Skoči na vsebino

Yamaha DT 50/R,X

Priporočene objave

Objavljeno

Števc je analogen...kokr se spomnem. Prestav ma 6.

Objavljeno

ima maybe kdo ta letnik yamahe in lahko slika armaturko ?

aja kaj pa uzig ? a ma noznega ?

Objavljeno

Ima nožnega ja, te nvejše majo digitalen števec.

Objavljeno

kupujem yamaho dt50 letnik 2001, pa me zanima ce ima ta letnik analogni al digitalni stevc ? ima obratomer ?

pa sry za glupo uprasanje, sam baje da ma 2001 letnik 5 brzin al jih ma 6 ? :D

hvala

Mislim, da je števec takšen .)

KLIK

Objavljeno

Aja, pardon, js sm za tega novega mislil, ki ima digitalen števec..

Objavljeno

Mislim, da je števec takšen .)

KLIK

5 minut preden si postal iz bikepics sem tud js vidu :)

hvala useen

Objavljeno (popravljeno)

odlocam se za nakup yamahe dt50, letnik 1991, torej ma se vedno zracno hlajenje ..

motor je od mene oddaljen 86 km (sej ne da je dost, sam so ovinki pa je dalec pol .. ) .) in tolk ne zdrzi zracno hlajen motor brez ustavlanja.

zdej opcije prevoza so nasledne:

1. da preprosto pelm motor od tam do mene

2. da prasm kerga frenda za kombi

3. da bi mi prodajalc prpelu domov

2. opcija se ne da ker ma kombi sam en frend kombi in ga rabi za siht, 3. opcija ne vela ker ne morm prost prodajalca za to, pa tud ce bi ni nujn da ma ker kombi ..

ostane sam se prva, oz. rent a car, sam rent a car je zlo dalc in se ne splaca.

zdej glede na letnik motorja, znamko in to da ni nc predelan, na kolk km bi mi svetoval da se ustavlam da se motor ohladi ? tko ene 30 bi jih sigurn zdrzal, da bi naredu 3 stope ? pa po kolk cajta, ene 20 minut bi blo dovol ?

hvala za svetovanje .. :OK:

se opravicujem ker sm odpru novo temo, js stare glede tazga nism zasledil, pa tud mudi se ker bi rabu odgovor do ju3, najkasneje do srede in hocm da je karseda opazno .. admini pa lahko po sredi mirne duse zbrisejo topic.

Popravljeno . Popravil MO User
Objavljeno
"motor je od mene oddaljen 86 km (sej ne da je dost, sam so ovinki pa je dalec pol .. ) in tolk ne zdrzi zracno hlajen motor brez ustavlanja."

Kje si pa tole pobral :eek: :? . Če je motor O.K. bo zdržal v enem kosu še kaj več kot 86km vožnje. Vreme je za konec tedna napovedano kar ugodno, tako da kar po njega in potem na motorju nazaj domov :OK: .

LP

Objavljeno (popravljeno)

Kar pelji se. Če je motro takšen kot mora biti, nima kej bit narobe, čeprav je zračno hlajen :OK: Ne rabiš nič ustavljati, od kje ti to? :)

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

hja, tko sm mislu, zarad letnika .. mislm, useen sm rajs prasov pa izpadu amater ko da kupm pa mi na sred poti ribne zarad neumnosti pa vrzem dnar proc, ane ? :)

ty

Objavljeno

pri teh temperaturah ce se peljes lepo s cca 50-60 se ne bo nic zagrel

al pa daj malo neke plastike dol da bo pihalo na cilinder, ce sploh ima plastiko

Objavljeno

1. stvar: ena podobna tema že obstaja :doze:

2. stvar: če motor ne more zdržat več kot 90km, ga ne kupuj, ker je v pi*di .)

