mi-honda Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Kot ze naslov pove mamo na Notranjskem zur tako imenovan POZDRAV POLETJU. Ker pa smo Notranjci znani po dobrih zurih obilo zabave in alkohola med drugim, sem se kot delni organizator odlocil zadevo se malo bol popestriti. Dogovor z vodstvom Honda cluba je bil sledec , da povabimo vse hondasice, hondase in clane Honda cluba - vabljena tudi ostala vozila na naso prireditev, da bo se bolj bombasticno. Skratka vabljeni vsi ki vam gre bencin in dobra zabava skupi!!!! In upam da se ga boste udelezili v cim vecjem stevilu. :!: :twisted: Datum dogajanja je 25.6.2005 sobota od 10h dopoldan-4h zjutraj lokacija Stari trg pri Lozu - NEC Bar odaljenost iz Ljubljane cca 40min iz Postojne cca 20min naknadno prilepim tudi zemljevid Plakat http://www.mobisux.com/album/data/500/3384...oletju-mala.jpg Program: 10h-12h zbor Honda vozil in Honda cluba - in ostale bencinomanije kateri mate posebeo ograjen, varovan parkirni prostor- velik prostor(prilozene slike) 10h-12h zbiranje prijav za mali nogomet 12h- pricetek malega nogometa igra se po pravilu 3+1 , in na ograjenem pesceno travnatem prostoru –tenisko igrisce prve tiri ekipe prakticne nagrade 12h-16h tehnicna predstavitev Policije radarji, avtomobili, itd. 14h- pa do konca mnogo glazbenih skupin med njimi glavna skupina Niddorff Bend posebnost dneva karting cez celi dan gokardi Honda 160ccm-4 taktni cena 10min 1000sit ce bo zadosti ekip se organizira tekmovanje na izpadanje povezovanje programa cez celi dan color] za varnost poskrbljeno pestra ponudba hrane in pijace hrana (Blatnik) porcija 800 sit 2* kotlet ali 10* cevapi ali kombinacija pijaca pivo (union & lasko) 400sit pivo Efes 350sit predlog je bil podan se za kampiranje KAMPIRANJE JE MOZNO ZA GOSTE -cca 15 sotorov demonstriranje pralnih in polirnih sredstev za avto predstavitev vec vrst izdelkov za nego avta –moznost nakupa po nizjih cenah no to pa je obljubljen parkirni prostor za fene no toliko na krato stran se bo obnavljala se drugi teden VSTOPNINE NI ce bo dez -odpade zur-previrjeno DEZJA NE BO vse info pod topicom ali na PM ali na spodnjem linku: http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopi...p=281924#281924 lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi-honda Objavljeno Junij 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2005 organizira se tekmovanje z gokardi na izpadanje ekip (prijavnina 1000 na ekipo) lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 :OK: :OK: uuuu, dobro se sliši in bere. Pridemo...saj se na vaših koncih res bolj malo dobivamo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi-honda Objavljeno Junij 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2005 :OK: :OK: uuuu, dobro se sliši in bere. Pridemo...saj se na vaših koncih res bolj malo dobivamo!! ← jah lepo lepo da se zanimate za nase konce :yea2: ne bo vam zal lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi-honda Objavljeno Junij 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2005 da boste vidli kje se to dogaja :yea1: evo karta: na linku vecji format http://www.mobisux.com/album/data/500/33847Snap1.jpg lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Čeprav sem samo 13 km stran (Babno Polje), me ne bo ker sem takrat v Tolminu (Metalcamp). Se bom pa oglasil drugič. Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi-honda Objavljeno Junij 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Čeprav sem samo 13 km stran (Babno Polje), me ne bo ker sem takrat v Tolminu (Metalcamp). Se bom pa oglasil drugič. Lp Burnout ← nc hudga ti sam :yea2: lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi-honda Objavljeno Junij 24, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2005 za jutr vse pripravljeno lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi-honda Objavljeno Junij 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 27, 2005 se slikce pa velik uzitkov drgac je blo megalomansko http://www.moj-album.com/album/625615/ lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se