Draksler Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 (popravljeno) Nismo samo slovenski motoristi OSLI na high tech mašinah! Obnašanje in ugled med ostalimi udeleženci na cesti nam je ..... bogve kje ..... bom raje pike naredil, vsak pa naj moralizira po svoje! Popravljeno September 5, 2005. Popravil DrM - FJR
GhostRR Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Nismo samo slovenski motoristi OSLI na high tech mašinah! ← Po desni ga je prehitel.... opa... to pa je neki čist izven koncepta.... Kakšna baraba sem šele jaz, ko se po celovški vedno peljem po sredini :hmm: pomoje bom od sodnika takoj šel na grmado :blush:
snoopy Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 (popravljeno) Moje mnenje zakaj nas imajo vse za divjake-čista fovšarija ker pač lahko lezemo skozi prometne zamaške in smo bolj okretni :D Popravljeno Februar 5, 2007. Popravil snoopy bajkr88 1
stuhec Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Cesta ni igrisce! pa motor tut ni za igrisce, (ta)
XTR Objavljeno Maj 5, 2019 Opozori Objavljeno Maj 5, 2019 Quote Bolj kot prepričujem svoje domače in domače moje punce, kako je motor fajn zadeva, slabše vidim, da je stanje na cesti. Tudi sam včasih rad zategnem gas, ko sem sam, ko je cesta topla, ko zadaj na sedežu ni druge žive duše, ki bi lahko nastradala..... Ko zaslišim hhrsssk hrsskk vem, da se moram umiriti, ker sem bil blizu, blizu postelje brez povratka ali pa s povratkom brez delujočih spodnjih okončin, ki motor za vedno vzamejo izpod RITI.... Vsakodnevno od kolegov, znancev, domačih slišim zgodbe: Veš tam pa tam se je unem pa unem zgodilo to na motorju. Veš moj stric je umrl, ker je divjal z enim ta pa pol niti ni priznal, da je bil zraven... Najhujše je, ko zdravstveno osebje reče: Aha naslednji darovalec organov..... Pravzaprav že 2 leti vsem, ki jih poznam OPRAVIČUJEM in zagovarjam zakaj sem šel delat izpit in zakaj sem kupil motor. Dajte se malo vzet v roke, divjanje ja ampak v mejah normale, v polni opremi in pri polni zavesti... Da se ne izgubi v temi Mitas (nabijanje). Tudi vas označujejo za "divjake"?
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2019 Opozori Objavljeno Maj 5, 2019 pred 26 minutami, XTR pravi: Da se ne izgubi v temi Mitas (nabijanje). Tudi vas označujejo za "divjake"? ne vem, ker ne vprašam vsakega posebej. Splošno prepričanje pa je znano. Sem zadnjič malce na neki žurki klepetal z mojim bratom in mi je rekel da smo divjaki. Jaz sem mu pa rekel, da je pussi, ki si upa samo z dragim avtom divjati 200 po ac Čist resno pa, divjaki smo zato, ker sanja v avtu in ko ga prehitimo se zdrzne. Da pa imaš cvetke v svetu avtomobilizma in motorizma je splošno dejstvo.
Borutt Objavljeno Maj 5, 2019 Opozori Objavljeno Maj 5, 2019 pred 50 minutami, DAMI34 pravi: ne vem, ker ne vprašam vsakega posebej. Splošno prepričanje pa je znano. Sem zadnjič malce na neki žurki klepetal z mojim bratom in mi je rekel da smo divjaki. Jaz sem mu pa rekel, da je pussi, ki si upa samo z dragim avtom divjati 200 po ac Čist resno pa, divjaki smo zato, ker sanja v avtu in ko ga prehitimo se zdrzne. Da pa imaš cvetke v svetu avtomobilizma in motorizma je splošno dejstvo. 200 po AC je divjanje? Tako pišeš. Kako se določi, kaj je divjanje? Ker ti si nekoga določil za divjaka zaradi njegovih 200 po AC. Pa menda je pussy, ker si upa 200 samo po AC in še to z dragim avtom. Čisto resno pa; so idioti in divjaki tisti, ki sekajo ovinke, prehitevajo pred in v nepregledne ovinke ter v škarje, skozi naselja prebijajo zvočni zid in prehitevajo na vseh nemogočih mestih, ... Če se osredotočim samo na trezne in prisebne. In niso tisti zasanjani prav nič krivi, da so nekateri označeni za divjake. Ker je veliko teh divjakov totalnih idiotov. Zakaj? Beri prvi stavek drugega odstavka. bajkr88 1
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2019 Opozori Objavljeno Maj 5, 2019 pred 3 urami, Borutt pravi: 200 po AC je divjanje? Tako pišeš. Kako se določi, kaj je divjanje? Ker ti si nekoga določil za divjaka zaradi njegovih 200 po AC. Pa menda je pussy, ker si upa 200 samo po AC in še to z dragim avtom. Čisto resno pa; so idioti in divjaki tisti, ki sekajo ovinke, prehitevajo pred in v nepregledne ovinke ter v škarje, skozi naselja prebijajo zvočni zid in prehitevajo na vseh nemogočih mestih, ... Če se osredotočim samo na trezne in prisebne. In niso tisti zasanjani prav nič krivi, da so nekateri označeni za divjake. Ker je veliko teh divjakov totalnih idiotov. Zakaj? Beri prvi stavek drugega odstavka. dihi dihi beri zadnji moj stavek.
Snečer Objavljeno Maj 5, 2019 Opozori Objavljeno Maj 5, 2019 pred 3 urami, XTR pravi: Da se ne izgubi v temi Mitas (nabijanje). Tudi vas označujejo za "divjake"? nope, vejo da lepo vozim, da mi divjanje ni prioriteta
Borutt Objavljeno Maj 5, 2019 Opozori Objavljeno Maj 5, 2019 pred 3 urami, DAMI34 pravi: dihi dihi beri zadnji moj stavek. A si se našel?
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2019 Opozori Objavljeno Maj 5, 2019 pred 37 minutami, Borutt pravi: A si se našel? edini ki je kaj našel si ti in to mojo objavo, da imaš vsaj kaj replicirat Heh
Borutt Objavljeno Maj 5, 2019 Opozori Objavljeno Maj 5, 2019 pred 35 minutami, DAMI34 pravi: edini ki je kaj našel si ti in to mojo objavo, da imaš vsaj kaj replicirat Heh Našel si se. Zato te sedaj to moti.
Kmet2 Objavljeno Maj 5, 2019 Opozori Objavljeno Maj 5, 2019 pred 4 minutami, Borutt pravi: Našel si se. Zato te sedaj to moti. Sej se boš tudi ti enkrat DAMI34 1
Borutt Objavljeno Maj 5, 2019 Opozori Objavljeno Maj 5, 2019 pred 36 minutami, Kmet2 pravi: Sej se boš tudi ti enkrat Enkrat bom dvakrat prišel Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se