Objavljeno

1. stvar: ena podobna tema že obstaja :doze:

2. stvar: če motor ne more zdržat več kot 90km, ga ne kupuj, ker je v pi*di .)

to je tut res

dogovor se naj ga oni do tebe pripelje, ti pa se z avtom za njim pelji :grim

Objavljeno

Mislim halo?Kje si slišal da zračno hlajen motor nebi zdržal take poti?

Ajme meni, kje so administratorji in moderatorji ko bi jih človek rabil, da zaklenejo oziroma odstranijo take teme? :angry:

Objavljeno (popravljeno)

Ajme meni, kje so administratorji in moderatorji ko bi jih človek rabil, da zaklenejo oziroma odstranijo take teme?

:topic: :topic: Ejj ti kaj eni več ne smejo nič vprašat al kaj?? Eni pač ne vejo vsega.... ( da nebi mislo da veš ti...),... eni se radi v nekaj 100% prepričamo.... da nebo kakij jeba**ih problemov zarad neke malenkosti... Pa da nebomo šli gledat v tvoje poste,komentarje,teme.... Za sebe vem da sn jih par brezveze piso.... pa oobvestil moderatora, admina pa še ni noben izbrisal moje teme....Kak sn zaj pop****... :headbang: Itak ne kapiraš kwa mislim povejat tak da se brezveze trudim... :blink: :angry:

Pa brez zamere...

Popravljeno . Popravil Nejc-sikman
Objavljeno

Dobr, uglavnem če je motor vredu more tole zdržat brez problema, ker 100km tud ni tolk dost no.. kakor za koga, ampak mora zdržat, če drugače vedu dela, pol bo zdržal ;)

Objavljeno

Dobr, uglavnem če je motor vredu more tole zdržat brez problema, ker 100km tud ni tolk dost no.. kakor za koga, ampak mora zdržat, če drugače vedu dela, pol bo zdržal ;)

no, hotu sm slisat kej u takmu smislu, ne pa "take teme obstajajo.." .. kaj v teh cajtih pa ne obstaja ?

in s tko starim motorjm se se nikol nism pelu tko da najmansga pojma nimm kolk zdrzi ..

Objavljeno (popravljeno)

Ajme meni, kje so administratorji in moderatorji ko bi jih človek rabil, da zaklenejo oziroma odstranijo take teme? :angry:

tema je prestavlena...je že mim...glede vprašanja pa tako: ni vsem vse samoumevno...ti se tud nisi rodiu z vsem svetovnim znanjem oz. ga niti zdej še nimaš:nono: ...bolš, da človek vpraša, pa čeprav neumno, kot pa, da potem ni prepričan oz. boknedaj, da je brezveze ob €€€ :headbang:

motor je pač star, tko da ne vem lih, če se ti sploh splača kupovat tako starino...glede na druge zadeve...ker hlajenje mislm, da majo kr dobr pogruntano...sm poleti moraš pa res pazit...sploh če si v kakšni gužvi in se premikaš 5 na uro...pa tk je...če ga tiščiš, se seveda tolk bol greje, zato je dobr vsaj na kakšne 2 urce postanke delat (vsaj tko je pr men...itak te pa po 2 urah konstantne vožnje že rit začne bolet, tako da...)...ob normalni vožnji se pa nimaš kej sekirat...vsaj js mislm

aja...za kolk dnarja pa ti to mislš nabavit?

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno

tema je prestavlena...je že mim...glede vprašanja pa tako: ni vsem vse samoumevno...ti se tud nisi rodiu z vsem svetovnim znanjem oz. ga niti zdej še nimaš:nono: ...bolš, da človek vpraša, pa čeprav neumno, kot pa, da potem ni prepričan oz. boknedaj, da je brezveze ob €€€ :headbang:

motor je pač star, tko da ne vem lih, če se ti sploh splača kupovat tako starino...glede na druge zadeve...ker hlajenje mislm, da majo kr dobr pogruntano...sm poleti moraš pa res pazit...sploh če si v kakšni gužvi in se premikaš 5 na uro...pa tk je...če ga tiščiš, se seveda tolk bol greje, zato je dobr vsaj na kakšne 2 urce postanke delat (vsaj tko je pr men...itak te pa po 2 urah konstantne vožnje že rit začne bolet, tako da...)...ob normalni vožnji se pa nimaš kej sekirat...vsaj js mislm

aja...za kolk dnarja pa ti to mislš nabavit?

