Einherjar Objavljeno Junij 13, 2001 Opozori Objavljeno Junij 13, 2001 In ce nadaljujem... Ce splosno, kaj delas tukaj :)) Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Ice Objavljeno Junij 13, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 13, 2001 provokator.agitator! AAAAAAAAAAAAA na juris! best Ice
Ice Objavljeno Junij 13, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 13, 2001 quote: A ne razumete heca ? ne. best Ice
Ice Objavljeno Junij 13, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 13, 2001 quote: Avto rules. v presi zmeri. best Ice
vrho1679 Objavljeno Junij 13, 2001 Opozori Objavljeno Junij 13, 2001 No konc forumiranja, odoh ja na teren. Ce vidim kazga motorja, ga bom pa skušal zbit. Ciao
easyrider Objavljeno Junij 13, 2001 Opozori Objavljeno Junij 13, 2001 quote: ... ce vidim kazga motorja, ga bom pa skušal zbit... Ciao Tole pa klice po kaksnem lincu. Bomo kar v Kostanjevici opravili zadevo (obredno pomakanje v vodo). Se nekaj: gostilna ima velik vrt (pod lipami), cisto zraven pa tece Krka, kjer je mozno namociti noge (in piti hladno pivo) P.s.: tudi jaz pridem z avtom (kolesa + sobota na morje) lp Easyrider
Einherjar Objavljeno Junij 13, 2001 Opozori Objavljeno Junij 13, 2001 quote: Tole pa klice po kaksnem lincu. Bomo kar v Kostanjevici opravili zadevo (obredno pomakanje v vodo). Se nekaj: gostilna ima velik vrt (pod lipami), cisto zraven pa tece Krka, kjer je mozno namociti noge (in piti hladno pivo) P.s.: tudi jaz pridem z avtom (kolesa + sobota na morje) lp Easyrider Lani sem se na Skorpijonih kopal v tej krki... Hmm, vrzem se not plavam in udarim med plavanjem "zabce" s kolenom po tleh.. Globina vode - mal pod jajci... smeh... Sva pa se s kolegom fino osvezila po usnju. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
easyrider Objavljeno Junij 13, 2001 Opozori Objavljeno Junij 13, 2001 ... udarim med plavanjem "zabce" s kolenom po tleh.. Globina vode - mal pod jajci... Saj sem napisal NOGE ZMOCITI ne pa na glavo v vodo skociti! lp Easyrider
Ice Objavljeno Junij 13, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 13, 2001 krka ima interesanten profil v obliki W.ob obrezju je globoka,na sredini pa lahko stojis (vsaj v NM). best Ice
pupa Objavljeno Junij 13, 2001 Opozori Objavljeno Junij 13, 2001 Mi smo s kajaki šli po Krki in moram priznati, da bi še šla. Edino mogoce je malo premirna. Ampak slapovi, po katerih se spušcaš so pa zakon. Sem pa zaradi svojega gobca po zadnjem slapu šla s hrbtom naprej, ker me je ta naš vodic tako postavil in spustil dol. Pa celo nisem se prevrnila. Sem šla pa potem na obrobje in se neko profesionalko delala, pa sem veslo zataknila v mulj, pa pristala z gavo pod vodo. Toliko o profesionalnosti. folk pa v smeh, da delam pizdarije po slapovih, pa se ne prevrnem, ko pa na miru stojim, pa to tako, da sem pod vodo. Sem šla pac mal ribice pogledati, al kaj že? Carica Pupa
easyrider Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 Torej velja naslednje: petek 22.06.2001 ob 16.30 v gostilni Kmecki hram v Kostanjevici na Krki? Kdo vse pride? lp Easyrider
pupa Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 Jaz 80% pridem. Vam pa še sporocim. kisses Pupa
easyrider Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 quote: ... 80% ... kisses Pupa 1. 80% = skoraj (ampak na žalost še nihce ni SKORAJ zajca ujel) 2. kisses Pupa - Carica Pupa se je ustrašila punta ter se je približala širšim ljudskim množicam (pohvalno) lp Easyrider
pupa Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 Mi se službeno (kar sem že povedala) selimo, pa ne vem, koliko casa bom porabila. Zato nisem sigurna ce bom lahko prišla in ce bom, kdaj bom. Lahko, da bom šele kasneje. Ma ja tisti carica pupa mi ni bil všec.... mi je to bolje! kisses Pupa
easyrider Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 quote: ... mi se službeno (kar sem že povedala) selimo ... ... ma ja tisti carica pupa mi ni bil všec.... mi je to bolje! ... ad.1. Opravicljivo ad.2. Meni tudi lp Easyrider
Einherjar Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 Zgolj v informacijo... Mene najbrz ne bo, ker grem ta vikend h Demonsem v Eko Selo.... Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
pupa Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 Sorry Einherjer, ampak a niso bili ta vikend? Meni so vsi rekli za ta vikend ce grem!! kisses Pupa
easyrider Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 quote: Sorry Einherjer, ampak a niso bili ta vikend? Meni so vsi rekli za ta vikend ce grem!! kisses Pupa Ein*.* ima prav (saj je vendar vseved!) lp Easyrider
pupa Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 A si 100%, da so ta vikend? kisses Pupa
easyrider Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 Poglej dogajanje na motosvetovi osnovni strani (dogodki). lp Easyrider
Ice Objavljeno Junij 18, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 quote: A si 100%, da so ta vikend? kisses Pupa 22.06.-24.06.eko selo,demons MC in devils MC v budimpesti. best Ice
pupa Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 Ice, kva je s tadrugimi v Budapest? JA NE NE VEM kisses Pupa
Ice Objavljeno Junij 18, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 ne vem se.jolly je nekaj omenil,da bi sel zraven,ampak sele v soboto pozno dopoldne.se slisim z njim v petek,pa da vidimo.sem pa naceloma za. best Ice
Priporočene objave