Ice Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 ....za vse ki niso bili na ena in dva,pa za redne goste radia free press. best Ice Edited by - Perla on 22/06/2001 00:44:50 Edited by - Perla on 22/06/2001 00:55:03
easyrider Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Kaj pricnemo z izbiro nivega kraja srecanja? lp Easyrider
Brrrm Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Onkrajtrojancani, zopet vam podajamo možnost dolocitve casa in kraja 3. srecanja forumcev. Imate dva do tri tedne casa. Ce v tem casu od vas ne bo nic kapnilo, ga bomo cez en teden dolocili mi Brrrm
Einherjar Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 pa smo spet tam.. Stajerci se spet bunijo... Ok. predlagam, da se Ljubljancani zberemo v privat forumu in naredimo en Brain-storming z lokacijami Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Ice Objavljeno Junij 8, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 dejte toti brain-storming tu narest.se tako rad smejem. best Ice
Einherjar Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Ne provociraj! :) Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Perla Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Eden od predlogov: Mogoce bi bilo fajn, da gremo kaksen petek na kaksen zbor, da lahko potem tudi ostanemo malo dlje ... Glede na koledar dogodkov zgleda to pribl. takole: - 15. do 17.6. - Srecanje, Postojna, MD Adelsberg - 15. do 17.6. - Srecanje, Varaždin - aerodrom (CRO) - MK Baroker - okoli 20. junija - Srecanje v okviru obcinskega praznika - MK Modras - 22. in 23.6. - Srecanje - M/C Šoštanj - 22. in 23.6. - Srecanje, Novo mesto - MK Road Patriots - 22. in 23.6. - Srecanje + spretnostna vožnja, Trebnje - AMD MK Trebnje - 22. in 23.6. - 4. Moto meeting Šoderica 2001, Koprivnica - Jezero Šoderica(CRO) - MK ROOSTERS - 22., 23., 24. in 25.6. Mednarodni bikerski meeting, Eko selo pri Samoboru (CRO) - DEMONS MC Croatia Mogoce nismo ravno pristasi zborov, pa vendar - tisti, ki se malo spoznate na to, povejte kaj bi najbolj prislo v postev. LAHKO SI PA TUD SAMI NAREDIMO SVOJ ZBOR IN SE NEKAM ZAKAMPIRAMO!! (to bi mi blo se najbolj vsec) Perla
easyrider Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Dajem samo predlog (ceprav s te strani Trojan): petek 22.06.2001 ob 16.30 v Kostanjevici na Krki, nato moto zbor v Novem mestu Sedaj pa zacnite z brain-stormingom na FS III lp Easyrider
VETER Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 quote: dejte toti brain-storming tu narest.se tako rad smejem. best Ice Torej Štajerci smo vas izzvali, sedaj bomo pa malo pocakali, da vidmo kaj bo ratal! Lahko vam pa pomagam z kakšnim predlogom Recimo na Jezerskem je zelo lepo itn ali pa kaj okoli Turjaka, da ne bote prevec razmišljali o sami lj...
bmw Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 quote: Dajem samo predlog (ceprav s te strani Trojan): petek 22.06.2001 ob 16.30 v Kostanjevici na Krki, nato moto zbor v Novem mestu Sedaj pa zacnite z brain-stormingom na FS III lp Easyrider soglašam z lokacijo,samo še gostilno dolocimo. lp., bmw
easyrider Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Predlog za gostilno: v Kostanjevici je urejen krozni promet, imajo pa tam vec pizzerij in gostiln, zato izbira ni tezka (pa tudi zgubiti se ne mores - pac ustavis tam, kjer je veliko motorjev) lp Easyrider
easyrider Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Se nekaj: ta vikend grem na Dolenjsko, pa si bom bolj podrobno ogledal ponudbo v Kostanjevici; nadaljni predlogi sledijo v ponedeljek lp Easyrider
pupa Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Midva s Climberjem sma tudi srecno prišla. Vse OK, celo pretirano me ni zeblo. Dežni je res dobra stvar za imet. Kaj je to tako cudnega, ce hoce Pupa jahati (konja, da ne bo pomote), Easyrider? Pupa
easyrider Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 quote: .. Kaj je to tako cudnega, ce hoce Pupa jahati (konja, da ne bo pomote), Easyrider? ... Pupa, tega nisem jaz napisal! Sicer pa to res ni cudno. Te bo pa stalo 2dcl jabolcnega soka (zgornja izjava). lp Easyrider
Einherjar Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Men je cool... V principu imajo tudi v Kostanjevici Skorpijoni fenomenalno dober zbor... Ko pac bo... Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
pupa Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 quote: quote: .. Kaj je to tako cudnega, ce hoce Pupa jahati (konja, da ne bo pomote), Easyrider? ... Pupa, tega nisem jaz napisal! Sicer pa to res ni cudno. Te bo pa stalo 2dcl jabolcnega soka (zgornja izjava). lp Easyrider Veter, a si ti potem napisal, da ti je cudno, da sem hotela jahati? Pupa
Pervy Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 pervy je tudi domov prisu v enem kosu (motor tudi). v bistvu soglasam z perlo ker je sicer OK ko se dobimo ampak ko pogovor (in pivo) stece se moramo odpravit domov. sicer pa ce se ne motim ste vsi bol ali manj razmislali da bi sli v lendavo. lahko pa se dobimo tam (ice bo pa nasa veza, da bomo meli hitro postrezbo). za III. enodnevno srecanje pa se strinjam z kostanjevico.
VETER Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 quote: quote: quote: .. Kaj je to tako cudnega, ce hoce Pupa jahati (konja, da ne bo pomote), Easyrider? ... Pupa, tega nisem jaz napisal! Sicer pa to res ni cudno. Te bo pa stalo 2dcl jabolcnega soka (zgornja izjava). lp Easyrider Veter, a si ti potem napisal, da ti je cudno, da sem hotela jahati? Pupa Ja jast sem napisal da si hotela jahat . Drugace se mi pa zdi tale predlog gled Lendave zelo dober!
pupa Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Ja Veter, ampak zakaj si napisal, da ti je cudno? Tudi jaz se strinjam z lokacijo. Pa saj meni je tako ali tako vseeno. Jaz tut v Mb al pa CE pridem. Ostali ste bolj komplikatorji. (Sem bolj nezahtevna!!) Pupa
Einherjar Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 quote: Tudi jaz se strinjam z lokacijo. Pa saj meni je tako ali tako vseeno. Jaz tut v Mb al pa CE pridem. Ostali ste bolj komplikatorji. (Sem bolj nezahtevna!!) Pupa Lahko je bit nezahteven, ce se slepas >:->> Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
pupa Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 No, da ti ne bo jezik razgnalo, bom na naslednje srecanje sama z avtom prišla. Pupa
Gregs Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Tudi jaz se strinjam s Kostanjevico na Krki. Dober predlog.
Noise Objavljeno Junij 10, 2001 Opozori Objavljeno Junij 10, 2001 Kako bi rekel, ocitno ste kraj že uspešno dolocili! Madona, se bomo na motosvetu še odlocati naucili //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
pupa Objavljeno Junij 10, 2001 Opozori Objavljeno Junij 10, 2001 Mislim da ne. No fantje povejte datum. Pupa
Priporočene objave