smrobi Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 :wallbash: jaz pa še bolj. Aja, pa previdno, ker baje drsi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2005 Sm vam fovš... sploh k ne vem kdaj bo naslednja prilka :unsure: ← :wallbash: jaz pa še bolj. Aja, pa previdno, ker baje drsi. ← :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 Ma.. neki je prslo umes, pa ne more... bo sam vec povedu ce bo pr volji :D ← Ma fakof, pa delo... :SS Ampak res nisem mogel, čeprav sem se na vse kriplje prizadeval, da bi lahko šel.. Klinc, pa drugič... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 (popravljeno) Eto,prve slikice za tiste ko niste mogli it.Tu je bla prva čik pavza. :D Popravljeno Julij 15, 2005. Popravil johan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2005 ja kaj naj rečem bilo je :kva2: :OK: vreme super, mogoče mal prevroče, po pisti je mal drselo, ampak pustimo malenkosti :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2005 evo še par slikic :rolleyes: ...urejanje formalnosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2005 (popravljeno) ...Red se oblači ali slači :hmm: ...pa še hector je zraven Popravljeno Julij 15, 2005. Popravil jose Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2005 Pervy po kolenu :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2005 (popravljeno) Johan je mel bližnje srečanje z asfaltom, k sreči nič hudega Popravljeno Julij 15, 2005. Popravil jose Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2005 Pavza za osvežitev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2005 Red in Ventil v tendemu :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2005 pa še ena gasilska na koncu B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 Fantje, pošteno vam povem, da sem vaš fouš!!! :grim Ampak vam tudi pošteno povem, da sem za vas zelo vesel, da ste se lepo imeli... :OK: :OK: :OK: Naslednjič pa MORAM priti... :kva2: Upam, da bo to čimprej!!! :yea2: (jebešdelopress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smrobi Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 :010 bravo dečki, slike so super :grupni: . Po slikah sodeč bi blo za supermoto tudi. Ali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smrobi Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 ste imeli kero :chase: dirko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 Ne ,ni blo dirke. :nono: Preveč drsi(po moje)za take stvari :BUA: .Mogli bojo malo očistit stezo potem pa bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 Po slikah sodeč bi blo za supermoto tudi. Ali? ← Predvsem za supermoto :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 Ef, res je bilo fajn :OK: , sicer ni neke brzine (mislim da je bilo max 125 km/h) ampak dober trening za ovinke. Tu in tam je malo zdrsnil zadnji del, ampak vse v mejah normalnega. Upam, da se še vidimo doli.... V pon. pa še jaz prilimam kako fotko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2005 Upam, da se še vidimo doli.... ← :yes: ja bi blo fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 (popravljeno) 1.00 Popravljeno Julij 16, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 (popravljeno) Red na kolenu :OK: Popravljeno Julij 16, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 (popravljeno) jose :D Popravljeno Julij 16, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 ja ja fajn je blo, sploh po dolgem času spet lubico malo polagat :devil: pa brusit :grim družba cool, proga OK, malo bi še lahko bla bolj spucana ni pa nekih hitrosti ampak za mene OK sem lahko vsaj brez težav držal stik z ostalimi 150 KM+ zverinami :naughty: definitivno priporočam za vsakega, ki hoče izpiliti tehniko polaganja ker je dosti lažje in manj nevarno kot kak grobnik - tam moreš zadevo že znati. pa še 200 kun se mi zdi OK cena, itak smo imeli progo na voljo več časa kot je bilo fizične moči :wacko: PS: za kak supermoto more pa noro bit - posodi kdo? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se