ICE_MAN Objavljeno Junij 26, 2005 Objavljeno Junij 26, 2005 Pozdravljeni cez 1 mesec grem v avstralijo natanko sydney, pa me zanima ce je ze kdo bil tam. Predvsem me zanima kaksne cene imajo elektronike ,ce se splaca tam kaj kupit....
lina Objavljeno Junij 26, 2005 Objavljeno Junij 26, 2005 (popravljeno) Ne.....moja kolegica, ki je sedaj že tretjič v Australji si vedno uredi prevoz tako, da je vsaj en dan v Singapurju ali Kuala Lumpurju in tam nabavlja elektroniko. Seveda se prej točno prepričaj kaj boš kupil (model)in kakša je cena pri nas in v maleziji se dobi fotoaparat, mobitel, prenosnirač., dlančnik in ostalo kramo dosti ceneje (fotoaparat Nikon...je dobila cca 80.000 ceneje. Popravljeno Junij 26, 2005. Popravil lina
ICE_MAN Objavljeno Junij 26, 2005 Avtor Objavljeno Junij 26, 2005 Ja sj umes se naj bi z letalom ustavili v singapurju za 3 ure. Sam bom verjetno lahko kupoval samo na letaliscu. Ker nimam vize za singapur pa tud casa je premal.
lina Objavljeno Junij 27, 2005 Objavljeno Junij 27, 2005 (popravljeno) Na letališču ne boš našel (baje) kaj izredno ugodnega....uredi si vizo za Singapur in prevoz (najbolje za nazaj...da ne boš s prenosnikom po Avstraliji šetal in strašil kenguruje) tako, da boš tam vsaj en dan....pač je treba malo poiskati...in Singapur ni glih ,,Zgornja Kungota,,. Spet osdvisno kaj bo kupoval...kakšen najnoveši profi fotoaparat...točno tak kot ga imaš v glavi ga na letališču ne bo...vsaj ne ugodno. Popravljeno Junij 27, 2005. Popravil lina
Nata Objavljeno Julij 6, 2005 Objavljeno Julij 6, 2005 tole sem lihkar dobla z Avstralije ... :D ... via e-mail seveda ... :lol:
Noise Objavljeno Julij 6, 2005 Objavljeno Julij 6, 2005 V Avstraliji ne boš našel nič pametnega (beri cenejšega). Singapur, to ti je pa druga zgodba. Od kdaj pa rabimo vizo za Singapur? Jaz sem bil lani brez vize noter... stopover iz avstralije... Se pa tudi že na letališču splača kaj kupit, samo v mestu je pa bistveno ceneje... poglej si tukaj točno kaj kupuješ, da boš poznal cene, potem pa greš tja, poiščeš, najdeš, kupiš. Moraš pa pazit, ker v singapurju te vsi mamijo s smešno nizkimi cenami v svoje štacune, potem pa "nimajo", "ravno zmanjkalo", itd... mal moraš okrog skakat, pa je...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se