Skoči na vsebino

Avstralija


ICE_MAN

Priporočene objave

Pozdravljeni cez 1 mesec grem v avstralijo natanko sydney, pa me zanima ce je ze kdo bil tam. Predvsem me zanima kaksne cene imajo elektronike ,ce se splaca tam kaj kupit....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne.....moja kolegica, ki je sedaj že tretjič v Australji si vedno uredi prevoz tako, da je vsaj en dan v Singapurju ali Kuala Lumpurju in tam nabavlja elektroniko. Seveda se prej točno prepričaj kaj boš kupil (model)in kakša je cena pri nas in v maleziji se dobi fotoaparat, mobitel, prenosnirač., dlančnik in ostalo kramo dosti ceneje (fotoaparat Nikon...je dobila cca 80.000 ceneje.

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja sj umes se naj bi z letalom ustavili v singapurju za 3 ure. Sam bom verjetno lahko kupoval samo na letaliscu. Ker nimam vize za singapur pa tud casa je premal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na letališču ne boš našel (baje) kaj izredno ugodnega....uredi si vizo za Singapur in prevoz (najbolje za nazaj...da ne boš s prenosnikom po Avstraliji šetal in strašil kenguruje) tako, da boš tam vsaj en dan....pač je treba malo poiskati...in Singapur ni glih ,,Zgornja Kungota,,.

Spet osdvisno kaj bo kupoval...kakšen najnoveši profi fotoaparat...točno tak kot ga imaš v glavi ga na letališču ne bo...vsaj ne ugodno.

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

V Avstraliji ne boš našel nič pametnega (beri cenejšega). Singapur, to ti je pa druga zgodba. Od kdaj pa rabimo vizo za Singapur? Jaz sem bil lani brez vize noter... stopover iz avstralije... Se pa tudi že na letališču splača kaj kupit, samo v mestu je pa bistveno ceneje... poglej si tukaj točno kaj kupuješ, da boš poznal cene, potem pa greš tja, poiščeš, najdeš, kupiš. Moraš pa pazit, ker v singapurju te vsi mamijo s smešno nizkimi cenami v svoje štacune, potem pa "nimajo", "ravno zmanjkalo", itd... mal moraš okrog skakat, pa je...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!