Skoči na vsebino

Motorji za najmlajše- tori

borissuper

Priporočene objave

Mojega sina, ki je star 5 let, zanima ali ima kdo izkušnje z

Toms tori-cross motorjem.

Razmišljam tudi o nakupu Yamahe pw 50, ki pa je zelo redka in draga.

Slisal sem, da v sosednji državi Avstriji obstajajo tudi druge znamke

motorjev za najmlajse. Kaksne so cene?

L.P. Boriss.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Honda Monkey mogoče!?

Mislm da je 50ccm in ma 3 prestave!Izredno enostavna za uporabo!En moj kolega jo je mel tko da se mogoče splača pogledat če je kje še kakšna!Lepo da vzgajaš motorista že od mladih nog!Iz malih raste veliko!

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mnenje o Toriju dobiš, samo še kolega pokličem da mi ga zdiktira, njegov mulc se stem čudom preganja.

Come in peace or stay at home! (oz. potem Svizec, ostane doma in si enega u miru narola!! )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala Ice zelo konkretn odgovor.

Pero res je, da sem malega okuzil z motorjem. Mogoce je za nas motoriste lepo za pogledat, je pa za mamice in babice toliko bolj grozno. Pa tudi meni ni vseeno, če se kje prevrže. Tako, da kar s strahom kupujem motorček.

Zoolo informacije o toriju bi mi bile pa najbolj dobrodošle.

Veliko mi jih je že reklo, da torija ni za kupovat. Je pa cenovno najbolj dostopen.

LP Boriss.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 let pozneje...

zdej ste mi pa nardil skomine s tem torijem...to je bil moj prvi motorček...stvarca je kr uredu! samo da je bil moj totalno neohranjen... se pa da z njim kr lepo peljat... v kaksne podrobnosti se pa ne bom spuščal ker sm se nazadnje z njim vozu ene 6 let nazaj... jst ti priporocam torija,k je pomoje glih za polovico cenejši, pa čist vredu stvarca...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala Ice zelo konkretn odgovor.

Pero res je, da sem malega okuzil z motorjem. Mogoce je za nas motoriste lepo za pogledat, je pa za mamice in babice toliko bolj grozno. Pa tudi meni ni vseeno, če se kje prevrže. Tako, da kar s strahom kupujem motorček.

Zoolo informacije o toriju bi mi bile pa najbolj dobrodošle.

Veliko mi jih je že reklo, da torija ni za kupovat. Je pa cenovno najbolj dostopen.

LP Boriss.

plus torija cross je tudi to da ima agregat od avtomatika, vič mins da ce gre kj v k*** dobis rezervne dele kjerkoli in po smesni ceni, pa se ko malemu to ni vec zadost vrzes gor ksno masino od atx, bt, apn4,6............itd, pa se nauci se zravn saltat...........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mojega sina, ki je star 5 let, zanima ali ima kdo izkušnje z

Toms tori-cross motorjem.

Razmišljam tudi o nakupu Yamahe pw 50, ki pa je zelo redka in draga.

Slisal sem, da v sosednji državi Avstriji obstajajo tudi druge znamke

motorjev za najmlajse. Kaksne so cene?

L.P. Boriss.

Probaj s SuperTom-om od Tomosa .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!