sem 2,5 ure...

:glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Yep, Misty je spet zamočil... mogoče bi imeli drugačen vrstni red na stopničkah... :P :P :P :naughty: O:-) pussy :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mimogrede: za povprečno hitrost točno 80 km/h je potrebno voziti 1:15,60. Toliko za tiste, ki bi želeli imeti osmico spredaj... :D

Pista je dolga 1680 metrov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Današnji dan na marofu :OK: vreme zdržalo

Družba prva liga :worship:

Čestitke Tapajneru za dosežen najhitrejši čas proge :worship: glede nato, ka je Tapajner danes vozil oz. dirkal prvič na tej pisti, je naslednjič verjetno (drugo sezono) pričakovati še boljše čase!!

Zelo dobro sta se odrezala tudi naša Red in Gregs :worship: No če nebi imel Red na začetku smole, bi še on verjetno tudi izboljšal svoj osebni rekord :yes:

Bilo je pa vsakega lepo gledat B)

@jose: slike so :OK: edino tebe še pogrešamo

@danci: kameru je tudi bla :? ? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@jose: slike so  :OK: edino tebe še pogrešamo

@danci: kameru je tudi bla :? ? :D

Bila, bila... :)

Samo malo traja, da spravim v digitalno obliko... :closedeyes:

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No če nebi imel Red na začetku smole, bi še on verjetno tudi izboljšal svoj osebni rekord

Saj ga je, saj ga je... :P Glede na to, da prej ni imel uradnega časa... :whistle: O:-)

Drugo leto pa upam, da bo več lap timerjev, pa da bo vsak izmed vas imel svoj osebni najboljši čas... ;) Sploh Dancija moramo enkat nastaviti, ker se on tudi suka tam nekje okoli 1:18_i_kusur... :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danci, vidim, da ti je moped pretežak, pa si poskrbel za zmanjšanje teže, he, he .) Ko gledam tele slike, mi je stokrat žal, da sem že odjavil. No ja, pa drugo leto. Čestitke vsem za hude čase (Gregs, pa ti si vsak vikend hitrejši :OK: , še mal pa boš Varaždince nascal za ogrevanje)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ste bili opaženi(kdo??accent pa dva motorja na prikolici, mislim da Tan....?) ko ste zvečer prečkali mejo in čakali da sem se odpeljal mimo :P

Mogoče pa se kdaj srečamo na Marofu (kot gledalec ali pa kot časomerilec :P :( )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sploh Dancija moramo enkat nastaviti, ker se on tudi suka tam nekje okoli 1:18_i_kusur...  :grim

:yes: .....na koncu sta se s Tapajnerom lepo 'gnala' v smrt, kot Gregs rad reče :D , Danci je lepo držal Tapajnerov ritem, tako da mu ta sploh ni mogel uiti oz. ga je stežka prehitel če je Danci vozil pred njim

....boj na nož :photo:

post-2583-1128329968_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil jose
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:yes: .....na koncu sta se s Tapajnerom lepo 'gnala' v smrt, kot Gregs rad reče  :D , Danci je lepo držal Tapajnerov ritem, tako da mu ta sploh ni mogel uiti oz. ga je stežka prehitel če je Danci vozil pred njim

....boj na nož  :photo:

Se mi zdi, da se je Milan takrat vozil bolj z eno roko. :lol1: Ker ko je po par ovinkih malo bolj 'resno' zapeljal, je takoj bil par 10 metrov naprej... :OK:

D.

Popravljeno . Popravil danci1973
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.....še rezultat enega izmed 'izletov' s steze.....bo Gregs kaj več povedal, ker ma tudi sam neko rumeno barvo po oklepu svoje prasičke :whistle:

post-2583-1128330786_thumb.jpg

post-2583-1128330816_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil jose
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...prijatelj ma strast, ki jo nerad razkrije.....rožice :OK:

Ja red kaj si pa ti delu u nedeljo - a si ti tut u lukno padu? :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A bote vsi že odjavili???

Ne, zakaj?! :hmm:

22.10. se vidimo na Marofu kot zaključek sezone... :OK: Če bo vreme, seveda... ;)

Krešotu sem rekel, da naj si malo rezervira za nas pistico... pa je rekel, da bo imel v glavi... :grim

...Gregs, pa ti si vsak vikend hitrejši  , še mal pa boš Varaždince nascal za ogrevanje)

Aha... vsak vikend hitrejši... ;)

Za Varaždince nascat pa ne vem... no, nekatere že.... tistega državnega prvaka v SM pa najbrž težko... :lol1: :naughty: :whistle: O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.....še rezultat enega izmed 'izletov' s steze.....bo Gregs kaj več povedal, ker ma tudi sam neko rumeno barvo po oklepu svoje prasičke 

:whistle: :whistle: :whistle: (torpedopress) :lol1:

No, saj ni bilo panike... Milan me je malo zaprl, jaz sem poskušal bremzati in polagati, a rahel udarec je povzročil vrtnarjenje rumeno-rdeče Suzike... ampak sva se rokovala in žgala dalje za iste pare.... :grim (spiritofaracerpress) Moja prasička jo je odnesla samo z malo rumene barve po desnem sprednjem boku... O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:whistle:  :whistle:  :whistle:  (torpedopress)  :lol1:

No, saj ni bilo panike... Milan me je malo zaprl, jaz sem poskušal bremzati in polagati, a rahel udarec je povzročil vrtnarjenje rumeno-rdeče Suzike... ampak sva se rokovala in žgala dalje za iste pare....  :grim (spiritofaracerpress) Moja prasička jo je odnesla samo z malo rumene barve po desnem sprednjem boku...  O:-)

Norci, norci, norci sam norite! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!