Brazor Objavljeno Junij 25, 2005 Deli Objavljeno Junij 25, 2005 Pozdrav vsem,zanima me,če kdo ve kako in kje opravljati vozniški izpit za A kategorijo (če je sploh možno) na Madzarskem.Od nekega daljnega znanca sem slišal,da baje ljudje hodijo gor k sosedom opravljat ta izpit (A) kategorijo.In sicer prideš opraviš izpitne pole,nekaj vožnje in to naj bi blo to.Vse skupaj pa naj bi te stalo 150-200 eur in opravljeno v enem dnevu.Meni se zdi to preveč na easy??? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arks Objavljeno Junij 26, 2005 Deli Objavljeno Junij 26, 2005 Pa so izpitne pole v Madzarscini? Dvomim da ti bo potemtakem uspelo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brazor Objavljeno Junij 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 27, 2005 Na to sem že pomislil in mi tudi ni jasno kako je s tem.Če mi bo uspelo poizvedeti kaj več o tem,takoj napišem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno December 3, 2005 Deli Objavljeno December 3, 2005 (popravljeno) Oj! Jaz sem to slišal, da delajo na Češkem. Ne vem, ali je to potegavščina ali ne. Pravijo pa, da bi ti tam opravljen izpit moral veljat pri nas, ga daš samo verificirat, ker smo vsi v EU. Kao!? Zdi se mi možno, ne vem pa, če je res. Če ima kdo kaj podatkov, bi tudi jaz prosil, da napiše konkretno. Hvala! LP Popravljeno December 3, 2005. Popravil scht@bec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno December 3, 2005 Deli Objavljeno December 3, 2005 Pomoje da je to sam bla bla , k če bi blo to res bi že usi gor hodil delat izpite. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno December 4, 2005 Deli Objavljeno December 4, 2005 Te pride bistveno cenejš, k pr ns ne prideš pod 35 ur :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se