prva cena je 380€, znizu bo na kakih 350€...

no, vsi moji motorji so bli zmer na obratih, u koloni pa tud nikol nism obticu ker sm zmer sou mimo (pr nas so kolone sam na glavni cesti, ta je sam ena .. pa je dost sroka da sred ceste mim gres) alpa po plocniku :D, tko da ... obrati :OK:

sicer vec ko v pol ure oddaljene kraje se ne mislm furat s 91 letnikom ker mam itak se 04 letnik, 01 ..... sem pac zbiratelj yamah DT :P kaj si cmo ..

sej drugac sm pa dobu varjanto da bomo v avto od fotra stlacli motor, bo pac lezal in ne stal .. tko da vozna ne bo potrebna :)

Objavljeno

Js ko sem skuterja kupil smo ga dali pošrek v napga Sharana 1.9 TDi zadaj :OK: Ampak je blo na tesno, špegle pa prednjo šipco smo mogl dol dat, centimetri pač :P No upam da dobr zrihtaš :OK:

Objavljeno

Js ko sem skuterja kupil smo ga dali pošrek v napga Sharana 1.9 TDi zadaj :OK: Ampak je blo na tesno, špegle pa prednjo šipco smo mogl dol dat, centimetri pač :P No upam da dobr zrihtaš :OK:

fotr ma pa Multiplo, tle mas 3 sedeze spredej pa zadej, zamisl si pol kolk je sirok :) tko da mogl bi it notr no .. zadne sedeze bova dol fuknala, pa bo .. ce bojo pa centimetri mankal bo pa zadej kofana odprta in ga bom z lastikami zvezu da nebo vun padu :P

pa bo zihr use uredi ..

drgac pa hvala :)

Objavljeno

...

sem pac zbiratelj yamah DT :P kaj si cmo ..

...

aaaha...pol pa ja :D

Objavljeno

no kupu sm yamaho, letnik 1991 .. ko sm prsu domov sm se sou mal furat, po 20-30km pa zacne pocasi dusit, zmer bol pocas gre pa morm prestave nizat, pol ko pa nism mel vec kej nizat (ko sm mel v prvi :D ) pa mi kr crkne .. pocakam pol minute, uzgem, grem naprej. po 500 metrov nardi isto, uzgal pa pelu sm se pa 4krat, pol pa sploh ni hotu vec uzgat, zdej pa je 2km proc od doma na dezju :angry:

mocno summ na karburator (fergazer), je tud prodajalc reku da je dihtunga slaba pa da je treba menjat .. sam dobr, dihtunga ne igra nevem kake vloge tukej ..

torej, bo use OK ce sam spucam karburator ? pa bom valda tud dizo povecu no :P .. kolk je pa original diza vlka ?

ce ni ribnu, bom pa menju se auspuh, povecu use kanale in fuknu blokade ven iz auspuha (sigurn jih se zmer ma, ceprov je un tip reku da nima .. 100% jih ma, po glasu cujem pa po hitrosti - 55 km/h max) .. pol bi pa slo ene 70, 80 ?

dejte mi povedat kaj bi se lahk blo narobe poleg karburatorjua ..

Objavljeno

več kt 80 bl težko

jaja vem da vec ko 80 ne bo slo, ene 70 sm racunu .. glede da ma ful velik zobnik zadej pa vse to ..

no sej bomo vidl, dal sm masino enmu mehaniku k mu zaupam pa bo poslihtu u nulo, upm sam da ne bo velik strosku ker nima kompresije pa bo treba nove dele pol :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!