burn Objavljeno Avgust 24, 2010 Deli Objavljeno Avgust 24, 2010 ne uniči se...ti samo ven zbij,če pa boš hotel nazaj davat pa jo seveda shrani in jo potem samo zraven nazaj zašvasaj... aha, ok hvala že enkrat:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burn Objavljeno Avgust 24, 2010 Deli Objavljeno Avgust 24, 2010 aha, ok hvala že enkrat:D še* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stirkac Objavljeno Avgust 24, 2010 Deli Objavljeno Avgust 24, 2010 a ma kdo kakšen rabljen šp. zračni filter za ta motor ?..Kupim za primerno ceno.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 še* nb. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Avgust 31, 2010 Deli Objavljeno Avgust 31, 2010 naj mi prosim kdo pove koliko je standardni zobnik za ketno spredaj/zadaj na yamahi dt50, enduro. letnik mislim da 2006 ali 2007. hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Avgust 31, 2010 Deli Objavljeno Avgust 31, 2010 naj mi prosim kdo pove koliko je standardni zobnik za ketno spredaj/zadaj na yamahi dt50, enduro. letnik mislim da 2006 ali 2007. hvala. približno 12€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izprijenec Objavljeno Avgust 31, 2010 Deli Objavljeno Avgust 31, 2010 naj mi prosim kdo pove koliko je standardni zobnik za ketno spredaj/zadaj na yamahi dt50, enduro. letnik mislim da 2006 ali 2007. hvala. to misliš koliko zob ima ali koliko pride?? drugače je spredaj 11 zadaj pa 60 ali pa 47 ne vem točno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Avgust 31, 2010 Deli Objavljeno Avgust 31, 2010 (popravljeno) ja verjetno je mislil velikost:yea1: . 11 je sprednji:D Popravljeno Avgust 31, 2010. Popravil rs125black Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno September 1, 2010 Deli Objavljeno September 1, 2010 naj mi prosim kdo pove koliko je standardni zobnik za ketno spredaj/zadaj na yamahi dt50, enduro. letnik mislim da 2006 ali 2007. hvala. rabim podatek za velikost, število zobov. malo sem res bil nejasen... mislim da jih ima brat sedaj 11/60. približno nekaj takega. gledal sem en kup setov in so vse mogoče kombinacije, zdaj pa ne vem, kateri je originalno namenjen za ta moped. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 1, 2010 Deli Objavljeno September 1, 2010 rabim podatek za velikost, število zobov. malo sem res bil nejasen... mislim da jih ima brat sedaj 11/60. približno nekaj takega. gledal sem en kup setov in so vse mogoče kombinacije, zdaj pa ne vem, kateri je originalno namenjen za ta moped. 11/60 majo original Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukeey Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 Zanima me če kdo ve kam naj bi šel kabel, ki ga držim v rokah? Drugače sem imel use zapisano kam kaj gre, a ravno ta mi je ušel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 akumulator? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukeey Objavljeno Oktober 2, 2010 Deli Objavljeno Oktober 2, 2010 Ne žal ni,za akumulator že imam 2 kabelčka Ali lahko nekdo prosim pogleda,nisem edini ki imam tak motor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 2, 2010 Deli Objavljeno Oktober 2, 2010 99% je masa, pride pa na en vijak na levi oz. desi strani bloka (nevem točno) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burn Objavljeno Oktober 9, 2010 Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 mene pa neki zanima... zdej se z motorjam nekej časa nism vozu k sm mogu plastike zalept k sm padu.. pa mi je števc začeu približno 20 km/h več kazat. kko bi to lahko popravu? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 9, 2010 Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 mene pa neki zanima... zdej se z motorjam nekej časa nism vozu k sm mogu plastike zalept k sm padu.. pa mi je števc začeu približno 20 km/h več kazat. kko bi to lahko popravu? lp nevem no..nekaj kolegov ma dt50 pa vsem včasih za dalši čas začne kazat števec po 150kmh pa se pelajo 90 al pa še manj, potem pa za nekaj časa spet normalno... ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Oktober 9, 2010 Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 nevem no..nekaj kolegov ma dt50 pa vsem včasih za dalši čas začne kazat števec po 150kmh pa se pelajo 90 al pa še manj, potem pa za nekaj časa spet normalno... jas sem se z dt-jko pelal 162 ( po števcu ) ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burn Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 nevem no..nekaj kolegov ma dt50 pa vsem včasih za dalši čas začne kazat števec po 150kmh pa se pelajo 90 al pa še manj, potem pa za nekaj časa spet normalno... mojmu frendu k ma tud dt tud kaže 20 več p sploh nwem zkai... ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 mojmu frendu k ma tud dt tud kaže 20 več p sploh nwem zkai... ja najverjetneje je elektronika v števcu hin... ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjaz555 Objavljeno November 16, 2010 Deli Objavljeno November 16, 2010 mene pa zanima če kdo ve kje bi se dalo bupit yamahin cilinder(zračno hlajen) al pa če ga kdo ima za 50ccm ali pa 75ccm (oz 50ccm ali več) če je mogoče bi kupil zraven še bat ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno December 19, 2010 Deli Objavljeno December 19, 2010 delta team krško. ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tilen99 Objavljeno Januar 19, 2011 Deli Objavljeno Januar 19, 2011 te digitalni števci so čist u p*i*z*d*i* zziga, bajkr88 in ninjaxx 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burn Objavljeno April 23, 2011 Deli Objavljeno April 23, 2011 js mm p en problem p bi prosu za pomoč. sm spelou z yamaho, pa se mi je zdel da nekj ni uredu spelal p sm probu še enx pa sm kuplunga spustu p gas držu p u prestav j blo, motor se p ni nč premaknu. tko je obstal in je kd da bi kuplunga držala. kakšna ideja kaj bi blo lahk narobe? lp ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaxx Objavljeno April 25, 2011 Deli Objavljeno April 25, 2011 (popravljeno) Proda kdo mašino am6 brez cilindra in uplinjača? Popravljeno April 25, 2011. Popravil ninjaxx drjanez 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burn Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 mam že nov problem. kje bi lohko kupu sprednje vilice, k sm jih zviu? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se